.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Дайте съвет моля :)

От няколко дни не се чувствам никак добре ! Някак си постоянно съм уморен без да съм направил нищо, имам ужасно главоболие ... Отидох на лекар казаха ми, че ми няма нищо и при главоболие да пия Аналгин ... Но не минава мисля си че е на психологическа основа. На някой да му се е случвало такова нещо и ако да как е преминал този период ? /// Аз съм момче на 17 години !!!

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Когато те боли глава на определено място ли те боли точно или въобще ? И кога Те заболява имам предвид докато си у вас на компютара и бам или ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Еми няма определено време. Боли ме само едната половина в смисъл лявата част.

Някакви психически натоварвания (прекалено висене пред компютър, телевизор, прекалено много четене)? Стрес или други силно емоционални преживявания? Напълно възможно е ако си стоял на течение, да си настинал без да усетиш.

Стой по-малко на компютъра, пред телевизора или с телефона. Внимавай със слънцето, но все пак прекаравай време на чист въздух.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Стрес, напрежение, преумора.
    Прав си ,че е на психическа основа. Стой по - малко на компютъра, отпочини си малко и след това пак ще си се занимаваш с това.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Няма нищо общо с психическите истории, брато имаш синузит понеже и аз имам и затова те попитах имали определен част , където Те боли (сигурно е в лявата част на челото Ти). А иначе стой по малко пред компютъра и на слънце повечко (но не чак толкова дълго че да получиш удар ) трябва да ти се напича челото (ако си от морски град още по добре). Но аз те съветвам да отидеш при този лекар който те ти е казал че ти няма нищо и да му кажеш че си мислиш че ти имаш синузит и той да провери да ли е така и дотогава да си сигурен..
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Същите симптоми, най-вече убийственото главоболие ги имам от известно време - било от възрастта.
    Отиди за ден-два извън града, на чист въздух, далече от компютъра, ала-бала .. гледай да не се натоварваш психически, да не се ядосваш за глупости (щото при мен забелязвам любопитна зависимост: колкото по-ядосана съм, толкова по-силно ме удря главоболието).
    Ако не се оправиш, отиди да се прегледаш при някой друг. За всеки случай

Благодаря ви за съветите Урсула и при мен понякога е така като се ядосам почва повече да ме боли !

Голям фен Аватара на JuStElly
    Наспи се хубаво,излез малко... Ако не ти мине,значи ти има нещо ;д

И аз преди няколко дни бях в подобно положение само ,че при мен беше без главоболие ами с световъртеж бях при лекарката ми и тя каза ,че ми нямало нищо -_- при което доста се вбесих дори не ме прегледа каза ми .че е от преуморяване и от жегите .Надявам се да не е периодично и другия месец да не стане пак така :х

Компютъра вреди много преди аз прекарвах доста време на компютъра като станех в 12 на обяд и чак до вечерта 1-2 часа през ноща после неможех да заспя.Но след това реших да излизам с приятели и сега съм много по-добре прекарвам по 1-2 часа на компютъра и като изляза в 17:00 часа следобяд чак 21:30 се пребирам и пак 1-2 часа на компютъра и си лягам.

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    наспи се едно хубаво

Може да имаш мигрена,синозит или просто да си се уморил,от смяна на сезоните,дадени храни,стоене повече пред компютъра и още куп работи които влияят.За сега пий аналгин като те заболи главата ако до 2 седмици не мине поискай направление за невролог.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Аз цяла лятна ваканция съм така..Ако си лягаш късно и като цяло нямаш режим,мисля че е нормално.Щом лекаря ти е казал,че нищо ти няма,значи няма повод за притеснение.Пък защо мислиш,че е на психологическа основа,има ли нещо,което те тревоожи напоследък?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си