- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Според вас дали е добре?
Един приятел ме попита един въпрос, свързан с пениса му, но понеже мен ме няма много в тази област и му казах, че ще питам вас. ^^
Въпросът е дали пенисът му, който е дебел 5 см и дълъг 16-17, ще задоволява жените? В смисъл такъв дали е добре така? Много се чуди това момче, дано като му кажа, спре да ме пита… ^^ Той е на моите годинки, само да спомена.
Поздрави!)
Не ме интересува, приятел. ^^ Каквото искате си мислете, поне ми отговорете.![]()
диаметъра ли е 5см. или радиуса?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
"Размерът няма значение, ако знае как да го използва, за да доставя удоволствие на половинката си".
Въобще не е глупост
Имах гадже,чийто пенис беше доста малък и доста тънък ама по време на секс съм стигала до 3 оргазма и то такива,че после цял ден коленете ми омекваха и не знаех на кой свят съм
От друга страна пък с първия ми приятел водехме полов живот 2 години,беше си доооста надарен,но до оргазъм не съм стигала.В смисъл до оргазъм без "помощни средства" като допълнителна стимулация.Беше ми приятно с него,секса ми харесваше,но до края стигах адски трудно![]()
Последно редактирано от 3oPuTy : 08-13-2012 на 13:23
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
17 си е нормално, и моя е толкова. Ама 5 см в Диаметър ми се струва малко твърде дебел?
В смисъл че ми се струва че малко преувеличава в сантиметрите (или просто съм предубедена и смятам,че повечето момченца имат навика да се хвалят за размера). Предполагам е девствен щом сам не знае дало това ще е достатъчно да задоволи момиче.А ако има недоволни му кажи,че не е от дължината, а от това,че не го бива.
Ахъм, окей. Ще му предам днес.
Относно диаметъра: Каза ми, че е широк 5 см, не знам и аз как да го разбирам…![]()
Като попитате така и падам от смях. Големият инструмент не значи гарантиран оргазъм за жената.
Да, така е.
Може да заключвате темата вече. Мерси за мненията!![]()