.
Отговор в тема
Страница 88 от 103 ПървиПърви ... 387884858687888990919298 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 176 до 2 200 от общо 2553
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Чета много за този рай на сладоледите и все се каня. Скоро си идва една приятелка от Англия и ще обикаляме България, та задължително това ще е една от дестинациите. Ами в Алфредо как са? По принцип едно време много се кефех на всички шоколадови на Рафи - течен шоколад, Фереро, Тоблерон, сега не знам дали са ги запазили толкова хубави, но със сигурност ще разбера това лято Може да се лишавам от всичко друго, или поне от повечето неща, но сладоледа ще си го оставя, естествено не всеки ден. Миналата седмица на плаж ядох Boss, смятах да си взема от тези новите, но си останах с класиката шоколадов в бял шоколад и определено не са развалили качеството, както се случва с много храни
    Този ми е любимият, но за съжаление не ям вече сладоледи толкова често.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    И аз не ям такива неща, но всъщност дооста ми се промени мисленето. Един сладоледа, два, три ако трябва - не ми пречат. Не съм тръгнала на състезание, че да е фатално, още повече, че кантара ми постоянно играе нагоре и надолу и дори и някой и друг кг няма да ми дойде зле, въпреки че само от сладоледа няма да стане.
    Почнах да пия кафе от 2 седмици. Това май е единственото нещо, което ми нормализира стомаха - пия го 4-5 дни в седмицата, преди тренировка и ми действа добре

http://gotvach.bg/n6-29973-%D0%9B%D0...B5%D1%82%D0%B0 Според вас възможно ли е да се постигне някакъв резултат с тази диета? И като цяло, ако консумираме главно плодове и зеленчуци по цял ден - отслабва ли се? Защото имам някой друг килограм за сваляне и съм решила това лято да ги сваля. Знам че само с диета не става - аз всеки ден си правя упражнения и бягам в парка, но е хубаво да се съчетава с хранителен режим, а пък през лятото плодове и зеленчуци бол, та се питах - от една такава плодово-зеленчукова диета отслабва ли се?

Супер фен Аватара на Jaune
    Даа, йогурт всъщност е много як вкус. А в Конфети са много яки лайм, череша, лешник, чийзкейк :Д мм...

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    На мен любимите ми сладоледи са точно на Рафи- смокиня и горски плодове ям винаги, горските ягоди също не са зле. Не обичам шоколад изобщо и тези Киндери, Сникърси и тн. ми идват прекалено сладки.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Вчера ядох йогурт и бискотино. Смокинята е готина, Малагата с уискито и стафидите също. Много ме радват и горските плодове, и Пистачио-то.
    А Мистър Суийтс имат суууперяк червен портокал, зелена ябълка, течен шоколад.

Изяждам суперогромни количества сладолед :д

бтв, ако имате Афредо, опитайте Сахер - уникаааален шоколадов сладолед. Направен е от натурален шоколад и има малки парченца шоколадов блат <3

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

бтв, ако имате Афредо, опитайте Сахер - уникаааален шоколадов сладолед. Направен е от натурален шоколад и има малки парченца шоколадов блат <3
    Най-любимият ми.
    Аз принципно не обичам плодови сладоледи, наблягам главно на шоколадови. Онзи ден опитах някакъв с маскарпоне и беше просто мммм <3

А Мистър Суийтс имат суууперяк червен портокал, зелена ябълка, течен шоколад.

Изяждам суперогромни количества сладолед :д
    Имат ли някъде наливни, защото от сайта им разбирам, че имат?

Някой може ли да ми препоръча някакви упражнения за паласки и бедра дето да имат ефект ?
    Последно редактирано от sun_princess : 07-03-2013 на 13:38

30 days shred - ефекта е гарантиран !

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    30 days shred - ефекта е гарантиран !
    Да бе да.
    Правих първо ниво мегасъветстно, нямах и сантиметър разлика.

Не веднъж съм казвала - това е за начинаещи и някой трябва да е бил бая обездвижен и мързелив през целия си живот, за да види разлика.

FuckingFreak и DissapointedDreamer , бих искала да ви попитам с какви упражнения постигнахте тези резултати и според вас нещо такова http://www.youtube.com/watch?v=WmAhO...eature=related би ли помогнало?

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sun_princess Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча някакви упражнения за паласки и бедра дето да имат ефект ?
    Оправи си яденето!
    Queen of the Damned

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    http://i.imgur.com/DeAIHMz.jpg
    http://i.imgur.com/ygPQ4HE.jpg

^Крака сега. Ще видя дали имам хубава снимка на преди. И спирам да спамя.

Та, тей. И има още какво да се желае.
    Започни да ги оформяш тези бедра. Доста отпуснати са. Нищо лично просто съвет.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Plok - фитнес и бягане.

Marrcandy - споко, права си :Д работим по въпроса!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Не веднъж съм казвала - това е за начинаещи и някой трябва да е бил бая обездвижен и мързелив през целия си живот, за да види разлика.
    Никога не съм тренирала съвестно в продължение на 2-3 години и пак нямам разлика. Май трябва да се радвам, де :д

Маги, само леко с прасците, че на първата снимка се вижда леко оформяне вече.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Хаха, ти изобщо не ги харесваш оформени Е, не мога да се харесам на всички. ^^

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Никога не съм тренирала съвестно в продължение на 2-3 години и пак нямам разлика. Май трябва да се радвам, де :д

Ъм, че кое му е лошото на съразмерно оформени и стегнати прасци?

Хахаххахахахаххахахах , леко ,че ще станеш мъж . Хаххааххахахахаххахаха
    Не може всички да са торби с лайна като тебе,не си натяквай мнението навсякъде.
    Последно редактирано от marrcandy : 07-07-2013 на 13:31

anonymous708973
    Guest
    За Бога, гледай си работата, просто изказвах мнение. Мухла.

Naive, според мен нейните са перфектни в момента. Моите са същите и лично аз предпочитам да не се оформят повече.

Край, засегнах се много от една буца лой.
    Ти не го изказваш,ти го натякваш.
    Прави разлика,нали си много образована.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Фостата, КОВРИ
    Вижте го какъв е пич:
    Grumpy old madman

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Край, засегнах се много от една буца лой.
    Ти не го изказваш,ти го натякваш.
    Прави разлика,нали си много образована.
    Направи разликата между тези двете:

Започни да ги оформяш тези бедра. Доста отпуснати са. Нищо лично просто съвет.
    И двете бяха просто мнение, докато ти не започна да пренасяш кавгата от другата тема.
    Никой не ти е виновен, че си в цикъл или че приятелят ти не си е свършил работата добре снощи

georgi_savov
    Guest

Всъщност...

Всъщност нещата седят така при розовата пантера (ПинкПантер):

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си