.
Отговор в тема
Страница 99 от 103 ПървиПърви ... 49899596979899100101102103 ПоследнаПърви
Резултати от 2 451 до 2 475 от общо 2553
    Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    3 кила ЧИСТО за 10 дни? Абсурд. Щеше да е вода повечето.
    НВД не е режим за балансирано отслабване. Балансирано отслабване се постига, когато не ограничаваш нито една група храни. НВД е успешен режим именно заради минимума на въглехидрати, които принципно задържат вода. И когато започнеш пак да ги консумираш, водата ще си дойде на мястото.
    Яж балансирано, не изключвай никоя хранителна група, просто не яж боклуци. Не се насилвай да ядеш месо, щом не обичаш, и махни тия Активии от менюто си, че са голям боклук.
    За хора с висок процент подкожна мазнина,тоест дебели е много важно да се ограничат въглехидратите,заради инсулина,но не само те разбира се. А въглехидратите не са есенциални,живее се и с 0 въглехидрат.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    За хора с висок процент подкожна мазнина,тоест дебели е много важно да се ограничат въглехидратите,заради инсулина,но не само те разбира се. А въглехидратите не са есенциални,живее се и с 0 въглехидрат.
    Живее се, но т'ва не значи, че няма вреди в дългосрочен ефект. Въглехидрат трябва за енергия.. чисто мозъчна. Знам, че се синтезират и от протеините и т.н. някви въглехидрати, но в крайна сметка момичето надали е с инсулинова чувствителност. Все пак режимът трябва да е съобразен и с това, което обича да яде, с'я като не й е вкусно пържоли и яйца, на т'ва ли да живее.

Мега фен
    Аз говоря в общия случай..
    То ако питаш мен момичето трябва доста сериозно да качва,ако е тя на аватара,че ако я духна ще падне.. )

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    То ако питаш мен момичето трябва доста сериозно да качва,ако е тя на аватара,че ако я духна ще падне.. )
    Ако изглеждах като момичето от аватара ми нямаше да съм тук.Имам сериозна нужда да поотслабна. Говорим за нещо такова :
    http://prikachi.com/images.php?images/407/7228407h.jpg -бедра от сорта на това
    http://prikachi.com/images.php?images/410/7228410A.jpg и фигурата като цяло

Цели 56 кила съм си,съмнявам се да успееш да ме духнеш..

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Чак пък сериозна нужда???
    Момичетата на снимките според мен си изглеждат добре. Да не би да се опитваш да догониш девойката от аватара тогава?

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от need.a.change Виж мнението
    Ако изглеждах като момичето от аватара ми нямаше да съм тук.Имам сериозна нужда да поотслабна. Говорим за нещо такова :
    http://prikachi.com/images.php?images/407/7228407h.jpg -бедра от сорта на това
    http://prikachi.com/images.php?images/410/7228410A.jpg и фигурата като цяло

Цели 56 кила съм си,съмнявам се да успееш да ме духнеш..
    Е какво ми показваш снимки от нета,покажи себе си..
    Тия тук са клечки. Да не са дебели.

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Aз си търся другарче да дебелеем

Супер фен Аватара на Deadlock
    need.a.change, или се шегуваш, или отивай на психолог.

Нямам психични проблеми.Приятелките в компанията ми са по 1.65 и тежат не повече от 49-50 кг.Нормално е да се комплексирам. А други хора са ми казвали ,че съм напълняла,защото допреди 2 години тежах не повече от 50 кг.Ако твърдите,че това на втората снимка не е леко закръглено ,а слабо ,звучи нелепо за мен ,защото изглеждам по същия начин, а постоянно ми се натяква,че съм пълна .. Нека бъде моя снимка, ОК.

http://prikachi.com/images.php?images/469/7230469B.jpg
    Последно редактирано от need.a.change : 04-05-2014 на 14:35

Не знам как да ти обясня, че изглеждаш повече от добре. И нямаш нужда от отслабване. И на всеки, който твърди, че си дебела, можеш да му кажеш да върви по дяволите, бога ми. :Д

Нямам психични проблеми.Приятелките в компанията ми са по 1.65 и тежат не повече от 49-50 кг.Нормално е да се комплексирам. А други хора са ми казвали ,че съм напълняла,защото допреди 2 години тежах не повече от 50 кг.Ако твърдите,че това на втората снимка не е леко закръглено ,а слабо ,звучи нелепо за мен ,защото изглеждам по същия начин, а постоянно ми се натяква,че съм пълна .. Нека бъде моя снимка, ОК.

Добре си, имаш нужда от стягане, не от отслабване.

Мега фен

Почвай да качваш килограми ,кракът ти е колкото прасеца ми,стига глупости.
    Не слушай некомпетентни хора,ти като ходиш да ти поправят компютъра при ИТ специалист ли ходиш или при бай Иван общака )

Благодаря за положителните мнения.Чак за качване килограми не съм Наистина имам малко за сваляне и мисля да го постигна постепенно ,за да е видимо.

Супер фен Аватара на Deadlock
    след снимката си затвърждавам мнението. нормално било да се комплексираш?! ти си СУПЕР слаба.

Супер фен Аватара на tonssy
    Благодаря за положителните мнения.Чак за качване килограми не съм Наистина имам малко за сваляне и мисля да го постигна постепенно ,за да е видимо.
    Изглеждаш добре, не се комплексирай излишно, защото това по-скоро може да доведе до други проблеми. Тренирай и ще постигнеш страхотно тяло.

Мега фен
    Тия твоите приятелки анорексички така бих ги спукал от гаври,че ще излизат с якета и палта на 40 градуса жега на сянка.

Мега фен Аватара на strawberry88
    need.a.change, дебела в никакъв случай не си, както вече казаха. Просто тренирай, за да се пооформи тялото ти. А и килограмите нямат значение, защото стоят различно. Познавам 2 момичета. И двете са 55кг, а изглеждат коренно различно, повярвай. Така че не гони някои цифра килограми, които трябва да стигнеш. Или пък дата, до която трябва да отслабнеш.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    По-скоро имаш нужда да се постегнеш, а не да сваляш килограми. Вярвай, дори на същите килограми да си останеш ако се стегнеш ще видиш желаната от теб разлика
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Голям фен
    Град
    София
    Започвай да муаш мазно месо и компир, че ако продължаваш в същия дух, да не ти казвам къде ше свършиш!
    Абе, да го е*а, ква е таа мода да сте анорексички, бре?! Спрете се малко!
    Queen of the Damned

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Нямаш нужда от сваляне.. а от стягане както казаха хората и преди мен. Недей да се влияеш от мнението на другите,защото не знаеш какви поражения можеш да си нанесеш и после ще се чудиш къде ти е бил ума.

Аз да попитам какво да си вземам за училище, че нз какво да правя и там може би ми е едно 30-40% от лошите навици...>\\\<

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ама хора, вие сериозно ли? "Не трябва да отслабваш, трябва да качваш." Не, момичето не е дебело, ама не е и супер слабо, както го изкарахте. Вярно, че в повече се е комплексирала, ама вие, вместо да й дадете реална оценка, скочихте направо на другата крайност. От снимката се вижда, че има тлъстини по корема, които трябва да изчисти и това не става с едното стягане. Да, краката наистина са слаби, но почти не съм виждала момиче на тази възраст с дебели крака. Иначе да, и стягане трябва, ама и да се поизчисти няма да я направи анорексичка. За need.a.change говоря.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    , но почти не съм виждала момиче на тази възраст с дебели крака.
    Това как го прецени ?
    За съжаление, всеки ден по улиците се възмущавам на такива с повече от дебели крака, които в ръка например държат пица или вафла. Подрастващите са си доста пълни, а не бива.

А на някои просто структурата им е такава, че краката са им по-пълни.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от BlackAngel24 Виж мнението
    Аз да попитам какво да си вземам за училище, че нз какво да правя и там може би ми е едно 30-40% от лошите навици...>\\\<
    Каквото имате вкъщи в кутия и пет пари да не даваш за това, че пиклата с кроасана в ръка ще ти се смее на салатата/картофките/пълнените гъби.

Аз ходя на университет, днес ще съм цял ден в библиотеката, не ми се връща до вкъщи да ям, затова си взимам в кутия варен кускус със задушени чушки и моркови + кориандър, сол и зехтин. Нося си храна още от гимназията - естествено тесногръдите български гимназистчета ме спукваха от бъзик в началото, ама дори и те свикнаха.
    ВСИЧКО можеш да си носиш. Аз избягвам "манджи", защото не обичам да ям студена храна - все пак няма къде да си я стоплиш.

Салата Капрезе - домати, моцарела, песто дженовезе.
    Салата с домати, краставици, царевица и пилешко.
    Салата с риба тон и царевица.
    Сандвич с пълнозърнест хляб, яйце, краставица и месо.
    Сандвич тип wrap, просто си купи тортила от някой супермаркет.
    Можеш просто и варени яйца да си вземеш. Или шепа ядки, сушени кайсии, боровинки, каквото там обичаш.

Само си намери купи, които се затварят добре, щото да не ти обяснявам как се пере и проветрява чанта, която си заляла със салата с риба тон :Д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-11-2014 на 07:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си