- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам не срам питам.:)
Както каза horacio Едно е цици, друго е пенис. Ние ви задоволяваме с вагините си, а не с циците си нали? База за подобно сравнение нямаш.
И защо е нужно да казвам на мъжа ми колко му е голям? Това си е негова работа, и аз нямам никакво право да споделям такава информация. Ще кажа само, че е доста задоволителен.
srsly .. Ей, ей.. момчето с малката пишка.. оправи си граматиката и после мисли дали ще можеш да задоволиш девствената си приятелка ;х
На 18 години съм и с приятелите ми често си говорим за това нещо (размер). На повечето от нас размерите са: 15/13. Има и с по-големи, има и с по-малки. И това се отнася за хора със най-различни други размери. Примерно аз съм 185 см, 75 кг с горе-посочения размер, а един фр е 195, 100 кг, и също е с моя размер. Тъй че - ръгай здраво чушката в боба и нищо да не те притеснява. Виж ся, ако си некадърен, няма как да и хареса ако ще и с 25 см да си...
ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info
Всъщност не ти е толкова малка,наистина..Нормална е,просто може и по-добре,ама който с каквото се уреди.) И другото което е щом е девствена наистина едва ли ще и нарпави впечетление.Съдя по себе си.При първия ми път и въобще при всички пъти с него никога не съм се замисляла за размера му,дали е малък или не.Все пак го обичам,а това е най-важното.
Всъщност не ти е толкова малка,наистина..Нормална е,просто може и по-добре,ама който с каквото се уреди.) И другото което е щом е девствена наистина едва ли ще и нарпави впечетление.Съдя по себе си.При първия ми път и въобще при всички пъти с него никога не съм се замисляла за размера му,дали е малък или не.Все пак го обичам,а това е най-важното.
кви са тия комплекси, преодолявай ги по-бързо и като почнеш.. и с 15см ще се научиш да правиш чудеса
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Средният световен размер на пениса е 15см
Къв е проблема?????
В Америка средният размер е 12.9см и не съм чул да сее срамуват от това
В България е 15,02-и ние сме 1 от малкото държави, който могат да се похвалят с такъв размер-трябва да си горд
http://alphadesigner.com/wp-content/...ze-716x477.jpg
и моят е 15см и всички ми казват, че е голям
Решиха ти проблема, няма какво да кажа. Наистина момчета, трябва да се спрете с това .. Всеки си е различен и уникален, радвай се на това, което имаш ! И късмет с първия пътхх.
Щом приятелката ти е девствена, няма база за сравнение и няма да каже "глей пък на този какъв му е малък". Пък и 15 см е средната големина, така че не виждам защо се притесняваш изобщо. Ако си свършиш работата добре, всичко ще е окей![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
аре ся не го лъжи 15 са малко ако ще и през лупа ги гледай
Пробвал ли си да ти влезе 15 см ...![]()
както казват мъдрите хора, не е геройство да завиеш голям винг с голяма отвертка, геройство е да го направиш с единичка и пак да е качественоЗабий ножа и да се почва, тя ако е девствена, ще й е все тая вЕрвай ми
![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
А как ги обичам такива готини "широко-скроени" путаци като теб , които само за размери , тела , мускули и текове знаят да разправят. Все се надявам да ми падне някоя като теб, па да видиш к'во значат 15 сантиментра , придружени от 7 (грубо) годишен опит.
Няма да изпадам в подробности, няма да се правя на голям, не искам да го тълкувате като грандомания... ама последната , където много и знаеше устата за това "как мъжете с по малки от 18-20 санта не стрували" пусна няколко сълзички при един от сеансите... лека и поздрави![]()
Не съм казвала, че под 18 не стават, казвам само, че съм спала с мъж по надарен от въпросните 15см и не е имало болка или дискомфорт, въпеки че отдолу съм тясна. Така че всичко е до нагласа и възбуда, и умения от страна на мъжа.
Оф, Драгънлейди само парадира колко е тясна и колко му е голям на нейния. Ай спри се, бе.
Авторе, добре си си. 15 см е нормално. Изказването ти обаче за това, че ако приятелката ти не беше девствена нямаше да бъдеш с нея, е мега тъпо. Дано някой ден го осъзнаеш.
Размерът има значение. И аз била с мъж с трибуквеник над 15 см, и нямаше дискомфорт или болка. Всичко си е до нагласа и възбуда.
Искам да те пробвам![]()
Егати бълвоча от подобни теми..за едни15 може да са много, за други да са нищо!
И като пусна тази тема какво промени, стана по-голямо онова в гащите ли? Пък и дори 100 човека да ти кажат, че 15 е добре все ще се намери един да ти се изсмее и да ти каже,че е малко..