- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Интимен въпрос към женската аудитория
30 на 100 е много голям %!!! А дали има или няма проблем като си мие путето не повече от веднъж на ден например сутрин - вечерта едва ли ще ухае на ванилия! А тези "чистоплъници" по скоро си мечтая да се подмиват толкова често. Най-натоканите и наперени са най неподдържаните курволя. Мислят си че като се изкъпят с парфюм за 200лв и всичко е ОК... Не става само с вода ... трябва и сапун! Признайте си коя всеки път след секс тича към банята за душ - не повече от 2%. Това като се прибера се къпя го разправяйте на 14 годишните - може и да ви повярват! Българгите са супер НЕЧИСТОПЛЪТНИ. И не ми разправяйте на кви съм попадал и на кви не ... чукал съм всякакви. Даже като серете не си миете и задниците. После ви било страх да ви порат в гъзовете, е нормално е .... Вадиш kyра а той става все по дълъг![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Всеки път като си вземам душ се подмивам и от долу ( душ си вземам по няколко пъти на ден, особенно в тая жега ). Също и преди и след секс ( обикновено с мъжо си вземаме общ душ преди и след секса ).
По няколко пъти на ден, особено в тая жега
Добре че днес има превалявания... някои "чистоплътници" могат да се възползват от промоцията! Д:
ubuntureload - Не че има превалявания, а жега....
Жегата си е жега, превалявания имаше поне в София в елитните квартали. И дъжда ми разби плановете. Поне не беше градушка като вчера...
все пак не се отклонявайте от темата!
Не се отклонявам от темата. Исках да кажа, че начинът по който го казват "Особено в тези жеги", звучи все едно зимата не се подмиват или къпят...
еми примерно аз се къпя през лятото по 3 пъти на ден, докато зимата 1 път и се подмивам по 2 пъти, което е значително по-малко, ама на студа да се къпя цялостно по 3 пъти,пх , не мерси :д
а иначе то логично, че ако се миеш по 1 път дневно няма да миришеш на рози и маргаритки после..
миминко, на коклко годинки си???
омг колко сте гнусни ;d
и къде ги намирате тия путки дето миришат риба
на магистралата?
в шикера?
ае моля ви се
кое нормално момиче няма да си мие путката
ПОНЕ по ведънж на ден?
е баси пропадналите *мацки* дет си намирате чесно![]()
![]()
Без значение зима, лято, жега, студ, мраз си взимам душ поне 1 или 2 пъти дневно, като тоя душ включва измиване на интимните части, обръсване, както и измиване на цялото тяло. И макар че ще ме помислите за луда, след всяко измиване долу си сменям и бельото.( Така съм си научила и мъжа ми, иначе ще го лупам с к**я по главата! ) Така съм научена. Така се прави, защото иначе идват болестите, гъбички, а и други по-сериозни работи.. от които после няма оправия. Така че жени, не подценявайте ХИГИЕНАТА!!!
P.S. Преди и след секс Задажително я измивам...
Последно редактирано от Al3ksandra : 07-28-2012 на 16:27
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Не съм попадал на такава дето не се мие, но ubuntureload... Момче как ще изцепиш, че било превалявало в елитните квартали на София.. хахаха то там е бил сигурно по специална поръчка ;D
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Бая гадно ни обиди. Не мирише на нищо, когато момичето е чисто..
То не винаги е до миене. Както каза миминко ако някое момиче има проблем там долу ако ще и по 20 пъти на ден да се мие е се тая. И проблеми там долу се получават не само от ниска хигиена, а някой път и съвсем неочаквано без да усетиш, даже без да има симптоми. Не бързайте да нарочвате преди да сте наясно с нещата. Въпреки, че да - има си и некви нечистоплътни .
nigga stole my bike