.
Отговор в тема
Страница 85 от 103 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2553
    Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Моля ?!
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Lorosh Виж мнението
    Не просто сте дебели свине и мъжете не ви обръщат внимание
    Забрави да кажеш, че сме и стари моми.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Нямах предвид да се слабее от храната, която трява да ям. Ясно ми е, че няма такава, от която да се отслабва. Въпроса ми беше, какво е подходящо да се яде след тренировка при отслабване.
    Мерси иначе.
    Аз лично, ако исках да отслабвам, след тренировка нямаше да ям. То по принцип моите ги правя вечер, та се събуждам с мисълта за храна
    Ако тренировката ти е през деня, те съветвам да изчакваш 1-2 часа, и след това да хапнеш нещо.

* Това за "дебелите свине" няма да го коментирам.

Град
    София
    Мерси )

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Здравейте, мисля да почна да правя кaланетика вкъщи, но в интернет намирам само някакви снимки с упражнения, които ми е трудно да ги разбера .. та някой имали клипчета, който може да ми прати?

Мега фен Аватара на strawberry88
    katii, задължително се яде след тренировка, за да се възстановят мускулите.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Черпавам ви виртуално за рождения ми ден, който мина вчера.
    Прекарах си чудесно, вечерята беше много хубава и завърши със 100тина грама сладолед (черен шоколад, убийствено вкусен, мек и плътен) и среднощна разходка в един фонтан Обичам моментите, споделени с приятели, а когато са подплатени с храна, някакси ми става още по-уютно и комфортно.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    katii, задължително се яде след тренировка, за да се възстановят мускулите.
    Ако иска да отслабне (включвам мазнини, мускули и всичко останало), съвсем не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да яде след тренировка. Никога не го правя и мускулите ми нито са се разпаднали, нито нещо друго ми е станало. Най-добре да слуша организма си. Ако не е гладна- да не яде насила.

Фрийк, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти на първо място здраве; много щастие и моменти, споделени с любимите хора

Супер фен Аватара на lqlq89
    Страхотна тема! Редовно ви чета.
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на lqlq89
    Какъв хляб ядете? Черен, ръжен или пълнозърнест?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Ръжен пълнозърнест :Д Взимам си го от една пекарна. Когато няма такъв, си купувам типов пълнозърнест или някакъв друг от пълнозърнесто брашно.

Дъълго време не ядях хляб, от 3 седмици почнах. Вита си взимам, нямам пекарна наблизо; бих искала да си правя хляб с квас, ама май ще го оставя за ваканцията. По принцип не изпитвам нужда от него, но не мога да отрека, че ми е вкусен, а и без това се уплаших, че напоследък пак имам тенденция с падане на килата

Мега фен
    Аз ям бял.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от lqlq89 Виж мнението
    Какъв хляб ядете? Черен, ръжен или пълнозърнест?
    Най-често Вита (пълнозърнест с 6 вида зърна или ръжен).Взимала съм си и от лимец.Не е от най-вкусните неща, но..

Мега фен Аватара на koshtramba
    За този Вита ли става дума? Аз преди само него ядох, но ми омръзна.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Следващия път като ида до Кауфланд, ще си купя, че на друго място не съм го срещала. Иначе аз говоря за тези - http://www.vita-bg.eu/bg/products/line/pid4/ както и ръжения.

Град
    София
    Ягодке, tonssy
    Мерси за мненията.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Аз като ядях вита преди 4 години, имаше един със зелени надписи и беше с 54 kcal на филийка, сега гледам тези са с по 74. Не, че ще се напълнее от него но аз вече не ям никакъв хляб, ако имам проблеми с поднормено тегло бих си го включила отново в менюто, но не изпитвам нужда за сега, пък и диетичните варианти бият на всичко друго, но не и на хляб.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Поздрави на Фрийк за якото дупе :Р
    Аз сега пак така, по-стриктно се храня и много добре ми се отразява, особено в комбинация и със сериозни тренировки, обаче в четвъртък яко ме валя дъждът и съм настинала, дано утре да не ми е пак запушен носа, че не знам как ще тренирам.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Следващия път като ида до Кауфланд, ще си купя, че на друго място не съм го срещала. Иначе аз говоря за тези - http://www.vita-bg.eu/bg/products/line/pid4/ както и ръжения.
    И аз само там съм го виждала. Ама, малко ме притеснява, че е полски. Не меее кефи идеята, обичам да си ям български неща в повечето случай. Искам да ям хубав български хляб!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Здравейте! Знаете ли от къде мога да си изтегля приложение за бягане, което да ми отчита километрите? Имам Нокия със Symbian.

Хей, хей! ^.^
    Знаете ли как се казва този "уред", който използва тази в клипчето и горе-долу колко би струвал и къде мога да го намеря в София? http://www.youtube.com/watch?v=G3BFhreJxI4 (и да, съжалявам, че клипа е на някаква такава чекнеща се :д)

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от Bunny ^.^ Виж мнението
    Хей, хей! ^.^
    Знаете ли как се казва този "уред", който използва тази в клипчето и горе-долу колко би струвал и къде мога да го намеря в София? http://www.youtube.com/watch?v=G3BFhreJxI4 (и да, съжалявам, че клипа е на някаква такава чекнеща се :д)

Това е ластик с дръжки , има го в http://healthstore.bg/ , те имат и магазини .

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Поздрави на Фрийк за якото дупе :Р
    Ех този фейсбук и аз си те следя.

Напоследък приемам сигурно по едно кило плодове на ден, но не виждам да ми се отразяват лошо. Напротив - чувствам се добре, не се подувам, нищо че изяждам по половин на едно ядене, заедно с други неща. Нещо ми омръзна да следвам някакви чужди препоръки за това какво трябва и не трябва да правя, смятам да намеря sweet spot-a за себе си.
    И още едно наблюдение - май ядките много не ми понасят. Трябва да пробвам ако ги кисна, но после са мокри и не мога да рискувам да ги нося с мен на жегата в училище например, защото могат да мухлясат (абе това май не е точната дума,ама се покриват с едни зелени неща).
    Блендерът ми е скапан от 1-2 месеца, някой знае ли дали мога да си поръчам само кана от магазина, в който съм го купила? Още е в гаранция, ама май по-добре да си попитам там.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    От няколко дни се опитвам да правя коремни преси, преди години съм правила по много над 100 и на веднъж и то не много правилно изпълнени, но това е друга тема. Та сега си ги правя обаче стигна ли до към 30-та и усещам едно сякаш свиване на горните мускули, не ме боли но е усещане сякаш, нещо се движи там вътре, даже е плашещо и спирам с коремните. Преди месец пак се пробвах и пак така, нямам ни най-малка идея какво е това и след направени хиляди преси сега да ми се случва това, В голяма чуденка съм.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си