Оказа се, че организма ми не произвежда достатъчно хормон на растежа...и трябва да си купя такъв медикамент. Спрях да раста още в 4-5 клас. Нямам представа на какво се дължи, може би на затлъстяване(бях ДОСТА дебела), а може и да е до ген, майка ми е 155, баща ми 170. Нямам дори 150, на 19 съм. Почти всички казват, че ако изоставаш в растежа, можеш да взимаш някакви стимуланти, но в пубертета. На мен пък ми казаха, че точно на тая възраст, в която съм сега е добре да взимам растежен хормон . Честно казано не знам какво да правя. Ниският ми ръст ми е най-големия комплекс, но това, което ме разколеба е, че някъде бях чела, че като започнеш лечението с този медикамент и стъпалата ти порастват, НОСЪТ също, както и главата xxx само това ми липсва. Не стига, че главата ми е продълговата ми на къде повече? А за носа да не говорим...колко повече ще порасне? Не искам да стана като пинокио . Страх ме е, че стъпалата ми ще пораснат и няма да мога да нося обувките си ((((((((( само дето съм купувала през всичките тея години...може да ви се стори тъпо и смешно, това което пиша, но ако ми се случи това направо не знам... Хем не искам да съм толкова ниска, хем не знам дали съм готова за подобна саможертва. Разбира се, на всеки действа по различен начин. Може и въобще да не дръпна...страх ме е, че ще погрознея или че тазът ми ще стане твърде широк 0_o ОМГ хора, ако сте взимали такова нещо, моля светнете ме малко по въпроса, успокойте ме. Сигурно ли е, че ако взимам този медикамент ще дръпна на височина? Колко време трае лечението? Задължително ли е да ти пораснат стъпалата, носа, главата и какво ли още не?? Не може ли просто да дръпнеш на височина без да ставаш като пинокио?
Последно редактирано от mghjkghk : 07-30-2012 на 19:03