- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за бърз отговор!
Пичове, днес се запознах с едно готино момиче. Много я харесвам но тя не изглежда особено заинтересована от мен. Проблемът е там, че тя е на 14, а аз съм на 12. Моля ви, кажете ми как да привлека вниманието и. Също така ще ви помоля да не пишете гадни коментари от модела: "Ти на 12 къде си тръгнал да ми се занимаваш със любов" и подобни, защото това си е моя работа!
Ти на 12 къде си тръгнал да се занимаваш с любов?
Ти на 12 къде си тръгнал да ми се занимаваш с любов ?
Ти на 12 къде си тръгнал да ми се занимаваш със любов
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ех, бе ... ако беше и тя на 12 съм сигурна, че щеше да е голяма любов, жалко...
Усмихвайте се бе, хора ^^
Be the change that you want to see in this world ;]]
Говорете си,кефете се...само без да си правите дечицаНе се спичай само...ама,..кво да ти кажа...малък си..за нея си малък.Тя иска някой секси батко 16-17 .. така де..просто да си знаеш..
я па щи кажа да се пробваш, че да глеаме сеир после
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Рано ти е още..
Все пак си още на 12
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ахаа, днес сте се запознали, ама изведнъж лудо се Флюби в нея кат' в турски сериал.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Няма лошо да си я харесваш, ама недей храни надежди, че обикновено момичетата търсим големи момчета, поради простата причина, че са по - зрели.
Така, че май ще е по - добре да насочиш вниманието си към другаде.