.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Според мен пък най много 30 на сто от жените се подмиват всеки ден каквото и да ми обяснявате
    Лафили сме си с приятели и почти всеки е попадал на няква миризлива слива, а тва е при положение, че отива на среща с момче, представете си иначе как е
    Подкрепям с две ръце
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Супер фен Аватара на ubuntureload
    30 на 100 е много голям %!!! А дали има или няма проблем като си мие путето не повече от веднъж на ден например сутрин - вечерта едва ли ще ухае на ванилия! А тези "чистоплъници" по скоро си мечтая да се подмиват толкова често. Най-натоканите и наперени са най неподдържаните курволя. Мислят си че като се изкъпят с парфюм за 200лв и всичко е ОК... Не става само с вода ... трябва и сапун! Признайте си коя всеки път след секс тича към банята за душ - не повече от 2%. Това като се прибера се къпя го разправяйте на 14 годишните - може и да ви повярват! Българгите са супер НЕЧИСТОПЛЪТНИ. И не ми разправяйте на кви съм попадал и на кви не ... чукал съм всякакви. Даже като серете не си миете и задниците. После ви било страх да ви порат в гъзовете, е нормално е .... Вадиш kyра а той става все по дълъг
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Всеки път като си вземам душ се подмивам и от долу ( душ си вземам по няколко пъти на ден, особенно в тая жега ). Също и преди и след секс ( обикновено с мъжо си вземаме общ душ преди и след секса ).

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    По няколко пъти на ден, особено в тая жега

Добре че днес има превалявания... някои "чистоплътници" могат да се възползват от промоцията! Д:

ubuntureload - Не че има превалявания, а жега....

Жегата си е жега, превалявания имаше поне в София в елитните квартали. И дъжда ми разби плановете. Поне не беше градушка като вчера...
    все пак не се отклонявайте от темата!

Не се отклонявам от темата. Исках да кажа, че начинът по който го казват "Особено в тези жеги", звучи все едно зимата не се подмиват или къпят...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Kavichki Виж мнението
    Не се отклонявам от темата. Исках да кажа, че начинът по който го казват "Особено в тези жеги", звучи все едно зимата не се подмиват или къпят...
    еми примерно аз се къпя през лятото по 3 пъти на ден, докато зимата 1 път и се подмивам по 2 пъти, което е значително по-малко, ама на студа да се къпя цялостно по 3 пъти,пх , не мерси :д
    а иначе то логично, че ако се миеш по 1 път дневно няма да миришеш на рози и маргаритки после..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

миминко, на коклко годинки си???

Голям фен Аватара на adoreher
    омг колко сте гнусни ;d
    и къде ги намирате тия путки дето миришат риба
    на магистралата?
    в шикера?
    ае моля ви се
    кое нормално момиче няма да си мие путката
    ПОНЕ по ведънж на ден?
    е баси пропадналите *мацки* дет си намирате чесно

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Без значение зима, лято, жега, студ, мраз си взимам душ поне 1 или 2 пъти дневно, като тоя душ включва измиване на интимните части, обръсване, както и измиване на цялото тяло. И макар че ще ме помислите за луда, след всяко измиване долу си сменям и бельото.( Така съм си научила и мъжа ми, иначе ще го лупам с к**я по главата! ) Така съм научена. Така се прави, защото иначе идват болестите, гъбички, а и други по-сериозни работи.. от които после няма оправия. Така че жени, не подценявайте ХИГИЕНАТА!!!

P.S. Преди и след секс Задажително я измивам...
    Последно редактирано от Al3ksandra : 07-28-2012 на 16:27
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Не съм попадал на такава дето не се мие, но ubuntureload... Момче как ще изцепиш, че било превалявало в елитните квартали на София.. хахаха то там е бил сигурно по специална поръчка ;D

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Бая гадно ни обиди. Не мирише на нищо, когато момичето е чисто..

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    То не винаги е до миене. Както каза миминко ако някое момиче има проблем там долу ако ще и по 20 пъти на ден да се мие е се тая. И проблеми там долу се получават не само от ниска хигиена, а някой път и съвсем неочаквано без да усетиш, даже без да има симптоми. Не бързайте да нарочвате преди да сте наясно с нещата. Въпреки, че да - има си и некви нечистоплътни .
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си