- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Как ти се отразяват макароните,месото,грахът,з царевицата няма да питам вероятно. Щом нямаш нищо против яйцата ЯЖ ГИ. Няма ли баба ти на село някоя кокошка . ?
С какво се храниш? Опиши едно примерно дневно меню.
Както по-горе казаха - това, че не можеш да правиш кардио не означава, че не можеш да тренираш. И аз съм със застоял начин на живот и прекарвам по 8 часа на бюро, но време за тренировка винаги се намира стига да имаш желание, а определено не съм фенка на кардиото.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Тази тема се превърна в най-злобарската в целия форум! Развалихте целия смисъл на заглавието, както и смисъла на цялата тема.... Преди тук имаше толко приятни хора, а сега питаш нещо и те изяждат !!!
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Не виждам някой от нас да злобее. По какъв "деликатен" начин да намекна, че ако едните яйца са й скъпи, то вариантите за храна не са кой знае колко разнообразни, като вземам в предвид, че въглехидратите не й се отразяват добре?![]()
Не говоря конкретно за случая, ами попринцип. И всички, които пишеха в темата преди, ще се сългасят с мен.
Това го знам и аз. "Eдва ли" беше за това, че темата уж е била винаги такава.![]()
Това е 'щото всички се правят на няк'ви големи разбирачи и никой не ще да приеме, че ЕВЕНТУАЛНО има друго мнение освен неговото. Ма то това не е само в тази тема, а генерално в живота. :Д
Уф хораСънят е много важен. Днес го усетих. Не че по принцип не го знаех, но днес буквално го усетих на практика. До преди половин година спях редовно по 6 часа, сега не мога да си разкарам тъмните кръгове под очите от тоя период, но това беше единственото ми последствие, освен отпадналостта.
Това лято бях свикнала сутрин да си ставам нормално (тоест към 8:30-9) и следобяд да дремна за час-час и нещо. От една седмица не съм спала следобяд, последните дни спя по много малко отново, днес дори станах преди 6. И веднага се отрази на физическото ми състояние и в частност тичането. Имам парк близо до нас, всеки път правя един и същ брой обиколки и засичам време. Отдавна не бях си тичала "маршрута" за над 30 минути. Винаги беше 29 и нещо, но 30 не е било от април месец. Днес като спрях таймера, показваше 30:09. Стана ми адски тъпо. Знам, че не съм на състезание, не мога всеки път да поставям рекорди на собственото си време, и че понякога има и лоши тренировки. Е, тази беше една от тях. Следя как тялото ми реагира на всяко нещо, и тези секунди определено са знак, че мога по-добре и че нещо не е както обикновено. Но така де, взимам си бележка и продължавам. За другата седмица ще съм се оправила.
Така че хора тренирайте, яжте и СПЕТЕ. Много е важно.![]()
Аз ако не се наспя и елементарни неща не мога на направя , а за да се наспя като хората ми трябват поне 7-8 часа ;д. Но напоследък нещо не ви стигат . Последните няколко дни не ми се налагаше да ставам рано и спах по 10-12 часа и можех още да спя, а за мен са адски много. ;д
П.С - обожамм домашни доматии ^^
Последно редактирано от black pearl : 07-22-2013 на 15:11
Хора, разглеждали ли сте в блога на Pamaa?
http://itisnotadiet.tumblr.com/
Надявам се тя да няма нищо против от малко реклама, но просто е страхотен![]()
![]()
Гледай по-добре тогава. Има доста снимки на стегнати момичета, някои дори с очертани мускули![]()
Има да! С очертани кокаляци!!!
Queen of the Damned
Мисля, че ще го кажа за втори път. Държиш се отвратително, изказваш се просташки, въобще не е присъщо това за една млада дама. Твоето мнение е такова, не е нужно да го казваш по този начин. Ако харесваш друг тип тяло - можеш спокойно да ни покажеш гледната си точка като пуснеш нагледен материал, за да разберем. Забелязала съм, че аз, както и доста момичета от този форум, харесват жената, такава, каквато е създадена да бъде - фина и нежна. В никакъв случай не казвам слаба, защото слабото не значи красиво на всяка цена. Та затова и го пуснах, въпреки че мисля, че и тя го е правила - ако на теб не ти изнася, пренасочи негативните си импулси някъде другаде и просто не го гледай![]()
Само казвам, какво мисля, не ви карам да ми приемате мнението!![]()
Queen of the Damned
Ами добре, моето мнение е, че си негативен човек.Не те карам да го приемаш.
Леко бе, мацка.
Аз не съм тръгнала да ти оборвам мнението, дори напротив - напълно го приемам, няма как всички да сме еднакви и да харесваме едно и също. В крайна сметка това е форум и точно затова сме събрани тук. Но начина, по който го казваш, говори много за теб и това какъв човек си. Нищо лично.
Рязка съм и съм крайна, не го отричам!![]()
Queen of the Damned
Е, аз съм същата, не се безпокой![]()
Но просто исках да ти дам съвет, защото прави лошо впечатление на тези, които не те познават. Например не веднъж си се изказвала рязко по повод на дебелите момичета, сякаш ти самата спортуваш откакто си се родила и винаги си била супер фит. Не те познавам де, извинявай ако е така. Без лоши чувства, това беше за пример, стига толкова сме я дълбали тая тема, няма смисъл, мисля че ме разбра.
Пишете ми по едно съобщение да ви последвам. Иначе какво да направя като ми харесват мацки като Биляна Йотовска, слаби, оформени и изчистени.
Ваканцията много добре ми се отразява, храня си се по часове и не си нарушавам графика wohohoh.![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33