.
Отговор в тема
Страница 93 от 103 ПървиПърви ... 4383899091929394959697 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 301 до 2 325 от общо 2553
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Аз за закуска си правя кисело мляко с овесени трици плюс някакво плодче и малко мед, но това вече тотално ми е омръзнало и днес щях да повърна при мисълта за овесени трици.И варени яйца едно време хапвах често и сега едвам ги ям.Иначе нямам грам апетит.Ако хапна нещо ще да е много малко количество и повечето е супи и Активия /която не е много полезна и диетична, но ..../. Иначе да се похваля-ходя доста и хапвам малко и приятеля ми отбеляза,че съм отслабнала.А той не е някой, който ще ме лъже за да не ми нарани чувствата.Само че ,както винаги, съм пооформила мускули под слоя мазнинка и комбинацията не ми допада.Ако си стегна мускулите,особено на прасеца, съм като футболист с рокля.Не знам защо така лесно правя стегнати мускули /не знам как точно да ги опиша, защото си имам мазно/.Тестостеронът ми е съвсем леко висок, но не е чак толкоз че да е проблема в него
    Ако обичаш споделяй такива неща само в тийн пробрем,че другаде,ако кажеш нещо подобно много ще има да ти се смеят и ще те вземат за всеобща гавра

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Глупости. Можеш и да минеш със съвсем лека закуска. Сутрин трябва да дадеш просто тласък на тялото, не да му даваш нещо, което да го затлачи.
    Аз се придържам към кисело мляко с разни добавки вътре. Или ленен хляб с нещо отгоре, обикновено моцарела, ементал, бяло сирене, кашкавал и подобни.
    Е, тази закуска само с кисело мляко в 8 часа сутринта, трябва да гарантира поне още една към 10. Иначе кой нормален човек от 8 до към 13:00 би изкарал само на мляко. Айде да не се насърчаваме с гладуване.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Благодаря на отговорилите за тахана.

"Сусамовият тахан съдържа:

приблизително 20% белтъчини;
    50% растителни масла, олеинова и линолова киселина;
    захариди, приблизително 16%;
    около 9% влакнести вещества;
    витамините А, В1, В2, В3, В6, и Е;
    по отношение на минералните съставки сусамът е един истински мултиминерален природен продукт. В него се съдържат калций, магнезий, желязо, цинк, калий и фосфор. "

Перфектно звучи, още утре ще си купя.

Мега фен Аватара на Dagichka
    ^мерси на всички, че си изредихте закуските :Д аз сега карам на по банан сутрин и си ме зарежда чак до обяд
    окей, никога не съм била спортна натура, фвс не играя от 6ти клас, но днес след като правих 30days shred си пуснах клипче за корема и при опита ми да направя посочените различни изменени коремни преси цялото ми тяло се затресе в някви като спазми ли и аз не знам и така всеки път като опитвам.. wtf?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Е, тази закуска само с кисело мляко в 8 часа сутринта, трябва да гарантира поне още една към 10. Иначе кой нормален човек от 8 до към 13:00 би изкарал само на мляко. Айде да не се насърчаваме с гладуване.
    Ми аз например може да не ям до 4-5 след обяд и може да се чудя кой нормален закусва и обядва всъщност. Всъщност това ми е закуската - късна закуска.
    Карам само на вода до това време.

Град
    у нас...
    Сериозно?
    И как е? Не ти ли къркори стомаха?
    Странно ми е. Аз пък предпочитам да ям сутрин и обед и вечер може да пропусна.

п.п. Сега като ми се налага да стоя до 3-4 сутринта ям по 4-5 пъти на ден, просто няма как - храната ми компенсира съня.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    И аз нямам нужда да ям сутрин, глад изпитвам реално късния следобед. Минимум 2 часа след събуждане ми е и абсолютно невъзможно да помириша каквато и да е храна, после ми е тежко цял ден. Може и да не е много полезно, но така съм се научила.
    Everything changes, but beauty remains ...

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    ^мерси на всички, че си изредихте закуските :Д аз сега карам на по банан сутрин и си ме зарежда чак до обяд
    окей, никога не съм била спортна натура, фвс не играя от 6ти клас, но днес след като правих 30days shred си пуснах клипче за корема и при опита ми да направя посочените различни изменени коремни преси цялото ми тяло се затресе в някви като спазми ли и аз не знам и така всеки път като опитвам.. wtf?
    Слаб ти е коремният пояс просто. Не се притеснявай, ще се подобри. :д

Иначе според мен даже оптимално е да не ядеш в първата половина на деня. Поне аз ако започна да ям от сутринта, почти винаги съм гладна цял ден и не мога да се наям :/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Сериозно?
    И как е? Не ти ли къркори стомаха?
    Странно ми е. Аз пък предпочитам да ям сутрин и обед и вечер може да пропусна.

п.п. Сега като ми се налага да стоя до 3-4 сутринта ям по 4-5 пъти на ден, просто няма как - храната ми компенсира съня.
    Зависи до колко часа съм ял пред нощта,защото ако ям до към 1 вечерта както сега например,ще отиде 1,30-2 ,а аз плющя яйца с мед. Иначе къркори,особено ако съм свикнал да ям бая по-рано..Иначе след 20тина часа без храна почва малко по-сериозно да къркори. На 24 тия час е убийство.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Чувството на глад сутрин е доказано, че е измислица и е по скоро въпрос на навик - навика в това, щом станем, веднага да се храним и даже да си напълним коремите, че разбираш ли, да ни държи до обяд. Ако си промениш мисленето после няма да има "ама как ще издържа до 13:00 на едно млекце".

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Аз също не обичам здравите закуски и точно си ям сутрин млекце с плод и ми е добре, когато съм на училище закусвам към 06:50 и обядвам в най-добрия случей към 2 , но по-често в 3 следобяд. Чувстам се добре така, но когато си нямам работа в неделя най-често, едва дочаквам 12 за да обядвам. Случвало се е да ям и около два часа след закуската-резултат тежест и нежелание да се заема с каквато и да е работа. Леката закуска пък не означава, че преяждам на вечеря, но обяда ми е най-удобното време за хранене. Дава енергия, не се лепи, защото съм активна през целия ден, а какво да кажа за обилната вечеря адски грешно хранене е това да се натъпчеш преди лягане след като си гладувал цял ден.
    Последно редактирано от Ou7oFmYhEaD : 07-27-2013 на 08:34
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на koshtramba
    Thats how we ran 10k yesturday. Me, my best friend and her little sister.
    Like 80`s.

От квартала ми до центъра на София и обратно.

here
    Последно редактирано от koshtramba : 07-27-2013 на 09:27
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    that's how we rAn*

Йъп, ама който никога не е учил английски как да знае.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Thats how we ran 10k yesturday. Me, my best friend and her little sister.
    Like 80`s.

От квартала ми до центъра на София и обратно.

here
    Моного сте били готини! :P
    Queen of the Damned

"Страааашни".
    Ега ти предизвикателството беше този аутфит.

И малко прогрес : Here.
    Последно редактирано от koshtramba : 07-27-2013 на 09:43
    Пази моториста !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Аз също не обичам здравите закуски и точно си ям сутрин млекце с плод и ми е добре, когато съм на училище закусвам към 06:50 и обядвам в най-добрия случей към 2 , но по-често в 3 следобяд. Чувстам се добре така, но когато си нямам работа в неделя най-често, едва дочаквам 12 за да обядвам. Случвало се е да ям и около два часа след закуската-резултат тежест и нежелание да се заема с каквато и да е работа. Леката закуска пък не означава, че преяждам на вечеря, но обяда ми е най-удобното време за хранене. Дава енергия, не се лепи, защото съм активна през целия ден, а какво да кажа за обилната вечеря адски грешно хранене е това да се натъпчеш преди лягане след като си гладувал цял ден.
    Не е грешно,просто не разбираш концепцията,защото не си чела достатъчно литература,а за опит дума не може да става.

Повече от фен Аватара на rositzza
    Аз рядко ям сутринта защото след 2 часа умирам от глад, когато не ям и съм цял ден на крак мога да изкарам до 17h без да усетя глад. Някак не мога да си го обясна

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Като не ядете сутрин не ви се покачва кръвната захар, тоест след това няма как да има рязък спад и зверски глад, затова може да карате часове без да мислите за храна.
    Последно редактирано от Pamaa : 07-27-2013 на 19:49
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Като не ядете сутрин не ви се покачва кръвната захар, тоест след това няма как да има рязък спад и зверски глад, затова може да карате часове без да мислите за храна.
    Според зависи часовете може да се увеличат бая и да станат дни.

Град
    у нас...
    Темата нещо я откривам много назад... та реших да пиша.

Бях решила от доста време да пробвам за определен период от време суровоядството. Просто така, без някакви здравословни причини - изключвам всичко преработено по някакъв начин и общо взето ще ям плодове, зеленчуци и ядки. Майка приготвя суши, та може и от рибата да ям, но това е по-нататък, ако режима ми понася.
    Два дена си правих кафе с мляко, докато свикна кафе без мляко, и накрая спрях и кафето. Сега вече май не се замислям толкова, ама то се свиква, просто по инерция първите 3-4 дена най-много са кофти.

И да се похваля малко - http://www.youtube.com/watch?v=HCXM5ig8us4 започнах да ги правя. Много са ми интересни, особено с хубава музика, някак ме тонизират - опъват се всички мускули. И съзнанието ми е заето с изпълнението на самото упражнение. Докато ако карам кростренажора си мисля глупости само и се напрягам излишно психически.

Това е за сега. Пишете хора, пишете

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Глупости. Можеш и да минеш със съвсем лека закуска.
    Ти можеш, ама народът си го е казал: "закусвай като цар.."

Вярвам в стабилната закуска, не мога без да хапна нещо сутринта и хич не е до мислене, а до енергия.
    На работа съм от рано обаче и отвикнах да ям веднага след ставане, та все се случваше по една Активия да ям. Е, хич не се кара на млекце до 13ч.
    Опитвам да минавам с леки ядения по няколко пъти на ден

Мацки, къдего мажете тоя тахан? Или само с лъжицата го нагъвате? Имам чувството, че ще пукна, ако си сложа такова нещо в устата.

И да се оплача - тамън установих, че ям спанак на салата и то... му мина сезонът

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Аз бях със страшни очаквания за този тахан- всички го хвалеха толкова много, майка ми и тя е луднала по него, та го пробвах скоро и хич не ми хареса, много се разочаровах
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен
    Pink ставаш адиктид то фуд ,спри да мислиш за храна и си гледай работата. Дори от 6 до 1 камъни да мъкнеш по баири на 40 градусови жеги пак няма смисъл да закусваш.Тази народна 'мъдрост' е глупост,няма връзка между времето в денонощието и количеството храна,което е оптимално да погълнеш. Това за енергията е пълна глупост,ако си ял в калориен излишък вчера,днес няма да се чувстваш така.Нагъни 2 килограма зеленчуци с месо и яйца и отделно ориз картофи плодове (последните 3 малко количество) и после на другия ден гледай дали нямаш енергия.Сега при самовнушение или пристрастяване това е друг въпрос,но лека адаптация 2-3 дена и се свиква. При повечето се свиква веднага,ако на миналият ден наистина си ял както трябва.

anonymous708973
    Guest
    Пълна глупост е да не закусвам, не мога да си започна деня с месо и ориз в 13-14 часа, мерси.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си