.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Бързо ослабване. КАК?

Здравейте! Искам да сваля 5 кг някъде за 1 седмица... защото ще ходя на море и искам да съм слаба.. а определено само 5 кг ми трябват! Искам да сваля най-вече областта в дупето и краката... да гладувам ли няколко дни, какво да тренирам..но диета ако права искам да е някаква с млечни продукти без месо.. бихте ли ми дали съвет?

Супер фен Аватара на Glamour92
    Все имате лошия навик да се сещате,че сте дебели в най-ама най-последния момент.
    За една седмица ли ги качи 5те си кила..?
    Според това какъв отговор ще дадеш,ще разбереш и дали можеш да ги смъкнеш за толкова.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Съвет: Сещай се по от рано за тези неща.

5кг не се свалят ей така за 1 седмица,а поне за месец-два. Дори и кантарът ти да покаже някакъв минус,то ще е предимно вода,а сланинките ще си стоят.

Не гладувай - в тези жеги най-много да припаднеш някъде.

Ограничавай се в храната - яж плодове и зеленчуци. В момента аз мога да карам и цял ден само на диня, пъпеш и такива воднисти плодове! И всеки ден поне 20-30 клякания и скачане на въже, колкото можеш. И пак не ти гарантирам, че за седмица ще свалиш 5 кг, но със сигурност ще свалиш нещо. Яж салати и пак ти казвам ограничавай се, ако обичаш да си похапваш сладолед и шоколад, да не кажа поне да ги спреш за малко, ако искаш да отслабнеш. Но когато отидеш на море не почвай отново с вкусотиите....е, разбира си, ако всички ядат някакви вкусотии може да си позволиш, но после бягай и прави упражнения, за да не се получи йо-йо ефект! Надявам се помогнах
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

Няма как да отслабнеш трайно и здравословно с 5 кг за 1 седмица. Просто НЯМА! Откажи се от тази налудничава мисъл. Не се залъгвай да почваш диета, от която уж "сваляш кг бързо, и лесно" . Тези думи БЪРЗО и ЛЕСНО подмамват всички момичета. После жестоко си патят, да знаеш... Защото ти няма да свалиш 5 кг мастна тъкан, а по-голямата част ще бъдат ВОДА и МУСКУЛНА МАСА. Е, ще има и някакво количество мазнини там, но няма да са 5 кг. По този начин съотношението мускули : мастна тъкан се нарушава и така тялото ти става вече повредено. Да не говорим, че ти не можеш вечно да караш на супер здравословен режим и скоро след като свършиш диетата ще си върнеш килограмите. Бях решила и аз да почвам една диета, която казваше, че ще отслабнеш с 6 кг за 2 седмици, усъмних се, разтърсих в нета и разбрах истината за "диетките" . Здравословното хранене + спорта е ключа за трайна и балансирана загуба на маса (не разбирам защо все още му викат някои "тегло" , като това са две различни единици ) Та, имам предвид да не си разваляш вътрешната структура на тлото заради едното море. А аз как ще ходя с моите 18 излишни кг питаш ли ме? Но се осъзнах много късно. И все пак се осъзнах. Сега ще ужасявам хората с крака станали целите в стрии и с отпусната кожа заради моето невнимание цяла година. А ти ми се жалваш за 5 кг! Някой ще ходи да те тегли сигурно на плажа с кантар, нали? Дотук ми е от такива теми, някои като си наумят, че са дебели... а всчъщност ти не знаеш ккаво наистина е да си дебел... не ти го пожелавам, защото е едно много, много гадно чувство. Не се жалвай сега, че си дебела, защото НЕ СИ, всеки ден има нови и нови и нооови теми за това как да отслабне някой си там за еди колко си време с еди-колко си кг. Всъщност, даже вчера май писах в подобна тема. Г-цата искаше да отслабне с 10 кг за 2 седмици. То тъй става, мхм. А ти не се притеснявай - нищо няма да ти стане с 5 кг отгоре. Не теб ще подиграват, а мен. Не ти си за съжаляване. Това е. Аз сега страдам заради безволието, което имах и ме направи такава. Но съм си обещала другото лято да изглеждам иделно! Ако поне не мога да ги махна тези гнусни стрии напълно, поне да съм по-слабичка, да вляза в нормата. Ти не знаеш какво, много други също, затова само пълните форума с безсмислени теми за бързо отслабване. Това е истината. А щом искаш да отслабнеш, се грижи за себе си! Без глупави гладувания и водни и плодови дни, този организъм се нуждае от всяаккъв вид храна, но просто бъди умерена и усетиш ли, че си сита, ставай. Пий повече вода, спортувай и така. Ще свалиш малко пак. Не е здравословно да отслабеш с повече от 1кг мастна тъкан на седмица. Но 1кг мастна тъкан свален = изгорени 7000 калории. Ето защо да отслабнеш повече от 1 кг на седмица е не само преклено, но и трудно постижимо. Дано съм помогнала поне малко и да не съм те засегнала с нещо. По принцип сега съм ядосана на всички слаби момичета без стрии, които се жалват от фигурата си, без да знаят КАКВО е да си дебел. Пожелавам ти успех, хубаво лято и дано да не си ми се обидила. Ще ми е неприятно, защото аз не съм вложила лош смисъл в никоя моя дума. Дано не съм писала нахалос толкова време и поне 1 момиче да повразумя...

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Lovely Dream, да, вярно, може и да си с 18 излишни килограма,щом казваш, ама ... това не значи, че момиче, което трябва да свали 5 е слабо, нито пък, че 5 са малко. Въпросът не опира до това колко като количество имаш за сваляне, а дали въобще имаш, за да се наречеш дебел, пълен, пухкав и какъвто искаш там.
    Аз не мисля, че имам какво да добавям по темата, вече казаха всичко нужно...
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на DesSsi
    Всички много хвалят тази диета но незнам колко има ефект -

ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.

1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)
    Съдбата помага на смелите !

Супер фен Аватара на scrooper
    Зелева супа или карай само на домати и краставици, да речем. На третия ден ще ти дойде до гуша, но ще има резултати. Проблемът е, че на морето най- вероятно ще се набамкваш и ще се прибереш по- дебела от сега.
    always late but worth the wait!

Стига с диетите, бе, вие малоумни ли сте на тия години да правите такива глупости, ще свършите в някоя болница накрая, ей...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Да се беше сетила,че ще ходиш на море мааалко по-рано
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Aз пък за 2 седмици свалих към 5-6 килограма пролетта (:
    Почти никакви упражнения не правих и ядох само някакви сухари, салати, риба и плодове. Пробвай, все ще свалиш нещо.

оф.. нито един положителен коментар! Само критики.

Цитирай Първоначално написано от anonims Виж мнението
    оф.. нито един положителен коментар! Само критики.
    Аз не съм ти казала нищо критично, както и Деси, както и bijou...а останалите не са ти казвали нищо критично, просто ти показват реални какви са шансовете!
    Родила съм се без да искам.
    Ще умра без да искам.
    Но ще живея както искам!

ми аз съм чувала, че с тичане 1 седмица се сваля даже и повече от 5кг.. не знам.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ако килограмите се сваляха така с щракване на пръсти, нямаше да има дебели хора. Сериозно ли как ще изглеждаш едно лято ти е по-важно от това организмът ти да е здрав? Отслабването, което не вреди, е бавното отслабване. Постепенно. Без много ограничения, а нормално хранене и редовен спорт. Всичко друго се връща.
    Ти тичай. Следвай някой кротък режим като преди всичко премахнеш тестено, газирано, сладко и тн. Прави силови упражнения за оформяне. Но не очаквай резултатът да дойде това лято. По-скоро се готви за следващото.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Glamour92
    ми аз съм чувала, че с тичане 1 седмица се сваля даже и повече от 5кг.. не знам.
    Да,и аз свалям по толко3...ама е вода основно.
    Връщат се после бързичко.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на kosder
    Яж само чипсове, сладоледи, бързи храни и ако искаш тичай цял ден няма да имаш голям ефект.
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на Jaune
    как?
    никак

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Не можеш да ги свалиш! Или ако успееш ще се върнат двойно!И само с тези диети най-много да си докараш някоя болест!Ако искаш да имаш хубаво тяло трябва да имаш постоянен режим на хранене и да спортуваш редовно!

Защо една седмица преди почивката? :Д Ако не знаеш за другото лято да ти кажа ; Зимата се работи, лятото се показва :р

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DesSsi Виж мнението
    Всички много хвалят тази диета но незнам колко има ефект -

ЕФЕКТ: при повторение на тази диета за 10 дни се свалят 8-9 килограма.

1 ден: 2 кофички кисело мляко

2 ден: зеленчуци на корем

3 ден: 5 сварени картофа

4 ден: 5 твърдо сварени яйца

5 ден: 800 гр. варено месо без сол (телешко или пилешко)

как 5 картофа или 5 яйца бе :О или 2 коф.кис.мл.
    ужас
    предпочитам си седя с гъза отколкото да умирам от глад по тоя начин

и за свалянето -майката му е спорт и правилно хранене..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

и защо сега се сети,че трябва да отслабваш половината лято какво прави ?

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Ако килограмите се сваляха така с щракване на пръсти, нямаше да има дебели хора. Сериозно ли как ще изглеждаш едно лято ти е по-важно от това организмът ти да е здрав? Отслабването, което не вреди, е бавното отслабване. Постепенно. Без много ограничения, а нормално хранене и редовен спорт. Всичко друго се връща.
    Ти тичай. Следвай някой кротък режим като преди всичко премахнеш тестено, газирано, сладко и тн. Прави силови упражнения за оформяне. Но не очаквай резултатът да дойде това лято. По-скоро се готви за следващото.
    Така е.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си