- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
НалЕ. Абе, задник винаги съм си имала. :Д
Сега е скромен![]()
Никой не обича кльощави задници,спокойно ..)
http://i.imgur.com/DeAIHMz.jpg
http://i.imgur.com/ygPQ4HE.jpg
^Крака сега. Ще видя дали имам хубава снимка на преди. И спирам да спамя.
Та, тей. И има още какво да се желае.![]()
Стигнала си до положение ,при което май вече трябва да качваш килограми?![]()
Нах, дори искам да сваля още максимум 3 :Д
Маги, много хубави крачета, супер си, браво.
Everything changes, but beauty remains ...
Ще се загрозиш ако свалиш още килограми.. Няма смисъл по-скоро качи малко активно тегло или поддържай така.. Освен ,ако не искаш да станеш с плашещо телце..![]()
Абе, желая още мъничко. Иначе, после - ще поддържам![]()
Дилема: дали да ходя през лятото на фитнес само веднъж в седмицата за крака, останалото време си тренирам вкъщи и навън или няма смисъл излишно да си давам парите, при положение, че и вкъщи имам тежести...
^Според мен няма смисъл да си даваш парите щом и у вас можеш да го правиш.
Хора, какво ядете, когато не сте си вкъщи за дълго време? :Д Тоест ако сте на почивка или в заведение какво си поръчвате, какво си купувате от магазина, приготвяте ли си някои неща сами?![]()
Е на заведение къде е драмата, ядеш си каквото и принципно- аз лично салата и риба ям почти винаги, някакви филета или печени картофи също, зависи. От магазина няма нищо, което да е вкусно и засищащо, освен тези неща от топлите витрини или някакви готови салати.
Everything changes, but beauty remains ...
Говоря за някакви здравословни храни. :Д Иначе мерси.
И аз мисля, че си достатъчно слаба вече, даже с една идея повече от моя вкус. С още малко спорт ще станеш перфектна мацка! А това дупе да не го стопиш съвсем, ей! : )) Супер резултати.
едит: за ДД говоря
Благодаря. Ще продължим със спорта ^^
И аз да се включа- не отслабвай повече. Много възможно е да си докараш проблеми. А тези бедра няма да ги "изчистиш" като отслабнеш - приеми, че при някои е просто до структура и ген да нямат идеално сухи бедра.![]()
Ще се оправим :Д Благодаря за съветите![]()
Значи пържола с гарнитура е нещо нездравословно примерно ли?
Нека се оплача
Човек веднъж да реши да си вземе сладолед - купих си Сникърс на Рафи, тъй като не исках прекалено изкъртващо сладко, а то беше егати гадостта, само си дадох парите. Повече само и единствено шоколадови, с много много шоколад, в краен случай тирамису или страчатела (на Нестле).
^Най-хубавите сладоледи си остават на Конфети обаче, някой път като идваш към София, пробвай. Малее..УБИВАМ за такова.
Чета много за този рай на сладоледите и все се каня. Скоро си идва една приятелка от Англия и ще обикаляме България, та задължително това ще е една от дестинациите. Ами в Алфредо как са? По принцип едно време много се кефех на всички шоколадови на Рафи - течен шоколад, Фереро, Тоблерон, сега не знам дали са ги запазили толкова хубави, но със сигурност ще разбера това лятоМоже да се лишавам от всичко друго, или поне от повечето неща, но сладоледа ще си го оставя, естествено не всеки ден. Миналата седмица на плаж ядох Boss, смятах да си взема от тези новите, но си останах с класиката шоколадов в бял шоколад и определено не са развалили качеството, както се случва с много храни
![]()
Аз сега най-често Рафи си купувам. Но понеже не обичам шоколадов сладолед, повечето пъти си взимам вечния ми фаворит- йогурт; тирамису/ кокос.. Вкусът, поне за мен, си е същият, както преди![]()