- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Аз приключвам в 6 храненето..Така кат' легна към 12 стомаха ми е празен и както викат hodgetwins i'm sleeping.. i'm burning fat like a motherfucker while i'm sleeping![]()
![]()
И аз. Всеки ден различно, но обикновено вечерям във времевия пояс от 17:30 до 19:00 с леки изключения през уикендите, когато се е случвало да ям и към 21:00. Сега тъкмо сядам да обядвам. Добре се чувствах цялата сутрин, даже излязох малко, никакъв глад, може би само заради навика да ставам и веднага да ям ми беше кофти, ама се преживява, едно такова леко е. Ще видим тия дни как съм.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Ъ, да ъпна темата, нали...
и да споделя разни работи
бях на гинеколог и през цялото време ми обяснява как трябвало да съм 60 кила (на ръст 160), разбираш ли, това било идеалноизписа ми да пия геритамин и каза да го посетя след 2 седмици, когато трябвало да очаквам да ми дойде. а за сега остава да си чакам.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Те са луди. На мен са ми казвали, че трябва да съм 55кг. При положение, че съм 1.62см. И на 46кг още имам за сваляне...
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
На мен обикновено последното ядене ми е в 21:00 лятно време... но заспивам в 1!
Идеално си ми е.. сутринта отивам на тоалетна и после тичам като перушинка лек![]()
Абе докторите и бабичките на село са един дол дренки. И вол да им докараш, пак ше е недохранен.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Хаха,като бълквам през зимата ако ида дали няма да ми кажат,че имам нужна да сваля (devil)![]()
F.F., от колко време нямаш цикъл? Това е доста сериозно, започни да качваш мазнини, иначе няма да дойде.
Днес си правих измервания и съм 17% подкожни, според лекаря съм под нормата, но се чувствам добре и имам цикъл. Надявам се да не го изгубя, като падна на 14-15%, но това е далеч.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Относително е с процентите май. Аз със сигурност имам към 18-19-20 дори, и цикъл нямам. Маргаритка от ббтийм е с 8-9, по спомен, и има. Влияят много неща просто.
Аз съм под нормата само за мазнините, с килограмите съм добре.
Rebirthing, как измери процента подкожни. 14% е почти колкото на професионалните спортисти, не ми се вярва да е било толкова и да имаш за сваляне. Аз на 17% съм доста изчистена... Странно..
Нормалното за жени е около 20,иначе на 15-17% подкожни(някои на повече други на по-малко) би трябвало да изглеждаш добре.Ако не изглеждаш ,сори.. И не знам как ги мерите тия мазнини 8-9 няква си Маргаритка от бб-теам и не знам дали въобще знаете какво означава 8-9 % подкожни,жените на състезанията са 10-11 подкожни и имат адска сепарация 6 плочки дефиниции фибри и тн..
bathory, от май месец нямам.
Rebirthing, да, гинеколога смята, че е точно от диети, неядене и ограничение, затова съм се била докарала на този ред. Манекенски мерки били 54 кг и аз само седях и го гледах като гръмната. Абе пич, ти знаеш ли, че аз от толкова тръгнах да свалям, 'щото съм кинта и двайсе на таборетка и изглеждах като малко буренце, а ти ще ми разправяш, че това било идеално. Идеално според кого? Добре, че не ми даде хормони. Сега тези дни ще взимам по 2 хапчета, иначе по 1. Дано всичко се оправи.
Размисли: Днес се разписвам с 8 км (само дано са толкова,де) за 49' 47''. Също си подобрих времето и на обиколката със спринт - паднах под 2' 15''. През цялото време визуализирах разни сандвичи с шпеков салам и разтекъл се отгоре кашкавал или пък кроасани, а през нощта сънувах, че ям риба тон с ориз ?! Нещо съм гладна, май.
и понеже не разбирам много от обувки за тичане, някой би ли си дал мнението
http://www.sportsdirect.com/adidas-d...lcode=27103506
или
http://www.sportsdirect.com/nike-air...lcode=27113643 ?
Като цяло на външен вид ми харесват и двата модела, доволна съм и от двете марки, в момента съм с adidas core 50 (страшно удобни, много се обичаме с тях, много приличат на тези на снимката), имам и nike airmax 360 някакви, ама не ме кефят много...
Последно редактирано от FuckingFreak : 08-02-2012 на 05:37
...но във тебе като рана
"Защо?"
С калипер ми ги измериха и е точно, доколкото е възможно. Преди няколко месеца на същото място си правих измерването и разликата според човека беше голяма при положение, че съм си запазила килограмите.
Днес излязох да тичам за пръв път ооот около 3 години и половина. Страхотно усещане. Адски съм доволна от себе си. Макар и с не много бързо темпо докарах 5км и 400м от първия път. Нищо не е в сравнение с вашите постижения в тая темичка, но аз си се радвам като за начален рекорд.В събота ще опитам да ги направя поне 7-8км. После ще спра да гледам дължината толкова и ще се занимавам с бързина.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Какво ви е мнението за сайтове от типа на loseit и myfitnesspal?Някой от вас ползва ли ги?Виждам някои от вас си следят и калории,въглехидрати,захар и и т.н.,та на база тези сайтове или се допитвате до информацията за храните в bb-team?
Маргаритка сама си беше написала процента, когато го бе измерила.![]()
Не знам с кво го мери но си залагам главата,че не е 8-9% :rofl Около 13-14 бих казал,че е нормално за нея.До 15 някъде,все пак е момиче.. Не знам дали си виждала културистки обаче повечето са на 10-11 процента и са адски нацепени както ти казах имат 6 плочки добра сепарация дефиниция и дълбочина
DisastrousMind, тия сайтове от сорта на myfitnesspal аз не ги ползвам. Знам горе-долу какво съдържат най-много основните храни и наблягам на тези, от които имам нужда.
...но във тебе като рана
"Защо?"
FuckingFreak мерси за отговораЧестно казано като за старт мисля да карам така,пък по натам да се опитвам сама да си ги следя.Разгледах доста дневници в MFP и забелязах,че доста от хората гледат само калориите,а не и въглехидрати,мазнини и белтъчини и следователно си хапват бая вредни храни.Влизат си в нормата за калории,но пак се чудят защо не свалят..
Та както и да е.За себе си мога да кажа,че приема на захар ми е в повече..и цялата работа от плодовете.
Ами ако смяташ, че захарта ти е в повече, я ограничи.
...но във тебе като рана
"Защо?"
С формула, но ми е ясно, че те не са точни. Отклонението мисля, че е 2 процента, а може и повече...Реално подкожните ми сигурно в момента са към 16%, но докато не ме измерят с калипер не мога да съм сигурна ;д.
Да, ама ако си и с манекенска височина, поне едно 1.73 см. ;д
Според мен не си под нормата, напротив, добре си си.
Иди им обяснявай и на лекари, и на санитари, и на цялата болница. Това били български стандарти. И точка. Ако не се вписваш в тях, значи със сигурност не се храниш, няма да имаш деца и си болна от анорексия. А да! Да не забравим млякото. Понеже качеството му на българския пазар е върховно и то е чудесен източник на калций. Ама разбира се, и сирене. Тертер, дето не се разпада във вода, ами направо става на попара. Да не говорим и за солта, че човек нищо чудно да се отрови.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"