.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Тема: Газирано

Газирано

Въпросът ми е следният, значи защо не трябва да пия кола или фанта да кажем??? щото ми казаха че е вредно... било се качвали мазнини от това, а като гледам няма никакви мазнини...

Супер фен
    Пий си спокойно! Не са отровни както някои мислят и се страхуват прекомерно

Голям фен Аватара на JuStIc3
    Да виждаш някой от хората, които се занимават сериозно с фитнес, да пият редовно газирано ? АДСКИ ВРЕДНИ СА ! Ако намеря време ще ти пратя клипове да гледаш защо са вредни. Разяждат се вътрешностите с времето, съдържат адски много захар, изобщо ..

Мега фен Аватара на Chacho
    Подуват корема, имат един куп вредни вещества и почти нищо полезно.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    За мазнините - едва ли, но нищо хубаво, освен това, че има балончета като разклатиш бутилката, няма да видиш от това газирано.

Мега фен
    Мазнини не се качват от мазнини..Bitch please....

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Изобщо не слушай redbul2 ! Той явно се е налъхал с кале ... Качват се мазнини и най - вече в корема , защото газираните напитки съдържат много захар. Зъбите също отнасят дървото. По - добре ги избягвай ,но ако толкова ги обичаш пийвай от време на време ,но с мярка

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Мазнини не вярвам да се качват, но издуват корема, и е все едно си по-дебел отколкото си всъщност. Освен това колата точно е изключително вредна. Аз пия де, но доста рядко, а и като цяло газирано пия рядко. Колата може да доведе до много сериозни проблеми като импотентност, слепота и смърт.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

А добре тея Лайт, Зеро, Макс? Дето са с по 0 калории? От тях може ли?
    BOY

Цитирай Първоначално написано от ss9 Виж мнението
    А добре тея Лайт, Зеро, Макс? Дето са с по 0 калории? От тях може ли?
    Още повече не. Тва са най-вредните напитки, които можеш да намериш.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е то че са вредни ми е ясно, но с какво примерно PEPSI MAX (каквото пия в нас) е по-различно от едно нормално PEPSI, освен че вместо захари е с подсладители?
    BOY

Кока кола лайт (но доколкото знам и много "нискокалорични" подсладени напитки) съдържа аспартам. Ето списък с проблемите, които може да придизвика приемът му:

Коремни болки
    Атаки на тревожност
    Артрит
    Асма
    Астматични реакции
    Подуване на корема
    Проблем с контрола на кръвната захар
    Тумори на мозъка
    Парене на очите и гърлото
    Парене при уриниране
    Неясни мисли
    Болки в гърдите
    Хронична кашлица
    Хронична умора
    Смърт
    Обърканост
    Депресия
    Замаяност
    Диария
    Прекалена жажда и глад
    Умора
    Чувство за нереалност
    Зачервяване на лицето
    Косопад
    Мигрена, главоболие
    Сърцебиене
    Копривна треска
    Хипертония
    Импотентност
    Трудна концентрация
    Раздразнителност
    Безсъние
    Болки в ставите
    Мисли като в мъгла
    Личностни проблеми
    Загуба на памет
    Менструални проблеми
    Гадене и повръщане
    Мускулни спазми
    Скованост и изтръпване на крайниците
    Реакции подобни на алергия
    Панически атаки
    Фобии
    Слаба памет
    Ускорен сърдечен ритъм
    Припадъци и гърчове
    Болки при преглъщане
    Тахикардия
    Тремор
    Тинитус
    Световъртеж
    Загуба на зрение
    Повишаване на теглото

Вярно, че дозата определя отровата, но четох разни статии, в които се говореше, че към кока кола лайт се пристрастяваш по-лесно. Имам познати, които се оплакваха, че буквално са се закачили за тая напитка и са имали големи здравословни ядове.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Кока кола лайт (но доколкото знам и много "нискокалорични" подсладени напитки) съдържа аспартам. Ето списък с проблемите, които може да придизвика приемът му:

Коремни болки
    Атаки на тревожност
    Артрит
    Асма
    Астматични реакции
    Подуване на корема
    Проблем с контрола на кръвната захар
    Тумори на мозъка
    Парене на очите и гърлото
    Парене при уриниране
    Неясни мисли
    Болки в гърдите
    Хронична кашлица
    Хронична умора
    Смърт
    Обърканост
    Депресия
    Замаяност
    Диария
    Прекалена жажда и глад
    Умора
    Чувство за нереалност
    Зачервяване на лицето
    Косопад
    Мигрена, главоболие
    Сърцебиене
    Копривна треска
    Хипертония
    Импотентност
    Трудна концентрация
    Раздразнителност
    Безсъние
    Болки в ставите
    Мисли като в мъгла
    Личностни проблеми
    Загуба на памет
    Менструални проблеми
    Гадене и повръщане
    Мускулни спазми
    Скованост и изтръпване на крайниците
    Реакции подобни на алергия
    Панически атаки
    Фобии
    Слаба памет
    Ускорен сърдечен ритъм
    Припадъци и гърчове
    Болки при преглъщане
    Тахикардия
    Тремор
    Тинитус
    Световъртеж
    Загуба на зрение
    Повишаване на теглото

Вярно, че дозата определя отровата, но четох разни статии, в които се говореше, че към кока кола лайт се пристрастяваш по-лесно. Имам познати, които се оплакваха, че буквално са се закачили за тая напитка и са имали големи здравословни ядове.
    Аз честно да ти кажа не съм усетил пристрастяване към нея, даже ми е гадна на вкус, но Пепси Макс е хубаво, а и има повече кофеин, затова него пия. То дали има аспартам?
    BOY

Супер фен
    Е то че са вредни ми е ясно, но с какво примерно PEPSI MAX (каквото пия в нас) е по-различно от едно нормално PEPSI, освен че вместо захари е с подсладители?
    Е, не смятай,че като си изпил чаша кока-кола и все едно си изял гъба мухоморка, и след два дни ще умреш в токсикологията. Аз дори си размивам протеина или гейнъра в безалкохолно (етър,лимонада или обикновена кола,която не е кока-кола или пепси) и после си пия в залата. Става много вкусна комбинация,а едно-две малки шишета безалкохолно не са много в тая жега.

Повече от фен Аватара на Кенпачи
    Протеин и гейнър в безалкохолно ? Пич , плашиш ме!За първи път чувам подобна глупост.Щом правиш такива комбинации , едва ли можеш да се похвалиш с хубава преса ... и като цяло едва ли спазваш хубав хранителен режим, щом пиеш безалко Вхолни напитки.Като цяло са вредни ,но всеки си има глава на раменете и си понася последствията от това ,което прави се пак всички сме хора и имаме нужда да се глезим по един или друг начин ^^

Аз честно да ти кажа не съм усетил пристрастяване към нея, даже ми е гадна на вкус, но Пепси Макс е хубаво, а и има повече кофеин, затова него пия. То дали има аспартам?
    Предполагам, че има, не знам. Не пия такова. Всъщност всичко опира до това дали е редовна консумацията или не. Чипсовете също не бива да присъстват в хранителния режим (изключвам зареждащите дни), но ако ядем рядко и по малко, не е от голямо значение. Въпросът е, че е изключително лесно да кажеш не на газираното.

Ами аз съм чел, че газираното съдържало някви вещества и при честа употреба ти намаля калция и фосфора в костите и костите ти стават крехки и чупливи..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Предполагам, че има, не знам. Не пия такова. Всъщност всичко опира до това дали е редовна консумацията или не. Чипсовете също не бива да присъстват в хранителния режим (изключвам зареждащите дни), но ако ядем рядко и по малко, не е от голямо значение. Въпросът е, че е изключително лесно да кажеш не на газираното.
    Добре,че ми напомни Чачо Събота ще взимам 200 гр от големите опаковки чипс от била

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Добре,че ми напомни Чачо Събота ще взимам 200 гр от големите опаковки чипс от била
    Ако не ги изкупя преди това :P

Тука като чета и започвам да се смея големи специалисти сте бе. Аз не познавам човек, който да не пие кола 500 ml. поне по 2-3 пъти на седмица, но още никой не е почнал да се тръшка, защото са му разядени вътрешностите.

Цитирай Първоначално написано от luiz_lfc Виж мнението
    Тука като чета и започвам да се смея големи специалисти сте бе. Аз не познавам човек, който да не пие кола 500 ml. поне по 2-3 пъти на седмица, но още никой не е почнал да се тръшка, защото са му разядени вътрешностите.
    Дозата определя отровата. В спорта и ниските дози са за избягване, което не е трудно да се постигне.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Мазнини не се качват от мазнини..Bitch please....
    ++++++++++++++++++++++++++
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    основните вредители в газираните напитки са главно аспартамът, синтетичният таурин в колата, както и фолиевата киселина пак в нея. Аз лично тренирам доста, пия и газирано, но предпочитам белите напитки тип тоник. Ако пиеш по малко, няма лошо. Но коли и други бои с води си съдържат доста повече вредни вещества, примерно, от Кинли, Спрайт, Швепс и прочее. Фолиева киселина има в почти всички газирани безалкохолни, тя разяжда стомаха най - вече, особено много я има в колата и пепсито. Всичките Е - та са вредни оцветители, емулгатори и консерванти. Някои от Е - тата в колата са канцерогенни. Гледай видео как с кола се чисти ръжда, премахват се засъхнали петна и прочее и сам си направи изводите. Аз си пия тоник. Не е полезно, но не е толкова вредно, както колата, пък и се предполага, че съдържа хинин, значи няма да ме хване малария, да чукам на дърво, хихихи
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    основните вредители в газираните напитки са ...както и фолиевата киселина пак в нея. ...Фолиева киселина има в почти всички газирани безалкохолни, тя разяжда стомаха най - вече, особено много я има в колата и пепсито. ...
    Я пак. Фолиевата киселина с какво е вредна,че нещо не разбрах? Доколкото съм информиран при дефицита и се развива анемия. Ако не греша се наричаше мегалобластна анемия като следствие на дефицита на витамин В12+фолиева киселина. А на бременни по моя информация се дава профилактично фолиева. При недостига и се получаваше вродена малформация,незатваряне на гръбначния канал или нещо подобно на бебетата. А това,че се нарича киселина не значи,че като я погълнете и с вас е свършено. Витамин С се нарича още Аскорбинова киселина,ама на никой още не са му изгорели червата от тая "киселина". Има я дори във витамините за билдъри.
    Последно редактирано от redbul2 : 07-24-2012 на 19:11

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Кенпачи Виж мнението
    Протеин и гейнър в безалкохолно ? Пич , плашиш ме!...Щом правиш такива комбинации , едва ли можеш да се похвалиш с хубава преса ... и като цяло едва ли спазваш хубав хранителен режим, щом пиеш безалко
    Че за какво ми е преса? Важното е да си нацепен,да имаш маса и сила. А релефът е за момичетата Ям каквото ми падне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си