.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK

Red face Aнгели и Демони *споделете мнение*

Амии това е история, която бях започнала преди месец някъде, обаче я забравих и съм решила да я продължа, та искам мнение.
    Благодаря предварително. (:

На света има две групи хора. Богати и бедни. Щастливи и нещастни. Въпреки че в днешно време, който има пари е щастлив. Но да не се отклоняваме от темата.
    Аз, 17 годишно момиче, не мога да кажа дали съм щастлива или по-скоро не мога да кажа дали съм намерила пълното щастие. Най-обикновенно момиче съм. Ходя на училище, имам приятели, семейството ми е нормално. Материалното ни положение е нормално. Имам по-малък брат Даниел. Майка ми и съпруга й, Сюзън и Питър са щастливо оженена двойка. Обичат се от тук до небето, обичат и нас с Даниел дори повече. Питър е с майка ми от както се помня и вече мога да кажа, че малко по-малко започвам да го чувствам като баща. Винаги се е грижил и е давал всичко за мен и Даниел. Имаме къща в Лос Анджелис, където живеем. Нормална двоетажна къща. Имаме и куче, ротвайлер. Арес е най-добрият ми приятел. Винаги ме разбира, развеселява и ми дава надежда да продължавам в трудни моменти. Всички в семейството ми може би го обичаме еднакво, но той е привързан най-много към мен.
    За мен ли? Както вече казах, аз съм нормално момиче. Имам светло кестенява коса и кехлибарени очи. Кожата ми е по-бяла от сирене.Средно висока съм и слаба е силно казано, но не съм и пълна, нещо средно. Е оттегчих ви достатъчно нали? Казах ви, че живота ми не е нищо особенно. Даже е скучен.
    Оп! Пропуснах една малка и дреболита подробност. Истинският ми баща е Луцифер, или както всички го знаят Сатаната.

Лятната ваканция току що бе започнала.Беше късно през ноща, може би 1-2. Бях загубила представа за времето. Всички вкъщи спяха освен мен, не можех да заспя. Нещо ме човъркаше от вътре и не знаех какво. Стоях на прозореца в моята стая и пушех, загледана в далечните къщи. Разбира се никой от семейството ми не знаеше, че изчаквам всички да заспят и след това тайно пуша в тъмната ми стая. Не бих могла да си представя дори какво би станало, ако някой разбереше. Както и да е, имаше нещо различно е тази нощ. Вятъра беше по-силен от обикновенно, облаците по небето бяха тъмни и сиви, а Луната която едвам едвам се подаваше между тях беше кървава. Сякаш нещо бе на път да се случи. С интерес гледах красивата гледка и въобще не забелязвах мъжът, който ме наблюдаваше с минути. Когато най-накрая осъзнах и го погледах се стреснах и бързо влязох в стаята ми и затворих всички врати и прозорци. Знаех, че не можеше да влезе вкъщи и знаех, че съм в безопастност, но нещо вътре в мен пораждаше огромен страс. Цялата бях замръзнала и седях на леглото ми завита с одеалото.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Хубаво е, продължи го, но те съветвам лееко да промениш началото. Ако искаш, де.
    <3 d(ˆˆ)b

Град
    UK
    Meрси (: Как точно да го променя?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    На света има две групи хора. Богати и бедни. Щастливи и нещастни.

Това са 4 групи хора.

Пише се двУетажна и щастливо ОМЪЖЕНА (не оженена) двойка.

Началото ти е скучно. Ама страшно скучно. Все едно в момента научаваш български и са ти дали задача да опишеш себе си. "Аз съм на 20, имам кестенява коса и кафяви очи. Имам майка и брат. Нормални сме."

Ъъъ, ужасно е. Вкарай малко описания на другите хора, на твоите чувства, на твоите отношения с хората, които те заобикалят.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Хубаво е,но по-добре понамали малко началото.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Град
    UK
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    На света има две групи хора. Богати и бедни. Щастливи и нещастни.

Това са 4 групи хора.

Пише се двУетажна и щастливо ОМЪЖЕНА (не оженена) двойка.

Началото ти е скучно. Ама страшно скучно. Все едно в момента научаваш български и са ти дали задача да опишеш себе си. "Аз съм на 20, имам кестенява коса и кафяви очи. Имам майка и брат. Нормални сме."

Ъъъ, ужасно е. Вкарай малко описания на другите хора, на твоите чувства, на твоите отношения с хората, които те заобикалят.
    Всъщност е богати-щастливи и бедни-нещастни. (:
    Но иначе мерси за критиките, въобще не бях забелязала. Ще го оправя.
    Последно редактирано от bijou : 08-12-2012 на 22:09

Много ми хареса, трябва да го продължиш, интересно ми е какво ще стане ^_^
    Може би наистина трябва да промениш малко началото :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си