- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Моля ?!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз лично, ако исках да отслабвам, след тренировка нямаше да ям. То по принцип моите ги правя вечер, та се събуждам с мисълта за храна
Ако тренировката ти е през деня, те съветвам да изчакваш 1-2 часа, и след това да хапнеш нещо.
* Това за "дебелите свине" няма да го коментирам.
Мерси)
Здравейте, мисля да почна да правя кaланетика вкъщи, но в интернет намирам само някакви снимки с упражнения, които ми е трудно да ги разбера.. та някой имали клипчета, който може да ми прати?
![]()
katii, задължително се яде след тренировка, за да се възстановят мускулите.![]()
Черпавам ви виртуално за рождения ми ден, който мина вчера.
Прекарах си чудесно, вечерята беше много хубава и завърши със 100тина грама сладолед (черен шоколад, убийствено вкусен, мек и плътен) и среднощна разходка в един фонтанОбичам моментите, споделени с приятели, а когато са подплатени с храна, някакси ми става още по-уютно и комфортно.
![]()
Ако иска да отслабне (включвам мазнини, мускули и всичко останало), съвсем не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да яде след тренировка. Никога не го правя и мускулите ми нито са се разпаднали, нито нещо друго ми е станало. Най-добре да слуша организма си. Ако не е гладна- да не яде насила.
Фрийк, честит рожден ден на патерица! Пожелавам ти на първо място здраве; много щастие и моменти, споделени с любимите хора![]()
Страхотна тема! Редовно ви чета.![]()
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Какъв хляб ядете? Черен, ръжен или пълнозърнест?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ръжен пълнозърнест :Д Взимам си го от една пекарна. Когато няма такъв, си купувам типов пълнозърнест или някакъв друг от пълнозърнесто брашно.
Дъълго време не ядях хляб, от 3 седмици почнах. Вита си взимам, нямам пекарна наблизо; бих искала да си правя хляб с квас, ама май ще го оставя за ваканцията. По принцип не изпитвам нужда от него, но не мога да отрека, че ми е вкусен, а и без това се уплаших, че напоследък пак имам тенденция с падане на килата![]()
Аз ям бял.
За този Вита ли става дума? Аз преди само него ядох, но ми омръзна.
Следващия път като ида до Кауфланд, ще си купя, че на друго място не съм го срещала. Иначе аз говоря за тези - http://www.vita-bg.eu/bg/products/line/pid4/ както и ръжения.
Ягодке, tonssy
Мерси за мненията.![]()
Аз като ядях вита преди 4 години, имаше един със зелени надписи и беше с 54 kcal на филийка, сега гледам тези са с по 74. Не, че ще се напълнее от него но аз вече не ям никакъв хляб, ако имам проблеми с поднормено тегло бих си го включила отново в менюто, но не изпитвам нужда за сега, пък и диетичните варианти бият на всичко друго, но не и на хляб.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Поздрави на Фрийк за якото дупе :Р
Аз сега пак така, по-стриктно се храня и много добре ми се отразява, особено в комбинация и със сериозни тренировки, обаче в четвъртък яко ме валя дъждът и съм настинала, дано утре да не ми е пак запушен носа, че не знам как ще тренирам.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Здравейте! Знаете ли от къде мога да си изтегля приложение за бягане, което да ми отчита километрите? Имам Нокия със Symbian.
Хей, хей! ^.^
Знаете ли как се казва този "уред", който използва тази в клипчето и горе-долу колко би струвал и къде мога да го намеря в София? http://www.youtube.com/watch?v=G3BFhreJxI4 (и да, съжалявам, че клипа е на някаква такава чекнеща се :д)
Това е ластик с дръжки , има го в http://healthstore.bg/ , те имат и магазини .
Ех този фейсбуки аз си те следя.
Напоследък приемам сигурно по едно кило плодове на ден, но не виждам да ми се отразяват лошо. Напротив - чувствам се добре, не се подувам, нищо че изяждам по половин на едно ядене, заедно с други неща. Нещо ми омръзна да следвам някакви чужди препоръки за това какво трябва и не трябва да правя, смятам да намеря sweet spot-a за себе си.
И още едно наблюдение - май ядките много не ми понасят. Трябва да пробвам ако ги кисна, но после са мокри и не мога да рискувам да ги нося с мен на жегата в училище например, защото могат да мухлясат (абе това май не е точната дума,ама се покриват с едни зелени неща).
Блендерът ми е скапан от 1-2 месеца, някой знае ли дали мога да си поръчам само кана от магазина, в който съм го купила? Още е в гаранция, ама май по-добре да си попитам там.
От няколко дни се опитвам да правя коремни преси, преди години съм правила по много над 100 и на веднъж и то не много правилно изпълнени, но това е друга тема. Та сега си ги правя обаче стигна ли до към 30-та и усещам едно сякаш свиване на горните мускули, не ме боли но е усещане сякаш, нещо се движи там вътре, даже е плашещо и спирам с коремните. Преди месец пак се пробвах и пак така, нямам ни най-малка идея какво е това и след направени хиляди преси сега да ми се случва това, В голяма чуденка съм.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same