- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Зодия Близнаци
Понеже повтори като папагал термина със "скачането", който аз употребих, затова реших, че е към мен, simple as that, не съм чела другите мнения.
Последно редактирано от therichbitch : 08-11-2012 на 21:45
Според мен зодията не определя задължително характера на човека.Все пак момчето,с което съм имала най-дълга връзка,на което най-много съм държала и което най-много съм обичала е зодия близнаци , така че мнението ми относно хората с тази зодия е абсолютно позитивно.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Във всяка зодия има двулични хора. Това, че точно тази се казва БЛИЗНАЦИ не ни прави задължително Всички представители двулични. Ти не каза "Тези, които аз познавам са такива", ти говореше общо за зодията, затова започнах и аз. Аз не споря, просто излагам и моето мнение, като един представител на зодията. На 19 години съм и никога през живота си не съм била двулична. Не и към други хора. Сменявам си мненията, настроенията, мислите почти постоянно, това е моят израз на двуличие, триличие и многоличие.
Казах ти го и преди, срещала си само такива, това не прави Всички такива.
Нещо подобно съм и аз, Wednesday666. ;p ^^
Да де, но все пак… ^^
И ме извини за емотиконката, не знаех, че е такава.
Заключението ти, че мисля близнаците за двулични заради наименованието на самата зодия, е смехотворно.
Не сме в 1и клас, за да кажа: Тези, които аз познавам, са еди- какви си. Пита се за мнение, очевидно е , че моето ще е формирано от общуването с хората, които ПОЗНАВАМ.
Няма дума "сменявам". Не трябваше да казваш на колко си.
Кофтито е, че такива хора си 'сменяват' и принципите много лесно, ако изобщо може да се каже, че имат такива, щом са толкова често променливи.
близнакът е въздух - подвижен => променлив/изменчив.
с водата имат едно общо нещо - заемат формата, в която попаднат. нека всеки го разбира, както на него му харесва. астрологията не е нещо случайно, нито някоя притурка, поезията е в живота и всичко е взаимосвързано.;
ще допълня:
колкото до множествеността в името: това се отразява на търсенето/ията на близнака в живота и света. общувайки почти без никаква хигиена с най-различни хора, той не търси друг, а себе си. //избира си индивидуалност/същност/съдържание. 1, разбира се, никога не го задоволява. това е и драмата на живота му.
//писала съм много за близнака в "любов", няма да се повтарям.
Последно редактирано от Blab : 08-14-2012 на 10:10
Аха, извини ме, че не си гледам особено правописа, когато пиша тук. Да не съм на изпит случайно? Боже.
Защо пък да не кажа, нещо лошо ли виждаш? Аз викам да спра да ти отговарям, защото започна да ми се заяждаш, пък не съм в настроение да се занимавам с такива неща.
Познавай си колкото и каквито Близнаци искаш. Въобще не съм правила заключение, че мислиш така заради името. Това е от тъпо по-тъпо. Личи, че ама хич не си ме разбрала. Както и да е, приключвам спора.
Wednesday666, явно добре си се изразила, за да не те разбера.
Близнак съм, ама като чета какви са близнаците изобщо не съм такава.. Не съм много разговорлива..
Зависи от обстоятелствата. И аз не съм много разговорлив понякога. ^^
Една приятелка твърдеше за Близнаците, че колкото по-дълго не ти звънят/пишат, толкова по-заинтересовани са?Това на мен ми се стори доста голям оксиморон, та да ви питам - вие какво мислите по въпроса?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
В определени случаи наистина е така. Зависи от обстоятелствата.
Имал съм и имам наблюдение над юнски близнаци родени в периода 04-09.06. От наблюденията ми съм стигнал до извода че се разбирам доста добре с тях противно на някои места където пише че рак и близнаци въобще не можели да стоят на една равнина.Интересни личности са,разговорчиви и могат да говорят за много неща.Обичат да има повече динамика и нещата да се случват колкото се може по-бързо.Да няма само изтъркано повтарящо се ежедневие.Решат ли обаче да се инатят и/или да те игнорират, не можеш да ги поместиш и на сантиметър от това,което са си наумили даже и понякога да ги разколебаеш малко.Аз още не съм научил рецептата.Е, току виж съм я научил по някое време както съдбата си ме запознава най-често с близнаци![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами доколко съм си гледал в основните знаци само огън нямам. Рак-вода Асцедент-Дева-Земя Луна-Везни-въздух. Другите не ги помня,но си спомням че май Меркурий ми беше Скорпион. Доколкото знам това е зодията с интерес към мистичното. Не знам защо при мен толкова е натежало. А относно рецептата... е все пак не бъди толкова сигурна.За всяко нещо си има начин. А ти най-добре знаеш че дали ми харесва или не не е важно,но в момента наблюдавам повече отколкото живея. Хората и психиката им ми е доста интересна тема
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!