- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Зодия Близнаци
Абе аз си знам че съм лицемер,ама само пред най-близки и гажита си разкривам истинското лицеи да,мисля че повечето ни черти са добри
![]()
Очевидно го видях написано по-горе. Не е казано, че трябва да е от теб.
Понеже повтори като папагал термина със "скачането", който аз употребих, затова реших, че е към мен, simple as that, не съм чела другите мнения.
Последно редактирано от therichbitch : 08-11-2012 на 22:45
Според мен зодията не определя задължително характера на човека.Все пак момчето,с което съм имала най-дълга връзка,на което най-много съм държала и което най-много съм обичала е зодия близнаци , така че мнението ми относно хората с тази зодия е абсолютно позитивно.
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Нещо подобно съм и аз, Wednesday666. ;p ^^
Да де, но все пак… ^^
И ме извини за емотиконката, не знаех, че е такава.
близнакът е въздух - подвижен => променлив/изменчив.
с водата имат едно общо нещо - заемат формата, в която попаднат. нека всеки го разбира, както на него му харесва. астрологията не е нещо случайно, нито някоя притурка, поезията е в живота и всичко е взаимосвързано.;
ще допълня:
колкото до множествеността в името: това се отразява на търсенето/ията на близнака в живота и света. общувайки почти без никаква хигиена с най-различни хора, той не търси друг, а себе си. //избира си индивидуалност/същност/съдържание. 1, разбира се, никога не го задоволява. това е и драмата на живота му.
//писала съм много за близнака в "любов", няма да се повтарям.
Последно редактирано от Blab : 08-14-2012 на 11:10
Wednesday666, явно добре си се изразила, за да не те разбера.
Близнак съм, ама като чета какви са близнаците изобщо не съм такава.. Не съм много разговорлива..
Зависи от обстоятелствата. И аз не съм много разговорлив понякога. ^^
Една приятелка твърдеше за Близнаците, че колкото по-дълго не ти звънят/пишат, толкова по-заинтересовани са?Това на мен ми се стори доста голям оксиморон, та да ви питам - вие какво мислите по въпроса?
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
В определени случаи наистина е така. Зависи от обстоятелствата.
Имал съм и имам наблюдение над юнски близнаци родени в периода 04-09.06. От наблюденията ми съм стигнал до извода че се разбирам доста добре с тях противно на някои места където пише че рак и близнаци въобще не можели да стоят на една равнина.Интересни личности са,разговорчиви и могат да говорят за много неща.Обичат да има повече динамика и нещата да се случват колкото се може по-бързо.Да няма само изтъркано повтарящо се ежедневие.Решат ли обаче да се инатят и/или да те игнорират, не можеш да ги поместиш и на сантиметър от това,което са си наумили даже и понякога да ги разколебаеш малко.Аз още не съм научил рецептата.Е, току виж съм я научил по някое време както съдбата си ме запознава най-често с близнаци![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами доколко съм си гледал в основните знаци само огън нямам. Рак-вода Асцедент-Дева-Земя Луна-Везни-въздух. Другите не ги помня,но си спомням че май Меркурий ми беше Скорпион. Доколкото знам това е зодията с интерес към мистичното. Не знам защо при мен толкова е натежало. А относно рецептата... е все пак не бъди толкова сигурна.За всяко нещо си има начин. А ти най-добре знаеш че дали ми харесва или не не е важно,но в момента наблюдавам повече отколкото живея. Хората и психиката им ми е доста интересна тема
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!