- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
И аз не ям такива неща, но всъщност дооста ми се промени мисленето. Един сладоледа, два, три ако трябва - не ми пречат. Не съм тръгнала на състезание, че да е фатално, още повече, че кантара ми постоянно играе нагоре и надолу и дори и някой и друг кг няма да ми дойде зле, въпреки че само от сладоледа няма да стане.
Почнах да пия кафе от 2 седмици. Това май е единственото нещо, което ми нормализира стомаха - пия го 4-5 дни в седмицата, преди тренировка и ми действа добре![]()
http://gotvach.bg/n6-29973-%D0%9B%D0...B5%D1%82%D0%B0 Според вас възможно ли е да се постигне някакъв резултат с тази диета? И като цяло, ако консумираме главно плодове и зеленчуци по цял ден - отслабва ли се? Защото имам някой друг килограм за сваляне и съм решила това лято да ги сваля. Знам че само с диета не става - аз всеки ден си правя упражнения и бягам в парка, но е хубаво да се съчетава с хранителен режим, а пък през лятото плодове и зеленчуци бол, та се питах - от една такава плодово-зеленчукова диета отслабва ли се?
Даа, йогурт всъщност е много як вкус. А в Конфети са много яки лайм, череша, лешник, чийзкейк :Д мм...
На мен любимите ми сладоледи са точно на Рафи- смокиня и горски плодове ям винаги, горските ягоди също не са зле. Не обичам шоколад изобщо и тези Киндери, Сникърси и тн. ми идват прекалено сладки.
Everything changes, but beauty remains ...
Вчера ядох йогурт и бискотино. Смокинята е готина, Малагата с уискито и стафидите също. Много ме радват и горските плодове, и Пистачио-то.
А Мистър Суийтс имат суууперяк червен портокал, зелена ябълка, течен шоколад.
Изяждам суперогромни количества сладолед :д
бтв, ако имате Афредо, опитайте Сахер - уникаааален шоколадов сладолед. Направен е от натурален шоколад и има малки парченца шоколадов блат <3
Някой може ли да ми препоръча някакви упражнения за паласки и бедра дето да имат ефект ?![]()
Последно редактирано от sun_princess : 07-03-2013 на 13:38
Не веднъж съм казвала - това е за начинаещи и някой трябва да е бил бая обездвижен и мързелив през целия си живот, за да види разлика.
FuckingFreak и DissapointedDreamer , бих искала да ви попитам с какви упражнения постигнахте тези резултати и според вас нещо такова http://www.youtube.com/watch?v=WmAhO...eature=related би ли помогнало?![]()
Plok - фитнес и бягане.
Marrcandy - споко, права си :Д работим по въпроса!
Хаха, ти изобщо не ги харесваш оформениЕ, не мога да се харесам на всички. ^^
За Бога, гледай си работата, просто изказвах мнение. Мухла.
Naive, според мен нейните са перфектни в момента. Моите са същите и лично аз предпочитам да не се оформят повече.
Край, засегнах се много от една буца лой.
Ти не го изказваш,ти го натякваш.
Прави разлика,нали си много образована.
Фостата, КОВРИ
Вижте го какъв е пич:
![]()
Grumpy old madman
Направи разликата между тези двете:
Започни да ги оформяш тези бедра. Доста отпуснати са. Нищо лично просто съвет.И двете бяха просто мнение, докато ти не започна да пренасяш кавгата от другата тема.Маги, само леко с прасците, че на първата снимка се вижда леко оформяне вече.
Никой не ти е виновен, че си в цикъл или че приятелят ти не си е свършил работата добре снощи![]()
Всъщност нещата седят така при розовата пантера (ПинкПантер):
![]()