.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Помощ! Пих Ескапел...

Здравейте. На 3ти август сутринта към 10 часа с приятелят ми имахме полов контакт и стана гаф. Той напълно свърши в мен. В същия ден след обяд пих ескапел,но все още нямам кървене и почти никакви странични ефекти,само отпадналост. Приятелят ми иска да си направя тест днес,но не знам дали ще подейства толкова рано. Та,въпросът ми е дали трябва да се притеснявам,че нямам кървене и дали ще подейства теста?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    За тест мисля че е много рано - момичетата дето разбират повече ще кажат - но май няма да подейства - нали се прави 14 дни след рисков полов акт или 1ви ден след като закъснее МЦ? - или аз нещо бъркам?
    Щом си пила хапче се успокой нищо няма да ти стане , шанса е почти никакъв
    Ъъъ защо даваш на приятеля ти да свършва в теб?!
    А за ефектите от ескапела не мога да ти кажа , тук пак трябва да питаш женската част от аудиторията!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-06-2012 на 08:30
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Благодаря ти за успокоението. До колкото до свършването - Не беше доброволно а в следствие на скъсан презерватив...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не е задължително да има странични ефекти, така че спокойно. Не се притеснявай. Тестът се прави след 14 дни от рисковия полов акт, направен по - рано няма да отчете или няма да е верен. Не рискувай. Така или иначе, си направила това, което трябва - време е да чакаш.

Благодаря ти,много.
    Това чакане ще ме побърка. ((

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Сега тестът е безсмислен. Ескапелът ще свърши работа. Това, че си го пила не означава веднага да ти дойде. Ще ти дойде навреме или малко ще подрани.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    ^ може и да и закъснее. Затва не се шашкай.
    maDamn

Благодаря за успокоението.
    Цикълът ми трябва да дойде около 17,но преди това трябва да има междинно кървене. А при мен го няма...

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ^ може и да и закъснее. Затва не се шашкай.
    Дано да си права.

Супер фен
    Град
    България
    Пресметни си овулацията и бъди спокойна.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Голям фен Аватара на LadyTerrible
    Спокойно,след Ескапела шансовете са почти никакви наистина.Чакай и ще ти дойде,но и както казаха другите,е възможно да закъснее.

Повече от фен
    Аз съм пила веднъж Ескапел, нямах междинно кървене, дойде ми по обичайното време. Изчакай да минат две седмици и си направи тест.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Виж пила ли си хапчето 72 часа след половия акт или някъде там, няма никаква причина да се притесняваш, че си бременна. В листовката пише, дори до кога можеш да вземеш такова хапче. Следи си нещата за всеки случай.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Благодаря много на всички. Поуспокоих се доста. ))

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си