надмина и издуха ВСИЧКИТЕ МИ ОЧАКВАНИЯ
Бях точно пред сцената, Гага гледаше към нас на няколко пъти и дойде при нас 2-3 пъти, при което всичко откачаше и всеки се озверяваше като чудовище (obviously )
От всичките клипове, които гледах нямах ччааааааак толкова високи очаквания, изглеждаше ми някак сухо. Докато не видях наживо за какво става на въпрос.
Убедих се и мога да твърдя със сигурност, че Гага е родена, за да е изпълнител, мноооого добре знае какво прави. Като театър е, супер драматично и готино.
Не го казвам просто, защото съм фен, концерта наистина надмина всякакви очаквания, които имах. Старая се да съм обективен и когато нещо не ми харесва в нея си го признавам. И ще призная, че единственото нещо, което не ми хареса относно концерта е това, че свърши и остана само в спомените ми. Беше на 2м. от нас ГАГА ОТ ПЛЪТ И КРЪВ. Гага е супер яка наживо, мн е дребничка, обаче запее ли ти скъсва задника . Много уважавам това как танцуваше с българското знаме из сцената и го развяваше сякаш е нейното.
арената се пръскаше по шевовете.
подгряващите групи ми допаднаха г/д, но не е мой стил просто, но за по половин час беше добре, особено The Darkness ми допаднаха. Но бързо ми омръзнаха, просто защото не е мой стил, дори да ми харесваше чувството, което получавах от музиката.
въпроси?
Последно редактирано от KumchoValcho : 08-15-2012 на 12:52