Не е лошо...... ето и от мен една история, която преди време бях разправил в кофата, не е измислена, това е моя случка от преди време.
п.п добре, че темата не е изтрита, щото няма сила на земята, която да ме накара да напиша толкова много буквички на едно място
Беше началото на септември, тъкмо бях се разделил с приятелката си и ми беше някво скапано.
Повечето ми приятели имаха регове по разни сайтове за запознанства и аз реших да си направя рег на 1, 2 места.
Добавих по няколко мили в ахато и имапулсчето. Първите 2, 3 дни нищо интересно, някви кифли с високо самочувствие или тъпи селянки.
На четвъртия ден едно момиче на което бях поискал приятелство ме беше добавила и ми беше писала лс. Така 2 дни си писахме по някое лс като все не можехме да се засечем (стори ми се интересен човек)
На третия ден случайно се засякохме и аз и поисках скайпа. Тя ми отвърна , че не знаела дали това е добра идея тъй като не ме познавала.
Аз и отговорих, че това е най-гениалната идея която съм имал някога и да си дава скайпчето бърже
Първия ни разговор беше малко над 14 часа(няма нужда да споменавам , че ми се стори много забавна и интересна като човек) като до толкова се бях захласнал, че дори забравих да питам как се казва.
Така няколко дни имаше някви луди хронологии в скайп не по малко от 10-12 часа. Нямаше тема която да не бяхме обсъдили с изключение на най-интересната , а именно секса.
Тя подхвърли в един от разговорите ни , че за всичко друго освен за секс сме говорили и от там се почна....
Започнахме да си разказваме за сексуалните си преживявания без никакви задръжки и без нищо което да остава скрито, нямаше неудобни въпроси, нямаше табута от най-големите еротични фантазии до най-мръснишките неща които сме правили .
Беше ми споделила, че е бисексуална, разказваше ми за сексуалните и преживявания с момичета които е имала с най-малките детайли и подробности, което меко казано ме изкарваше извън релси.
Не можехме да спрем да си пишем, все едно бяхме пристрастени, а темата беше една, секс.
В един от разговорите ни тя ми сподели, че обича да се снима гола когато е сама в тях си.
От начало не можах да повярвам и я попитах да няма предвид по бельо, а тя ми отговори , че обича да се снима чисто гола без бельо в най различни пози.
Аз естествено веднага проявих изключително голям интерес към тези снимки
Помолих я да ми прати няколко снимки за да видя как изглежда гола, бях се възбудил доста.
Тя ми каза, че досега на никой не ги е показвала и, че и е неудобно да ги праща на човек който едва познава...
Аз естествено продължих да настоявам като постепенно усещах, че на нея също и се иска ми покаже въпросните снимки.
След 20 минути молене, кандардисване и всякакви условия най накрая склони...
Отначало ми прати 3, 4 снимки на които верно беше гола ама не се виждаха любопитни нещица. Казах и , че не може това да са всички снимки и я помолих да ми прати по пикантните.
След кратко мълчание тя ми написа "само да си ги показал на някой ще те убия" и след това започна да праща една след друга снимка след снимка коя от коя по-пикантна.
Приемах снимка след снимка, бях опиянен от възбуда никога не се бях одървял така.
След като ми изпрати снимките ме попита дали ми харесват.
В този момент бях блокирал единствената мисъл която ме беше обсебила е, че трябва да се докопам до топва дупе и тези цици.
Разгледах снимките няколко пъти, написах и, че трябва да запаля цигара и ще и ще и пиша след малко(не знаех какво да кажа, наистина бях блокирал).
Изпушех 2 цигари една след друга, седнах на компа и започнах да и описвам какво бих направил с нея без да спестявам и най-мръснишката си мисъл, бях толкова възбуден, че имах чувството, че ще се пръсна.
След това тя започна да описва какво би направила ако бях до нея в този момент, докато четях ми идваше да си извадя оня работа и да започна да мастурбирам не знам как се удържах само да го пощипвам през гащите.
След това я попитах дали няма още някоя снимка и тя ми отговори, че ако искам още нейни голи снимки ще трябва да отида и да я снимам аз.... тогава подпалих още повече.
Попитах я дали иска да излезнем да пием по нещо и тя ми отговори, че днес не може но утре е свободна. Бяхме се разбрали за вечерта.
До този момент не бяхме излизали.
На другия ден излезнахме и седнахме на едно заведения пихме по една две водки. След като станахме от заведението и предложих да се поразходим в един парк който е близо до тях.
Седнахме на една по-усамотена скамейка и започнахме да се натискаме.
Започнах да я целувам по вратът като същевременно пусках леко език, а с едната си ръка бях впил пръсти в косата и.
Разкопчах и сутиена повдигнах и блузата и започнах да и целувам гърдите като леко ги захапвах, те бяха настръхнали от студа, а може би и от възбуда.
След това и разкопчах дънките и си пъхнах ръката под гащичките и тогава усетих че се беше подмокрила цялата. Веднага вкарах две пръстчета в сливата и започнах да си движа ръката нагоре надолу.
Тя започна да диша учестено от удоволствие(личеше и , че не беше правила секс скоро) и започна да ми гали члена през дънките .
След малко ми каза, че и е малко хладно и си свали блузката надолу аз и дадох якето си за да го облече.
Стана от скамейката и застана права пред мен. Тогава аз и хванах ръцете и я дръпнах леко надолу така , че да клекне пред мен.
След като клекна аз я попитах дали както е застанала така не би искала да ми направи свирка. Тя се смути в първия момент и ми каза, че не би искала да я помисля за "такова" момиче.
Аз я успокоих, че няма нищо такова и, че вече си имам мнение за нея и да не се притеснява. След това тя ми каза добре разкопчай си дънките....
Аз и казах, че обичам момичетата да ми ги разкопчават тя ме погледна притеснено и протегна ръце за да ми ги разкопчае. Тогава си запалих цигара. Тя извади члена ми от боксерките ми и започна леко да го гали аз се просегнах с едната ръка и и придърпах главата по близо за да я подканя да го налапа.
Започна ми ми духа, а аз се бях облегнал на скамейката и си отдръпвах от цигарата. Казах и да ме гледа в очите докато ми лапа, тя беше малко притеснена но изпълни желанието ми....
След като си изпуших цигарата я попитах дали иска да я чукам или да свърша така . Тя ми каза, че иска...
Казах и да свали якето и да го сложи на скамейката за да не я убива след това и разкопчах дънките, и и казах да застане на колене на скамейката. Тя се одупи и подпря ръцете си на облегалката.
Започнах да я чукам както се казва душманската....
Бях впил пръстите си в косата и а с другата ръка я пошляпвах леко по дупето. Не ми пукаше дали някой може да ни види защото бях толкова възбуден и не мислех за нищо.
Чуках я известно време така обаче от превъзбуда не можех да сърша.
Тогава си извадих члена от сливата и и и го вкарах в дупето.
Тя изохка леко но нищо не каза и аз продължих да я чукам.
Докато я чуках по едно време и дадох да ми смуче пръстите на ръката и усетих, че устата и е по-мокра и от сливата и и тогава усетих, че ще свърша всеки момент, секунди след това и напълних дупето с топлата си сперма при което усетих , че тя започна да се бута леко в мен за да запази колкото се може по-дълго и последните мигове на удоволствие......