- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Вода в ухото
Вчера бях на плаж и явно съм си напълнила ухото с вода. Сега ми глъхне и не чувам почти нищо и леко ме наболява. Скачах, със салфетка и клечка за зъби пробвах да я подсуша, но не става. Супер гадно се чувствам. Кажете някой друг начин да си извадя проклетото нещо от ушенцето..
Заминаваш при специалист. Може и насложена инфекция да имаш вече.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
И преди ми се е получавало това, но минаваше бързо, а родителите ми мислят, че няма нужда да ходя на лекар, само щяло да си мине след ден-два.
Ако спреш да чуваш , да знеш , родителите ти не са прави ! Отиди на лекар , трябва да те прегледат ...
Напълни cи шепите с вода и си цапни главата (ухото) там, ама силно !
По-добър вариант е вместо шепите да напълниш един леген примерно.
Смешно и тъпо звучи, ама аз така правя още като съм на плажа (праскам си главата във водата и се оправям)![]()
Оправих се, постепенно започнах да чувам, но преди ми харесваше...(сега отново чувам плача на брат ми)иначе мерси,
FasterBeach не знам, как си оцелял след праскането на главата ти във водата..;дд