- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Манията по дадена известна личност!
Да,май найстина повечето тук не разбират смисъла на думата "идол"..
За мен е Кристина Агилера <3 Само който е фен на някоя известна личност,би разбрал как в дадени моменти музиката на даден изпълнител може да ти повлияе,и да те направи по силен![]()
Освен нея 30 Seconds To Mars,Адам Ламбърт и Майли Сайръс![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Идола ми е Коко Шанел ( не ми се смейте ;dd).
Иначе съм фен на Джони Деп, Риана и още многооо.
Последно редактирано от Ramona : 08-01-2012 на 18:08
Чудя се как изобщо съм забравила да спомена - Johnny Depp и Adriana Lima.
I'm beautiful in my way....
Певец: Зейн Малик
Певица: Селена Гомез
Група: One Direction
Актьор: Даниел Радклиф, Джони Деп
Актриса: Хилари Дъф
ZAYN MALIK <3333333333333 Ооо,Боже..влюбена съм в него! <3 Обожавам го! :** Супер е сладък и сексав! Awwwwrr ^.^
При мен е така. Луда съм по Селена Гомез и постоянно чета статии за нея, слушам песните и и гледам филмите. Искам да съм като нея!!!!
Моя идол може да се каже, че е Блейк Лайвли. Харесвам стила й на обличане и мисля, че има перфектното тяло - не е нито много слаба, нито дебела.
Нямам такъв.
Нищо лично, но просто ми е някакво странно как хората се опитват да са като идола си и го копират по всеки възможен начин.
ЕМИНЕМ <3
Чак пък мания не знам ама се кефя много на някои актьори като Sean Faris примерно. <3
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Ами мании чак не, даже не бих казала и идоли, но:Ейми Лий - невероятен глас, Джони Деп и Хелена Бонъм Картър-нямат лош филм.А също и Стивън Кинг и Джоан Роулинг разбира се - невероятни, велики автори
Значи мания не, но най-най-най любима ми е Риана, откакто се помня всъщност. Иначе харесвам и други известни личности като Angelina Jolie, Brad Pitt, Chris Brown, Jessica Alba.
Идол нямам, но се възхищавам на човек като Ланс Армстронг(изключвайки националните ни герои).
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Певица:Селена Гомез
Актриса:Нина Добрев
Актьор : Иън Сомърхолдър.Обожавам го,направо съм влюбена в него.
И до днес Анджелина Джоли и Брад Пит. Джесика Алба, Кейт Бекинсейл, Катрин Зита-Джоунс, Орландо Блум, Колин Фърт, Ралф Файнс и още двама британски актьори.
Харесвам Нина Добрев, Адриана Лима и още няколко личности като излъчване и държание.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Bruno Mars :* (h) <3
nреди имах мания по Jesse McCartney ,но сега като че ли малко отшумя и сега съм на вълна Harry Styles Louis Tomlinson. <3 <3
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!