.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да си направя прическата като на Mario Casas

Значи искам да си се подстрижа така
    http://www.pictures13.com/wp-content...-wallpaper.jpg
    http://1.bp.blogspot.com/-QgiynV5ntC...43-466-700.jpg
    но не знам как да обясня на фризьорката .. ако можете да ми помогнете .. !!!
    АКО НЕ ЗНАЕТЕ ПО ДОБРЕ НЕ СПАМЕТЕ

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Просто казваш в страни да те "хване" повечко,а отгоре съвсем съвсем съвсем мъничко,колкото да не е без нищо.
    В началото може да изглежда малко нелепо,но като порасне малко от страни ще можеш да я чешеш напред,точно както е на Марио,а горе ще е достатъчно голяма вече за да повдигнеш бретона

И моя така се подстригва. Отстрани по-късо и отгоре 1/2 номера повече. Бритончето само трябва да го повдигаш с гел, или с много играчка с косата след време само си застава в тази форма.

Благодаря ви още утре отивам и пробвам ...

или за да те разбере най-добре фризьора си принтираш една снимка на марио и отиваш при него. и той вероятно ще ти обясни как най-добре да поддържаш тази форма на косата и какви продукти да използваш

Аз миналия път принтирах, тя каза че не можела така трябвало да знам поне кой номер е от страни и отгоре .. :@

Голям фен Аватара на Glam0rous
    Качи си снимката на телефона и си смени фризьорката. Кво значи не можела така, ти ли да и казваш, ти ли си учил за фризьор, омг....

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Хаха, да наистина, смени си фризьорката. Снимка на телефона и толкова. Как така не знаела...
    Иначе браво за избора. Аз също най-много харесвам тази прическа от всички мъжки.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Хаха, да наистина, смени си фризьорката. Снимка на телефона и толкова. Как така не знаела...
    Иначе браво за избора. Аз също най-много харесвам тази прическа от всички мъжки.
    +

аз пък отнесох снимка на прическа на фризьорката ми и не я докара като хората,ама се опита поне
    ходи при коафьор по-добре
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Подстрига ме един гей но поне съм доволен направи ме точно както на снимката

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Tikche Виж мнението
    И моя така се подстригва. Отстрани по-късо и отгоре 1/2 номера повече. Бритончето само трябва да го повдигаш с гел, или с много играчка с косата след време само си застава в тази форма.
    СЪЩИЯТ Е И МОЯТ

Ем тва е най яката прическа кво ми тряя някви дълги задушавашти .. ;x .. тия бакенбарди .. педерастия ..

мммммм имаш вкус ;д ще те вземам за гаджИ^^ ;ддд

Тва е само една част от вкуса ми !! В темата : стилът ви на обличане е другата ..

Повече от фен Аватара на summerxtime
    Град
    Пловдив,България
    Цитирай Първоначално написано от Huchh Виж мнението
    Тва е само една част от вкуса ми !! В темата : стилът ви на обличане е другата ..
    Като си я направиш,може ли да постнеш пик да видим как е станала?
    Женско съм ;]

Мм не знам може да постна някъф пик .. ама нямам време ..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си