- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият Ви път на колко години беше?
Само да уточня аз още съм много малка (14г.), но се интересувам, от една страна, защото ми е любопитно, от друга защото знам, че и моят ред ще дойде след 2,3,4 години![]()
Аз бях на 18, беше някъде малко след 18-тия ми рожден ден, скоро беше :Д
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Чувала съм, че в тази възраст било най-сладко!![]()
![]()
абе, колко още такива теми, бе![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Извинявам се, за което, но не ми се преглеждаха една по една всички страници и теми и за това питам.
Сладко може да е на всяка възраст, стига да е с правилния човек .. е, все пак е добре да е след 16 поне според мен
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
prosto_chovek да, преди около 11 месеца :Д
С тогавашния(сегашния евентуално :d) ти приятел ли беше? Ако да, колко време вече бяхте заедно преди да го направите?
Беше с бившия ии май около 2 месеца и нещо
16
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На 16 и половина ;d;d
15 - мЪжко съмсега съм на 17
наистина ползвайте я малко тая търсачка НЕ ХАПЕ , за последното тримесечие това е сигурно 20тия път в който го дискутираме това!
Ще те посъветвам авторке да изчакаш поне до 16, по добре бегай да учиш, за секс ще имаш време колкото щеш после![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Колко такива теми бе.
Заклевам се че на седмица поне по една има.
Някой да направи една важна тема - Сексуален лексикон или нещо от сорта.
3 месеца преди да навърша 16 и НЕ съжалявам. Беше с уникален човек на уникално място, момента беше уникален ... какво повече?
В крайна сметка, сезоните се менят.Също така и градовете.Хора идват и си тръгват от живота ти.Но е много приятно да знаеш, че тези които обичаш винаги са в сърцето ти… ♥
на 15 съм и не съм го правила![]()