.
Отговор в тема
Страница 96 от 103 ПървиПърви ... 46869293949596979899100 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 376 до 2 400 от общо 2553
    Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Хубаво е всички, които се стараят да се хранят здравословно да не се отегчават с мисли от рода на "Ама то всичко е вредно". Казвам го, макар в това число да влизам и аз. В момента дори не живея в град, представлява нещо като вилно селище в планината и нямам почти никакъв избор по супермаркетите. За това пък има градини с най-различни плодове и зеленчуци. Така че всеки си търси ползите според условията
    Cloud9, невролозите като виждат че проблема не е физически да те бяха препратили при психолог да си ударите една приказка. Може проблема с главоболието и вътрешните ти системи да си е психически. Защото на нервна основа се случват доста неща. Прост пример - обичаш шоколад, тялото ти го обича, психиката ти също. Ти пък си викаш няма да ям вредни работи и организма ти започва да се бори подсъзнателно, за да си вкуси шоколад. По някой път проблемите изглеждат сложни, но са съвсем прости.
    Аз преди няколко месеца попаднах на случай, в който мъжа го е страх от вода. Еми накрая се намери някакъв начин все пак, който да устройва двете страни - както да е къпе, така и да пие вода. Ама преди това беше ебати ужаса.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте, момичета! И аз реших да се включа най-накрая, въпреки че не спазвам някаква дадена диета, а просто се опитвам да хапвам здравословно, като съчетавам със спорт. Харесвам си теглото и така, но не бих отказала да смъкна 2 килца, ахах
    Ще следя с интерес!

Супер фен Аватара на Cloud9
    Споменаха нещо за психолог, но успокоителните бяха по-лесното решение явно. Иначе и аз съм я правила връзката със шоколада главно защото дълго време бях на диети тип "не яжте нищо и ще отслабнете".Сега ми дойде акъла /по-добре късно,отколкото никога/ и се старая.Що се отнася до вредните храни-и аз често се замислям че и зеленчуците и плодовете са пръскани с химически препарати и няма гаранция какво точно ядеш.Да ми е жива и здрава баба с нейната хубава градина!

Град
    у нас...
    Меги, от къде да ги смъкнеш тези две килца бре?
    Теглото на кантар не иска промяна според мен, не се филмирай излишно. Изглеждаш си супер - продължавай си с тренировките, а на цифрите - майната им

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    хахахаха, мерси много...голям комплимент беше това, но нещо бедрата ми не ми се нравят много

Град
    у нас...
    То си е комплимент естествено. Пама и ти сте хората от форума, които ме радват - и за тяло, и за режим и за постижения
    Бедрата ти може да искат стягане, но определено това не е свързано със сваляне на килограми. Хубаво е когато човек се стреми към максимума винаги

Мега фен
    Искат мускулна маса,а не сваляне -разбира се
    А колко далече от максимума се целят/ите повечето да не говорим.Пази Боже,ако това е максимума е нямало да има еволюция.

Град
    у нас...
    Максимума за всеки е различно понятие. Не ми извъртай думите както на теб ти е удобно. Естествено, че всеки се стреми да изглежда и да се чувства по най-добрият начин. Но тези критерии може да не съвпадат с тези на някой друг. Това не значи да му се подбиват усилията и стимулите, само защото не оправдава нечии други очаквания.

Мега фен
    Мрън,мрън,мрън

Град
    у нас...
    o.O

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Красотата е субективна.
    Успокойте се.
    Може пък примерно аз да не целя да съм модел по боди фитнес, не сте ли се замисляли?
    И да, предпочитам манекенско тяло, пред това на въпросните фитнес-жени.
    Евала за труда им, ама не всеки харесва това, което и вие. Просто спрете да си натрапвате идеалите на другите като виждате, че не ви приемат. Още повече има доста забавни изказвания от сорта на "щом не харесваш това и това, ти си мазна и мързелива дебелана"!
    Последно редактирано от FuckingFreak : 08-29-2013 на 16:20

Здравейте! Аз с отслабването вече нямам проблем, отслабнах си и то даже достатъчно, но искам да се постегна малко. Висока съм към 166-167 и вече тежа около 56-57 - мисля че така си е добре, за разлика от старите ми отвратителни 70 кила. Мисля да започна програмата на сидни кроуърд за извайване на тяло, надявам се да има ефект за две-три седмици, поне малък но да е нещо. Някой от вас пробвал ли я е?

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Поздравления Как ги свали ?
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Еми аз почнах от първи януари. Ограничих се в началото, правех разни леки упражненийца. После правих каланетика, от която съм много доволна - свалих към седем килограма с нея. Постепенно си изградих и режим, започнах да се храня здравословно, да избягвам газирано, мазно, пържено и рядко да си позволявам тестяно. Сладко си хапвам, но сравнително по-малко. После каланетиката ми писна и минах на зумба. С нея свалих още три килограма, но и тя в един момент ми омръзна. През лятото бях извън града и тичах и за три седмици свалих към два килограма и нещо. Като се прибрах отново си съставих режим на хранене и минах на пилатес и йога - от Fiesta TV. С тях свалих още малко и сега си се поддържам. Днеска даже пробвах упражненията, за които писах в предния ми пост и са страхотни - веднага ги заменям на мястото на пилатеса. Остава само да чакам резултатите.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Браво ! )
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Аз с тия мои динозавърски кости понякога имам доста съмнения в кантара си.

едит: Да се похваля. Най-накрая попаднах на читаво приложение за телефон, което да ми е от полза, докато тичам. Със сегашното само обиколките си отчитам, докато това има опции за изминати км, скорост, дори има връзка с музикалния плеър, че да не прескачам постоянно от приложение на приложение. Абе, гъзарийка. Нямам търпение да го пробвам.
    Kak se kazva prilojenieto?
    music@girl

Мега фен Аватара на babity
    Днеска се върнах от почивка. След 5 дни активен джънк не мога да повярвам, че резила ми е само 100 гр нагоре. Днеска още съм в процес на климатизиране, освен че ме чакат тонове пране, зимнини и други домашни задължения и сигурно ш' се размина с упражненията, но от утре няма прошка. Да се оплача, пък. Кат' джънквах, гледах да ям по-малки порции и стомахът ми се беше свил. Снощи се надумках у дома с половин диня и ми стана толкова лошо, че не можах да спя. Тежко е да си свинче.

^ Гледам ти менюто за ден, вярно аз мога да поглъщам по супер много, но сериозно ли ядеш такива огромни порции? о.О Тук не говоря за половината диня. Нищо лично, питам просто, хората са различни.

Ninitoo, сериозно ли търпиш йогата на Fiesta TV? Прилича ми повече на раздвижване за пенсионери или инвалиди. Толкова скучно, приспива ми се чак...

Мега фен Аватара на babity
    През учебната година, храненето ми изобщо не е такова. Единствено може би по време на пременструалния глад. Иначе кат' почна с университета най-малкото, че няма къде да готвя в общежака и се разминавам с няк'ва салатка само или няк'ва готова храна, ама в нормални порции. Даже там ми преобладават млечните, 'щото само т'ва мога да ям в движение. Но стане ли дума за плодове или зеленчуци, мога да ям до безкрай. Но да де, хапвам си малко ассссс.

Еми скучна или не, нямам друга алтернатива. В замунда йога клипчетата не ми харесват, а пък в моето малко градче няма йога. Но съм и свикнала вече и ми е приятна - разтягам се хубаво, действа ми супер усокояващо. Даже съм си наумила като започна училище, първа смяна, да ставам малко по-рано и да потренирам като за "добро утро".

За youtube чувала ли си? Абонирана съм за поне 5 канала, които качват само йога клипове

Да, чувала съм, но ми е по-удобно пред телевизора, така са ми разположени мебелите в стаята че няма как да се чекна пред компютъра.

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Привет, реших и аз да се включа в темичката. Висока съм 167см. и тежа 53кг. бях 56, но от две седмици съм на диета "Скарсдейл" и тренирам тае-бо 2-3 пъти седмично. Сега в неделята приключвам със Скарсдейла и мисля да мина на диетата на "Ипократис", тъй като не мога да повторя веднага Скарсдейла. Общо взето и двата режима ми се струват по-щадящи от гледна точка на това че няма глад и т.н.
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

Мега фен
    Толкова безсмислени ми се виждат тези диети,че няма на къде.

Голям фен
    Град
    София
    В тия диети се казва да се избягват мазните меса, а същевременно в едната от тях има Активиа с мюсли. Доста "гениално"!
    Queen of the Damned

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си