- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Живее се, но т'ва не значи, че няма вреди в дългосрочен ефект. Въглехидрат трябва за енергия.. чисто мозъчна. Знам, че се синтезират и от протеините и т.н. някви въглехидрати, но в крайна сметка момичето надали е с инсулинова чувствителност. Все пак режимът трябва да е съобразен и с това, което обича да яде, с'я като не й е вкусно пържоли и яйца, на т'ва ли да живее.
Аз говоря в общия случай..
То ако питаш мен момичето трябва доста сериозно да качва,ако е тя на аватара,че ако я духна ще падне..)
Ако изглеждах като момичето от аватара ми нямаше да съм тук.Имам сериозна нужда да поотслабна.Говорим за нещо такова :
http://prikachi.com/images.php?images/407/7228407h.jpg -бедра от сорта на това
http://prikachi.com/images.php?images/410/7228410A.jpg и фигурата като цяло
Цели 56 кила съм си,съмнявам се да успееш да ме духнеш..
Чак пък сериозна нужда???
Момичетата на снимките според мен си изглеждат добре. Да не би да се опитваш да догониш девойката от аватара тогава?
Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.
need.a.change, или се шегуваш, или отивай на психолог.
Нямам психични проблеми.Приятелките в компанията ми са по 1.65 и тежат не повече от 49-50 кг.Нормално е да се комплексирам. А други хора са ми казвали ,че съм напълняла,защото допреди 2 години тежах не повече от 50 кг.Ако твърдите,че това на втората снимка не е леко закръглено ,а слабо ,звучи нелепо за мен ,защото изглеждам по същия начин, а постоянно ми се натяква,че съм пълна .. Нека бъде моя снимка, ОК.![]()
http://prikachi.com/images.php?images/469/7230469B.jpg
Последно редактирано от need.a.change : 04-05-2014 на 14:35
Не знам как да ти обясня, че изглеждаш повече от добре. И нямаш нужда от отслабване. И на всеки, който твърди, че си дебела, можеш да му кажеш да върви по дяволите, бога ми. :Д
Благодаря за положителните мнения.Чак за качване килограми не съмНаистина имам малко за сваляне и мисля да го постигна постепенно ,за да е видимо.
след снимката си затвърждавам мнението. нормално било да се комплексираш?! ти си СУПЕР слаба.
Тия твоите приятелки анорексички така бих ги спукал от гаври,че ще излизат с якета и палта на 40 градуса жега на сянка.
need.a.change, дебела в никакъв случай не си, както вече казаха. Просто тренирай, за да се пооформи тялото ти. А и килограмите нямат значение, защото стоят различно. Познавам 2 момичета. И двете са 55кг, а изглеждат коренно различно, повярвай. Така че не гони някои цифра килограми, които трябва да стигнеш. Или пък дата, до която трябва да отслабнеш.![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Започвай да муаш мазно месо и компир, че ако продължаваш в същия дух, да не ти казвам къде ше свършиш!
Абе, да го е*а, ква е таа мода да сте анорексички, бре?! Спрете се малко!
Queen of the Damned
Нямаш нужда от сваляне.. а от стягане както казаха хората и преди мен. Недей да се влияеш от мнението на другите,защото не знаеш какви поражения можеш да си нанесеш и после ще се чудиш къде ти е бил ума.
Аз да попитам какво да си вземам за училище, че нз какво да правя и там може би ми е едно 30-40% от лошите навици...>\\\<
Ама хора, вие сериозно ли? "Не трябва да отслабваш, трябва да качваш." Не, момичето не е дебело, ама не е и супер слабо, както го изкарахте. Вярно, че в повече се е комплексирала, ама вие, вместо да й дадете реална оценка, скочихте направо на другата крайност. От снимката се вижда, че има тлъстини по корема, които трябва да изчисти и това не става с едното стягане. Да, краката наистина са слаби, но почти не съм виждала момиче на тази възраст с дебели крака. Иначе да, и стягане трябва, ама и да се поизчисти няма да я направи анорексичка. За need.a.change говоря.
А на някои просто структурата им е такава, че краката са им по-пълни.
Каквото имате вкъщи в кутия и пет пари да не даваш за това, че пиклата с кроасана в ръка ще ти се смее на салатата/картофките/пълнените гъби.
Аз ходя на университет, днес ще съм цял ден в библиотеката, не ми се връща до вкъщи да ям, затова си взимам в кутия варен кускус със задушени чушки и моркови + кориандър, сол и зехтин. Нося си храна още от гимназията - естествено тесногръдите български гимназистчета ме спукваха от бъзик в началото, ама дори и те свикнаха.
ВСИЧКО можеш да си носиш. Аз избягвам "манджи", защото не обичам да ям студена храна - все пак няма къде да си я стоплиш.
Салата Капрезе - домати, моцарела, песто дженовезе.
Салата с домати, краставици, царевица и пилешко.
Салата с риба тон и царевица.
Сандвич с пълнозърнест хляб, яйце, краставица и месо.
Сандвич тип wrap, просто си купи тортила от някой супермаркет.
Можеш просто и варени яйца да си вземеш. Или шепа ядки, сушени кайсии, боровинки, каквото там обичаш.
Само си намери купи, които се затварят добре, щото да не ти обяснявам как се пере и проветрява чанта, която си заляла със салата с риба тон :Д
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-11-2014 на 07:29