.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kavichki Виж мнението
    DragonLady нали се сещаш, че не всеки мъж е роден с голям пенис? Всяка жена ли има големи цици?
    Както каза horacio Едно е цици, друго е пенис. Ние ви задоволяваме с вагините си, а не с циците си нали? База за подобно сравнение нямаш.

Цитирай Първоначално написано от Kavichki Виж мнението
    Не става въпрос дали ме възбуждат или не. Пък и ако харесвам една жена не бих обърнал толкова голямо внимание на гърдите й.

Като толкова хвали мъжа си да каже колко му е голям, защото в темата за размера бях задал същия въпрос и не получих отговор.
    И защо е нужно да казвам на мъжа ми колко му е голям? Това си е негова работа, и аз нямам никакво право да споделям такава информация. Ще кажа само, че е доста задоволителен.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    srsly .. Ей, ей.. момчето с малката пишка.. оправи си граматиката и после мисли дали ще можеш да задоволиш девствената си приятелка ;х

На 18 години съм и с приятелите ми често си говорим за това нещо (размер). На повечето от нас размерите са: 15/13. Има и с по-големи, има и с по-малки. И това се отнася за хора със най-различни други размери. Примерно аз съм 185 см, 75 кг с горе-посочения размер, а един фр е 195, 100 кг, и също е с моя размер. Тъй че - ръгай здраво чушката в боба и нищо да не те притеснява. Виж ся, ако си некадърен, няма как да и хареса ако ще и с 25 см да си...
    ЕМИНЕМ В БЪЛГАРИЯ!!! ---->
    http://www.facebook.com/pages/We-wan...4987735?v=info

Всъщност не ти е толкова малка,наистина..Нормална е,просто може и по-добре,ама който с каквото се уреди. ) И другото което е щом е девствена наистина едва ли ще и нарпави впечетление.Съдя по себе си.При първия ми път и въобще при всички пъти с него никога не съм се замисляла за размера му,дали е малък или не.Все пак го обичам,а това е най-важното.

Всъщност не ти е толкова малка,наистина..Нормална е,просто може и по-добре,ама който с каквото се уреди. ) И другото което е щом е девствена наистина едва ли ще и нарпави впечетление.Съдя по себе си.При първия ми път и въобще при всички пъти с него никога не съм се замисляла за размера му,дали е малък или не.Все пак го обичам,а това е най-важното.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    кви са тия комплекси, преодолявай ги по-бързо и като почнеш.. и с 15см ще се научиш да правиш чудеса
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Щом е девствена, едва ли се е нагледала на големи пишки, така че няма да се "смей". И 15 см не е малко, а нормално.
    точно..

Във всяка жена се крие звяр. Лошо за този, който го събуди и прекрасно за този, който го обуздае.. <3

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Средният световен размер на пениса е 15см
    Къв е проблема?????
    В Америка средният размер е 12.9см и не съм чул да сее срамуват от това
    В България е 15,02-и ние сме 1 от малкото държави, който могат да се похвалят с такъв размер-трябва да си горд
    http://alphadesigner.com/wp-content/...ze-716x477.jpg

и моят е 15см и всички ми казват, че е голям

Решиха ти проблема, няма какво да кажа. Наистина момчета, трябва да се спрете с това .. Всеки си е различен и уникален, радвай се на това, което имаш ! И късмет с първия път хх.

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Щом приятелката ти е девствена, няма база за сравнение и няма да каже "глей пък на този какъв му е малък". Пък и 15 см е средната големина, така че не виждам защо се притесняваш изобщо. Ако си свършиш работата добре, всичко ще е окей
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от TeenBoy95 Виж мнението
    Здравейте на всички на 17 години съм след 6 месеца правя 18 и съм дествен защото ме е срам от размера.
    Какво да правя приятелката ми е дествена също 100% иначе няма да съм с нея как да е.Та въпроса ми е тя го иска осещам се говори разни работи но ме е срам 15см ми е и смятам,че е малък и ще се смей какво да правя..
    Благодаря предварително.
    15 см си е много добре!А от тук присъстващите едва ли някоя е виждала повече от 15 см.Много ще са рядкост тези дето са и са го правили с такъв.А не знаете и колко е болезнено с надарен.Хора вземете линийката и вижте ,че 15 см са един добър и то доста добър размер!

аре ся не го лъжи 15 са малко ако ще и през лупа ги гледай

Голям фен
    Пробвал ли си да ти влезе 15 см ...

не нямам и желание

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    15 см си е много добре!А от тук присъстващите едва ли някоя е виждала повече от 15 см.Много ще са рядкост тези дето са и са го правили с такъв.А не знаете и колко е болезнено с надарен.Хора вземете линийката и вижте ,че 15 см са един добър и то доста добър размер!
    Има и такива дето сме виждали и сме правили с такива с над 15см, и невинаги това причинява болка, ако момчето знае как да те възбуди, нямаш ядове Иначе до колко над 15см е рядкост не знам, не съм правила толкова задълбочени проучвания

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Има и такива дето сме виждали и сме правили с такива с над 15см, и невинаги това причинява болка, ако момчето знае как да те възбуди, нямаш ядове Иначе до колко над 15см е рядкост не знам, не съм правила толкова задълбочени проучвания
    Да да а един шоколад завиваше мармота в станиол :

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    както казват мъдрите хора, не е геройство да завиеш голям винг с голяма отвертка, геройство е да го направиш с единичка и пак да е качествено Забий ножа и да се почва, тя ако е девствена, ще й е все тая вЕрвай ми
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    А как ги обичам такива готини "широко-скроени" путаци като теб , които само за размери , тела , мускули и текове знаят да разправят. Все се надявам да ми падне някоя като теб, па да видиш к'во значат 15 сантиментра , придружени от 7 (грубо) годишен опит.
    Няма да изпадам в подробности, няма да се правя на голям, не искам да го тълкувате като грандомания... ама последната , където много и знаеше устата за това "как мъжете с по малки от 18-20 санта не стрували" пусна няколко сълзички при един от сеансите... лека и поздрави

Град
    Варна
    Не съм казвала, че под 18 не стават, казвам само, че съм спала с мъж по надарен от въпросните 15см и не е имало болка или дискомфорт, въпеки че отдолу съм тясна. Така че всичко е до нагласа и възбуда, и умения от страна на мъжа.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Щом е девствена, едва ли се е нагледала на големи пишки, така че няма да се "смей". И 15 см не е малко, а нормално.
    Ми да, не е малък. Успокой се.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оф, Драгънлейди само парадира колко е тясна и колко му е голям на нейния. Ай спри се, бе.

Авторе, добре си си. 15 см е нормално. Изказването ти обаче за това, че ако приятелката ти не беше девствена нямаше да бъдеш с нея, е мега тъпо. Дано някой ден го осъзнаеш.
    Размерът има значение. И аз била с мъж с трибуквеник над 15 см, и нямаше дискомфорт или болка. Всичко си е до нагласа и възбуда.

Цитирай Първоначално написано от Guardian02 Виж мнението
    Няма да изпадам в подробности, няма да се правя на голям, не искам да го тълкувате като грандомания... ама последната , където много и знаеше устата за това "как мъжете с по малки от 18-20 санта не стрували" пусна няколко сълзички при един от сеансите... лека и поздрави
    Искам да те пробвам

Егати бълвоча от подобни теми..за едни15 може да са много, за други да са нищо!

И като пусна тази тема какво промени, стана по-голямо онова в гащите ли? Пък и дори 100 човека да ти кажат, че 15 е добре все ще се намери един да ти се изсмее и да ти каже,че е малко..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си