.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Изсветляване на косата

Така въпроса ми е, може ли с бира да се изсветли косата и ако да, как точно става Ще кажете много по - лесно е да отидете на фризьор, но майка ми не ми дава пък аз много искам да се видя с по - различна :д Ако с бира не става то с какво друго може : ) БЛАГОДАРЯ предварително за отговорите ви : ))

Ами щом не ти дава значи може би си малък/ка за това...Няма за къде да бързаш...цял живот ще се боядисваш

Мега фен Аватара на Зайче..
    едно съфорумничка беше споменала, че и с лайка става
    http://ask.fm/iwwkaa

току що прочетох, че с кисло мляко и сода също ставало .. някой от личен опит би ли споделил малко по - подробно как става точно. А относно това с майка ми ... аз съм си решила, просто искам лека промяна разберете ме )

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пробвай с лайка и седене на слънце,но ще се изсветли съвсем малко.
    Имаше и някоя рецепта с мед...потърси.

Голям фен Аватара на SWT
    определно ще следя темата
    ще поразпитам мама,баба,леля и ако рабера нещо ще пиша

Супер фен Аватара на wiiwa
    С лайка. Какъв цвят е косата ти ? Ако е черна или тъъмно кестенява едва ли ще стане.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от wiiwa Виж мнението
    С лайка. Какъв цвят е косата ти ? Ако е черна или тъъмно кестенява едва ли ще стане.
    Има шанс. Аз съм с тъмнокафява, но с лайка под слънцето ми стават светли русоляви кичури
    always late but worth the wait!

Еми и аз съм с тъмнокафява коса .. пробвах с мед, но нищо не стана тези дни ще видя с лайка дали ще има ефект

амии аз исках да си направя лилави кичури и мама ме прави обаче понеже косата ми е дооста тъмна смесвахме боята с оксидант .. попринцип той е за изсветляване ии мамка мууу стана по-светла,нещо като русо...пробвахме втори път,но с по-малко оксидант и стана някакво светло кестеняво ..?! и аз нз .. но ще правя още опити за лилаво .. ;д иначе пробвай с оксидантт ..
    Живеят само влюбените,останалите просто съществуват!

http://prikachi.com/images.php?images/242/5162242B.jpg хора ще кажете ли дали има минимална разлика в цвета на косата ми. Това е ефекта след лайката

Ако двете снимки са направени на различна светлина (което май е така), няма как да разберем дали има промяна в цвета. И освен това резултатът няма да дойде след първия път .. бъди постоянна и ще видиш ефект.

Не и двете снимки са правени в стаята ми пред компа А и аз от два дена повтарям процедурата с лайката

Лайката се ползва не толкова за изрусяване, колкото за съживяване на русите тонове. Кара ги да изглеждат по-живи, блестящи и да не отиват към оранжево. С лайка да сваляш по 1 тон няма и толкова на ползване. С нея само си освежаваш цвета, ако си руса.
    Вземи си 1 боя 2 тона по-светла, от цвета, който искаш да стане. По-добре е и по-бързо.

Голям фен Аватара на Glam0rous
    На толкова тъмна коса чакай да има ефект от подобни процедури. И не се кикери на слънце с мокра коса, ще изгори и ще се накъса, после двоен проблем. Ако искаш да постигнеш светъл цвят - фризьора.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    И аз искам малко да си изсветля косата, но не искам да я увреждам с химикали, та да ви попитам на моята коса дали ще си личи поне малко ако пробвам това с лайката? Ето и снимка http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...49701973_n.jpg

Ами твоята коса е много по - светла от моята и щом моята коса се изсветли не виждам защо и твоята да стане по - светла : ) така де ще ти станат светли кичури :P

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    тук се изсветлил един кичур, там не... хахахха не се подлагайте на експерименти с косата Ви, ако не е при професионалист то поне да е с няква козметика ))
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си