.
Резултати от 1 до 25 от общо 117

Threaded View

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    пхаха каквото си се затресла, авторке, направо ти ми изглеждаш смешна.
    какво те интересува кой носи лещи, кой има ноктопластика, кой е с удължена коса и етц.? всеки сам си решава за себе си. И преди да ми се нахвърлите всички както в онази тема държа да кажа, че дори и да не бях толкова "изкуствена" /както ме наричате/ пак щях да съм на това мнение, защото, както казах вече, всеки сам си решава за себе си какво да прави и как да го направи. друг е въпроса, че всеки е с различен вкус и ако бяхме всички еднакви, нямаше да е интересно, со...
    пък и аз по-често виждам усмихнати момичета, отколкото намусени, така че твоя въпрос май е клиширан.
    честно казано правиш ми впечатление на поредното момиче, което тайно си мечтае да бъде като тях, ама не е сигурна и иска да си вдигне въшките като няколко непознати и кажат, че те са грозни, ужасни и етц.
    аре сега чакам да ме оборите с 1234567 коментара!!
    Няма дори да се опитвам да те оборвам, само ще кажа, че не си права. Защото си малка. Не си се наситила на безбрежно клепане с грим, не си погледнала със зряло око на красотата. Ти си едва на 13 (14?), мнението ти е оправдано и е нормално. Всеки минава през това. Колкото по-голяма ще ставаш, толкова повече ще се дистанцираш от изкуствени подобия от този род. Казва го човек, който в 8-ми клас ежедневно ходеше с опушен грим на училище. Постепенно, обаче, спрях с този агресивен начин на гримиране, започнах да се гримирам нормално за момиче на моята възраст. В 10-11 клас помня, че сложих зелени лещи. Тогава го смятах за нормално, но сега, поглеждайки назад във времето... Еми, не! Не става. И, да, изкуствено е, който каквото и да говори. За ноктопластики да не говорим, едни късо изрязани и лакирани нокти също изглеждат поддържани. С времето ще гледаш с неодобрителна усмивка на подобни момичета и тогава ще ме разбереш. Засега - няма как да те убедя в противното, израстването ще си каже думата.
    В момента рядко слагам повече от една спирала и едно червило. Най-странното е, че вече дори не се харесвам с по-силен грим. И съм сигурна, че не съм само аз.
    Последно редактирано от koshtramba : 08-12-2012 на 10:55
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си