- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите по цял ден?
Разкажете как минава един ваш ден?![]()
Ставам, тренирам, ако не ме мързи много. Закусвам. После почва голямата скука. Сядам на компа, слушам музика, 9гаг, играя билярд, гледам картинки, от време на време и тук пиша. Може филм да гледам, да почна някоя книга, да се занимавам с някакви малки неща, после се разбирам с 'компанията' в колко и къде, прибирам се и сядам на компа и пак същото като горе.
Сутрин съм на волейбол, после на курс, а когато не съм на курс следобед се занимавам с нещо вкъщи, че навън е мн горещо, после излизам и после на компютъра.
Виждам се с моето момче, разхождаме се, забавляваме се. Изпраща ме у нас, чистя. Сядам на компютъра, влизам тук, Facebook или пък играя някаква игра. Зависи от настроението ми. Или пък си говоря с него. Ям сладолед, ала бала. И така.
Виждам се с моето момче, разхождаме се, забавляваме се. Изпраща ме у нас, чистя. Сядам на компютъра, влизам тук, Facebook или пък играя някаква игра. Зависи от настроението ми. Или пък си говоря с него. Ям сладолед, ала бала. И така.
Цяло лято ставам към 9;30, пия кафе, къпя се, зъби и т.н., ако татко ме повика на работа ходя, ако не седя на компа, излизам с приятеля ми или ходя на курс, прибирам се, вечерям с татко, сядам на компютъра, лафя с моя или играя билярд. Рядко отделям дни, в които пътуваме с приятеля ми. Ежедневието при майка ми е по-различо.![]()
^^^
Бургас <3
Ооо.. голяма скука!Ставам към 9. Пия мляко
Понякога гледам Дневниците на вампира на компютъра, но друг път просто сядам на него и влизам във Фейсбук, после във Вбокс7, после в аск.фм и т.н.
Много е скучно. 3 пъти в седмицата съм на тенис, така че се разнообразявам
И общо взето това е!
![]()
Ставам към 10 часа.Пия кафе или чай,междувременно чета книга (това лято ни дадоха цели 16,представете си...).Къпя се и сядам на компютъра (най-често гледам филм),проверявам пощата и Twitter-a си.Тренирам,къпя се,излизам с приятели или карам колело.Общо взето пълна скука...
![]()
Ям, чета някаква тъпа книга, която днес ако не ме мързи вечерта ще свърша, тренирам, излизам, седя на компа, на лаптопа и така.. Ся като го няма бфф-то е бая по-тъпо от преди...
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Ставам късно, седя на компютъра /tumblr и скайп основно/ ям, разхождам се навън, на плаж ходя, чета нещо..
<3 d(ˆˆ)b
Ставам
Бягам
Гледам тв и/или седя на компютъра
Към 6 и нещо излизам с приятели, ходим на кафе
Обикаляме ..
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...
Ставам около 8, будя брат ми, изпращам го на училище, отивам на разходка с кучето. Като се прибера гледам филм или се ровя в нета, пиша си или си говоря с приятели, понякога излизаме заедно и така до към 4 часа докато моя свърши работа, след това сме заедно и така.
Eмииии.. ставам в 10ч. играя до към 1 часа обядвам още малко на компютъра играя на монополи си приятели после още малко на компа и вечерта отиваме на една площадка пак с приятели . В най хубавите дни ходиме на басейн в 12 часа до 6 часа чак и така !!
все по-късно заспивам, към 2-3-4. ставам в 12 и 30 най-късно, пия кафе, тренирам, къпя се, ям, ако излизам се оправям, ако не излизам чета, гледам филми, понякога уча
г/д тва..
Ами, то няма много за разправяне. От следването си преебах тотално режима на спане. Ставам да речем в 8, бачкам, ям, бачкам, почивам си вечер и гледам някое филмче или излизам да се видя с приятели и после си лягам в 2-3 и пак наново. Ако нямам какво да правя поспивам до към 11 и това е.
Ставам към 9-10 часа, закусвам, гледам на компютъра "Малки сладки лъжкини" / разбира се, ако е излязъл нов епизод/ , проверявам си Facebook-a , Аsk-a и пиша малко тук, след това се изкъпвам, чета малко книга или там каквото имам , правя няколко упражнения , обядвам , гледам TLC , излизам и се прибирам към 22.30 - 23.00 , седя малко на компютъра, чета,докато ми се доспи и си лягам
![]()
Ставам в 10;00
Закусвам
Сядам на компютъра
Тренирам малко
Чета нещо
Вечерям
Къпя се
Лягам си в 1 и така
Ставам, закусвам, сядам на компа, по някое време излизам, прибирам се, хапвам нещо, пак на компютъра ако няма какво да правя, вечер тичам, прибирам се, къпя се и лягам. Главно на компютъра си уплътнявам времето вкъщи![]()
Лягам си към 05:00, ставам към 13:00, закусвам, пия кафе, забивам се пред компа, чета някоя книга, като стане 7 следобед излизам, прибирам се късно вечер или по-скоро рано сутрин и така![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Сутрин стана пия кафе, после излизам на вънка и като се прибера вечерта сядам на компа и си говора по телефона ...![]()
Ставам, тичам, ако ще тичам, или тренирам, ям, мотая се, излизам ако ще излизам, ако не - на компютъра или намирам нещо да се занимавам. Ям, пак тренирам, стоя на компютъра и лягам. ( не съм сложила къпането и миенето )