А какъв тип момиче си? Аз съм момиче,което цени хората около себе си,знае къде се намира и не витае в облаците.Имам всичко,от което имам нужда,не ми трябва повече.Нито ми трябва да се правя на нещо повече от това,което съм. 
Коя зодия си?
Телец.
От 1 година и 9 месеца ли сте с приятеля ти? (подписа)
Да.
Той коя зодия е? ^^
Скорпион,не сме много съвместими зодии. 
Колко време след като 'тръгнахте' правихте секс?
Занимавахме се няколко месеца и 4-5 дни преди да тръгнем го направихме.
Обичаш ли го?
Да,но от скоро време не го показвам особено.
А той обича ли те?
В една връзка винаги единият обича повече и мисля,че в този случай е той,понякога дори е малко досаден ;д
С какво е повече от бившите ти гаджета?
Бившите ми са нищо,преди него не съм имала връзка изтраяла и месец,просто не попадах на правилните момчета,предполагам.С него ми е първата дълга и сериозна връзка.По много фактори е над всички останали.
(ама отговори и на това за маските и другото, което е под цитата)
О. Уайлд е казал, че най-лошия съвет, който могат да ти дадат, е да бъдеш себе си. Защо според теб го е казал?
Хората носят ли маски? Ти имаш ли? Винаги ли си себе си? А за какво най-често лъжеш?
Защо го е казал.. може би защото не всички са такива,каквито изглеждат,а когато си себе си,много хора не те приемат.Много хора носят маски и то почти през цялото време.Може би и аз имам понякога,за определени хора и ситуации.Себе си съм с хората,с които ми е приятно да бъда себе си,просто някои не заслужават да ме опознаят такава,каквато съм
.Лъжа за глупости,по принцип мразя лъжата и затова избягвам големите лъжи,които могат да навредят на някого или на самата мен.