.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 98

Hybrid View

Супер фен
    Град
    България
    Как така не издържат?Аз имам дънки,които струват 23 лв,и вече ги нося около година и им няма нищо като нови са.
    По темата:С 100 лв в Димитровград на пазара ще се облека за цяла година.Не разбирам защо така се делят на бедни и богати,но и на днешното поколение никакво възпитание не им дават.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Голям фен Аватара на stelit0
    Цитирай Първоначално написано от muhtesemfan Виж мнението
    Как така не издържат?Аз имам дънки,които струват 23 лв,и вече ги нося около година и им няма нищо като нови са.
    По темата:С 100 лв в Димитровград на пазара ще се облека за цяла година.Не разбирам защо така се делят на бедни и богати,но и на днешното поколение никакво възпитание не им дават.
    В случея дали дънките струват 23 лева или 123 лв. няма абсолютно никакво значение Важно е една дреха да е съобразена с фигурата ти, цвета ,материята и тн. Ако някой има възможност да се облича с по-скъпи дрехи си е негова работа . Но изказването,че ако обувките са под 100 лева щели да и миришат краката ме уби :Д то е ясно че ботуши примерно не е хубаво да се копуват от искуствена кожа ,но това е съвсем различно от смешното изказване за цената. Изкуствената кожа пропуска вода не топли и ред др. Но принципно цената не е определяща. Аз имам и доста скъпи дрехи имам и блузи от по 10-20 лева от разни намаления. Еми пазя си нещата и нищо им няма и на евтините и на скъпите. Обаче ако човек няма вкус..какво значение има за какви пари е облечен?! Има момичета който са облечени от горе до долу с маркови дрехи но нито цветово са съчетани,нито като материи,нито нищо...
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Аз едно време Харибо ядях, сега гледам Ескапелът е нашумял...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си