Преди време бях публикувал тема за проблема си с едно момиче - пуска въдици, аз се хващам и тя после почва да пуска резачки от всякакъв характер до окончателното приключване на контактите нина 1 юни. Оттогава досега е минало време и емоционалното взаимодействие е отшумяло/е, все пак не знам как бих реагирал, ако не дай си Боже я срещна още веднъж/, а след 20 дена вече ще замина на доволно голямо разстояние от нея - като студент в чужбина, пътувам на 14 август - и съответно ще срещна нова среда, различна от нашата. Тъй като специалността е международна, ще има студенти от най-различни страни по света и съответно ще срещна момичета с коренно различно възпитание и маниери и благодарение на лошия опит, на загубеното време тази пролет, съм абсолютно убеден, че дори отвътре огън да гори, няма да се предам толкова лесно. Като цяло това, което е искам е да бъда харесан за това, което съм, такъв какъвто съм, без да се представям в някаква идеалистична посока. Лошата истина е, че като си харесам някое момиче, импулсите проработват много бързо и после не успявам.. Очаквам съвети и предложения, но...МНОГО МОЛЯ ЗА СЕРИОЗНИ ОТГОВОРИ. Такива, които си избиват комплексите по форуми и ще ми излязат с някакъв тъп отговор, въобще да не си помислят да пишат!