.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Привързах се към него

От около 6 месеца излизам с едно момче. Първият един ходехме, след това ми каза, че харесва друго момиче и че иска да останем приятели. Така беше две седмици. След това пак започна да ме търси, да излизаме. Продължихме да се виждаме още 2 месеца. Започнахме да си говорим за секс, бях девствена. Един път се беше замислил за нещо, попитах го а той ми каза че се чуди дали ако спя с него ще се пренеса при него (което нямаше как да стане защото съм на 16, но го каза просто така ) Попитах го защо а той каза: "ще ме заобичаш" Тогава ми се струваше смешно и му казах, че няма как да стане. Спах с него и противно на очакванията ми продължихме да се виждаме. Не ходехме, не се виждахме всеки ден, но намирахме време един за друг и ми беше приятна компанията му. Така продължи до преди 1 месец когато една вечер излязохме говорехме си и ме попита дали го обичам, казах му 'не' и попитах дали трябва, а той отговори с да. След това отново правих секс с него, беше ми за втори път. След това си писахме, излизахме няколко пъти но в последните седмици не си пишем и не се виждаме. Като се срещнем се поздравяваме и това е. Но започна да ми пука за него. Не мислех, че ще стане така, а и не исках. Но разбирам, че го харесвам, дори мисля за него доста често. Привързах се, а не исках. В същото време не искам да знае, че ми пука за него. Объркана съм и не знам какво да правя.. за първи път се интересувам толкова от някой

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами,сливи ли имаш в устата.К'во е т'ва "приятели с привилегии"?-това ли искаш?
    Мисля,че всичкото това е едно убиване на време,поне за мен.Поговори с него и му кажи истината,нищо не губиш.Може би и той се привързвал,но и двамата ми се виждате несериозни хора.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Голям фен Аватара на scandalousLady
    Град
    Covington, Georgia.
    Ако не му кажеш, нищо няма да стане. Стига сте спали просто така а си поговорете сериозно за вас.
    to feel your pain, you feel mine
    go inside eachothers minds
    just to see what we'd find .. ♥

soulless

Супер фен Аватара на Glamour92
    ^ едва ли ще го направи,въпреки че това е най-логичното решение на ситуацията.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Цитирай Първоначално написано от scandalousLady Виж мнението
    Ако не му кажеш, нищо няма да стане. Стига сте спали просто така а си поговорете сериозно за вас.
    +1
    Ти си направила нещата несериозни и сега ти е гадно,че са такива.Момчето прави това,което си мисли,че ти искаш.Имате нужда от разговор,наистина.

anonymous708973
    Guest
    Интересно явление е това. Хем ти е първият, хем чак сега развиваш някаква привързаност.
    Ако знаеш, че не е момчето за теб, направи всичко възможно да си намериш нова тръпка.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    След като те е отворил и се виждате често, не сте ли гаджета в крайна сметка? Или повече ти харесва това "приятели с привилегии", защото звучи модерно? А сега след като си осъзнала, че в замисъла на това стои нито да сте гаджета, нито приятели, а просто такива, които се виждат само за ебането, почва да ти става тъжно. Еми сама си го допуснала, ако смяташ, че е било готино на момента да му кажеш, че си студена към него, но му пускаш. Създала си му впечатление, че няма защо да му пука, защото сама играеш ролята на "студено и леко момиче". Подценила си колко лесно е да се привържеш към някого явно...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Поговорете си по тази тема
    И заради твоето държане, той те мисли за леко момиче и мисли, че не ти пука и че нямаш чувства към него
    И той те използва само, за да те е*е
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Поговорете си. Ако стигнете до извода, че нищо повече от приятели за секс няма да се получи... по-добре го остави, за да не страдаш.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз само не разбрах той какво изпитва към теб... Защото оставам с впечатлението, че той известно време е чакал да го заобичаш и когато това не е станало се е отдръпнал.

'сливи ли имаш в устата' ... че те са малцинство тези които нямат. Явно вече да се говори е станало много сложно и трудно ?! Още по жалко ми става когато сложиш и секс в цялата работа ... могат да се чукат ама не могат да си кажат 2 думи ... ??

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Ей, това е то да си с лабилна психика.

Момиче, не ти ли беше ясно, че е напълно възможно да се привържеш към него след всичките излизания и секса?
    Не искала, ама се е привързала? Кога? Когато вече си осъзнала, че той не ти обръща внимание? Потърси го, макар да се съмнявам да иска да се бори отново за теб. Ясно те е попитал дали го обичаш, а ти "не". Нормално е да се е отказал човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си