- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Огромна смучка
Така, здравейте, проблемът ми е следния - не снощи, а предната вечер бях на нещо като домашен купон и като се понапихме с едната мацка се поразгорещихме и така... :Д Проблемът ми е обаче, че на другата сутрин имах и все още имам 2 големи "петна" и 1 по-малко на врата. Та въпросът ми е какво мога да направя да ги накарам да изчезнат по-бързо. Иначе в момента имам повече грим по врата отколкото майка ми си е слагала за целия й живот по лицето :Д :Д А и без злобни коментари от сорта на "к'во толкова като те видят ваще" - родителите ми са съвременни хора, не са някакви сдуханяци и най-вероятно само ще ме ебават,че някой ден ще ме изядът, но все пак мен ме е срам да им се покажа такъв. :Д
дръж лед на мястото, ама слабо да изчезне веднага..
http://ask.fm/iwwkaa
Сложи лъжица във фризера за около 30 минути, после я извади и трий, но леко върху смучката, за да може кръвта, насъбрала се там да изчезне.. или по-ефикасно мисля, че е да нагорещиш лъжица със свещ, но да не е много гореща, и пак да триеш около нея, но бавно.
То , каквото и да правиш - няма да изчезне от раз.
Пробвай с лед.
Бъди фешън. Вържи си шалче.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
С никакъв лед или студено не пробвай, защотото няма да се махне. Нагорещи една лъжица с вряла вода или със свещ както казаха по-горе и просто я дръж на смучката, за нула време ще ти се махне. (: