.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Hybrid View

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от BloodyMeri Виж мнението
    15 см си е много добре!А от тук присъстващите едва ли някоя е виждала повече от 15 см.Много ще са рядкост тези дето са и са го правили с такъв.А не знаете и колко е болезнено с надарен.Хора вземете линийката и вижте ,че 15 см са един добър и то доста добър размер!
    Има и такива дето сме виждали и сме правили с такива с над 15см, и невинаги това причинява болка, ако момчето знае как да те възбуди, нямаш ядове Иначе до колко над 15см е рядкост не знам, не съм правила толкова задълбочени проучвания

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Има и такива дето сме виждали и сме правили с такива с над 15см, и невинаги това причинява болка, ако момчето знае как да те възбуди, нямаш ядове Иначе до колко над 15см е рядкост не знам, не съм правила толкова задълбочени проучвания
    Да да а един шоколад завиваше мармота в станиол :

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    А как ги обичам такива готини "широко-скроени" путаци като теб , които само за размери , тела , мускули и текове знаят да разправят. Все се надявам да ми падне някоя като теб, па да видиш к'во значат 15 сантиментра , придружени от 7 (грубо) годишен опит.
    Няма да изпадам в подробности, няма да се правя на голям, не искам да го тълкувате като грандомания... ама последната , където много и знаеше устата за това "как мъжете с по малки от 18-20 санта не стрували" пусна няколко сълзички при един от сеансите... лека и поздрави

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оф, Драгънлейди само парадира колко е тясна и колко му е голям на нейния. Ай спри се, бе.

Авторе, добре си си. 15 см е нормално. Изказването ти обаче за това, че ако приятелката ти не беше девствена нямаше да бъдеш с нея, е мега тъпо. Дано някой ден го осъзнаеш.
    Размерът има значение. И аз била с мъж с трибуквеник над 15 см, и нямаше дискомфорт или болка. Всичко си е до нагласа и възбуда.

Цитирай Първоначално написано от Guardian02 Виж мнението
    Няма да изпадам в подробности, няма да се правя на голям, не искам да го тълкувате като грандомания... ама последната , където много и знаеше устата за това "как мъжете с по малки от 18-20 санта не стрували" пусна няколко сълзички при един от сеансите... лека и поздрави
    Искам да те пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си