- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Злобните женски погледи от "Фейсбук".Защо?
Леле, тук е станало като кокошарник.
Първо-това, че дебелите и естествени вежди за хубави, не значи,че тънките са селски, кифленски или нещо такова. Както има хубави дебели, така има и хубави тънки-просто на всеки му отиват различни.
Второ-стига сте нападали Зайка. Да, малка е за лещи, да, не стоят естествено, да, прави сте, но сте смешни. Момичето е много сладко, възможно е лещите и тн да са само период при нея. Неин си избор, всеки се харесва по различен начин. Какво ви вълнува?
Трето-FuCk13-нещо-си: Ти на колко си? Не вярвам да си много по-голяма от 14(на колкото е Зайчето), а се държиш толкова надменно, като престорена лелка, а съм сигурна, че си на не повече от 16 години, дори не знам дали имаш и толкова. Слез малко на земята, не си нещо специално като ходиш без грим.
По темата: не се гримирам и аз много. Сллагам коректор, спирала, евентуално пудра, руж(честичко в последно време, или малко бронзант-сега за лятото е супер). Червило почти не слагам ,очната линия е голямо изключение в последните месеци. Харесвам се и без грим, нямам почти никаква разлика, само сенките под очите са ми по-видими.
Everything changes, but beauty remains ...