.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Question Огромна смучка

Така, здравейте, проблемът ми е следния - не снощи, а предната вечер бях на нещо като домашен купон и като се понапихме с едната мацка се поразгорещихме и така... :Д Проблемът ми е обаче, че на другата сутрин имах и все още имам 2 големи "петна" и 1 по-малко на врата. Та въпросът ми е какво мога да направя да ги накарам да изчезнат по-бързо. Иначе в момента имам повече грим по врата отколкото майка ми си е слагала за целия й живот по лицето :Д :Д А и без злобни коментари от сорта на "к'во толкова като те видят ваще" - родителите ми са съвременни хора, не са някакви сдуханяци и най-вероятно само ще ме ебават,че някой ден ще ме изядът, но все пак мен ме е срам да им се покажа такъв. :Д

Мега фен Аватара на Зайче..
    дръж лед на мястото, ама слабо да изчезне веднага..
    http://ask.fm/iwwkaa

Сложи лъжица във фризера за около 30 минути, после я извади и трий, но леко върху смучката, за да може кръвта, насъбрала се там да изчезне.. или по-ефикасно мисля, че е да нагорещиш лъжица със свещ, но да не е много гореща, и пак да триеш около нея, но бавно.

Цитирай Първоначално написано от Anonyss Виж мнението
    Сложи лъжица във фризера за около 30 минути, после я извади и трий, но леко върху смучката, за да може кръвта, насъбрала се там да изчезне.. или по-ефикасно мисля, че е да нагорещиш лъжица със свещ, но да не е много гореща, и пак да триеш около нея, но бавно.
    абе аз търкаш със студена лъжица, ама май го презорих и сега ми се струва, че е по-синьo, ама няма да си махам "грима", (майко колко тъпо звучи ;х) защото наще ще си дойдат след малко

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    То , каквото и да правиш - няма да изчезне от раз.

Пробвай с лед.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Бъди фешън. Вържи си шалче.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    С никакъв лед или студено не пробвай, защотото няма да се махне. Нагорещи една лъжица с вряла вода или със свещ както казаха по-горе и просто я дръж на смучката, за нула време ще ти се махне. (:

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    С никакъв лед или студено не пробвай, защотото няма да се махне. Нагорещи една лъжица с вряла вода или със свещ както казаха по-горе и просто я дръж на смучката, за нула време ще ти се махне. (:
    Toва го пробвах и наистина работи, само нагорещиш лъжицата с много гореща вода от мивката, но се получи - избледняха много, сега пак ще го повторя. БЛАГОДАРЯ ТИ :] :**

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си