Цитирай Първоначално написано от YouRmoUtHmyHome Виж мнението
Здрасти.
Коя зодия си?овен
Какво мислиш за бракосъчетанието ( и църковното, и гражданското) като институция или нещо повече?На този етап мисля,че бих подписала само,за да застраховам мъжа си един вид.Всмисъл,ако ми се случи нещо той и детето ми да получат каквото се е полагало на мен.Иначе винаги съм се чудела защо хората хвърлят толкова пари за такова безсмислено нещо.
Какво мислиш за аборта?Не съм против него,но съм против липсата на сексуална култура и правенето на незащитен секс.
Какво мислиш за насилието над жени - физическо, психическо?Какво мога да мисля-само комплексираните мъже биха го направили.
Какво мислиш за чалгата?Не я обичам,но като подпийна и съм в настроение я понасям.
Как се предпазваш от полови болести?С презервативи,добра хигиена.
Имаш ли домашно животно?да,куче
Имаш ли прическа долу?скинарка съм
Какво мислиш за изневярата без секс ( за някои това не е изневяра, но все пак)?Още по-страшно е.Секса може да бъде само моментно желание,задоволяване на първичните нужди,докато в другия случай има по-задълбочени чувства.
Какво мислиш за мъжете, които можеш да водиш за носа ?Не са ми интересни
Симпатично грозноват и чаровен с парички/Красавец (за теб) със среден доход и благ нрав?Е,второто,пък аз ще изкарвам паричките
Колко деца искаш?две
Държала ли си се грубо с твоят "мъж"?Да,ако съм изнервена често си го изкарвам на него.
See ya
Здрасти