- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- MOЛЯ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ!
Вчера се сбих със един и нещо окото ми е синьо ,това е най-малкия ми проблем.Нахака ме 2 пъти във предния зъб и леко се клати ? Какво да правя? Да ходя ли на зъболекар?Или ще оздравее/?
Отиди за всеки случай на зъболекар.
Ние тук няма как да ти кажем какво очаква зъба ти, специалиста най - добре ще ти каже.
Moже ли някой който разбира от такива проблеми да си изкаже мнението ? Че тази седмица съм натоварен със ангажименти![]()
Съмнявам се да има зъболекари тука.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
...ИСКАМ СЪВЕТ!!!!НЕ ИСКАМ ЗЪБОЛЕКАР :Х Някой който да каже какво да направя.Че нямам много свободно време и ако е сериозно да предприема мерки .
ЗЪБОЛЕКАРЯ НЯМА ДА ТИ БЪРКА В АНУСА.
Ама той зъба си е твой.. така де, не за дълго.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
Според теб какво може да се направи ? ! Няма как да го залепиш на мястото му с КАПЧИЦА :Д Отиваш на зъболекар няма друг начин !!!
Толкова си зает, че не можеш да отделиш 30 мин за здравето си ли? Ние от къде да знаем какво трябва да правиш? При някои хора сам си зараства зъба и спира да се клати, но при други просто пада, сам реши дали си готов още на твоите години да останеш без преден зъб.
Интересно с какво толкова важно ти е заето времето - игри в мрежа, гледане на филми и ходене по басейните?!
Добре!Утре най-късно ще отида на зъболекар.Но да попитам какви методи ще използват за възстановяването на зъба? ?
Просто не го клати,абе изобщо не го пипай и той ще зарасне. Вие чак на зъболекар го пратихте,не е нещо кой знае колко сериозно,на всеки му се е случвало да му се разклати зъб.