.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Angry Вода в ухото

Вчера бях на плаж и явно съм си напълнила ухото с вода. Сега ми глъхне и не чувам почти нищо и леко ме наболява. Скачах, със салфетка и клечка за зъби пробвах да я подсуша, но не става. Супер гадно се чувствам. Кажете някой друг начин да си извадя проклетото нещо от ушенцето..

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заминаваш при специалист. Може и насложена инфекция да имаш вече.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И преди ми се е получавало това, но минаваше бързо, а родителите ми мислят, че няма нужда да ходя на лекар, само щяло да си мине след ден-два.

Ако спреш да чуваш , да знеш , родителите ти не са прави ! Отиди на лекар , трябва да те прегледат ...

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Напълни cи шепите с вода и си цапни главата (ухото) там, ама силно !
    По-добър вариант е вместо шепите да напълниш един леген примерно.
    Смешно и тъпо звучи, ама аз така правя още като съм на плажа (праскам си главата във водата и се оправям)

Оправих се, постепенно започнах да чувам, но преди ми харесваше...(сега отново чувам плача на брат ми) иначе мерси,
    FasterBeach не знам, как си оцелял след праскането на главата ти във водата..;дд

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Незнам и аз, но помага :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си