.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Проблем с потенето под мишниците

Здравейте Аз съм на 13 години и имам проблем с потене ! Преди няма и 3-4 месеца не се потях под мишниците,но ето че започнах.Дори да ми е студуне,топло или съвзем нормално се потя.Като съм в нас изобщо не се потя на излезя ли навън все се потя.Дори докато съм на урок по китара се потя Много ми е неудобно ако има момичета покрай мен а аз съм доста изпотен САМО под мишниците

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има толкова много продукти против изпотяване, толкова ли не можеш да се сетиш?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Какво ли непробвах със сякакви дезодоранти ролони с бръснене с всичко

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Одорекс, потърси за него (макар че не решава проблема, а го прикрива).

moje li da pitam .....polzwah odorex ii pyrwiq pyt mi pomogna no vtoriq NE ... ? ??? neshto drygo protiv potene ???

аз имам същия проблем и ползвам одорекс
    при мен не решава проблема напълно
    но се потя много по-малко
    препоръчвам ти го

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    хора,това си е до ген и не може да се предотврати по никакъв начин.. единственото решение е добра лична хигиена и ако наистина ви е срам от петна по дрехите и тн.. просто носете цветове,при които тези петна не личат.. и аз имам такъв проблем,но съм се примирила
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

До човек си е наистина и да се мажа с каквото и да е и да не се мажа няма отърваване така, че примиряваш се и това е.

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Пълни глупости.. "примиряваш се и това е" бла бла блааа .. Толкова ли е трудно да отидете до личния си лекар? Или ви мързи май? Ами потете се и смърдете откилометри тогава!

Повече от фен
    Ако там, където се намираш, има dm, си вземи сив рол он на Balea - по 2 кинта са и вършат в пъти по-добра работа от всички нивеи и тн.

Фен Аватара на sambadance94
    Град
    Пловдив
    Потенето е важен жизнен процес, осигурява постоянната телесна температура на тялото.. Не се притеснявай! + Пубертетът си оказва влияние. Спазвай добра лична хигиена, ползвай дезодорант против изпотяване, пий много вода. Това е

Повече от фен Аватара на mechone
    Цитирай Първоначално написано от WaterLilly Виж мнението
    Одорекс, потърси за него (макар че не решава проблема, а го прикрива).
    Охохохохохоохохох, решава го и още как!

http://apteka.framar.bg/30015933/виш...не-48-час Чувала съм, че този продукт също много помага

Може малко да си напълняла..от това също се получава изпотяване изведнъж. Има много продукти против изпотяване,порови се,над мен също ти дадоха много вариянти.

kak da se primirim kato men me e sram da si povdigna rukata shte se oplashi nqkoi ...kwo li ne probvah (odorex,gillete,rexona,garnier) ne pomagat oderexa da ma samo 1-wiq pyt .. :X

Повече от фен Аватара на Game_Fan98
    Много зле мирише след това.
    И аз съм така.

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Ти си на 13 това е и от пубертета,хормоните ..+ това преди 4 месеца(април) не е било чааак толкова топло ,че да се потиш .
    Давам съвети :
    -Да посетиш личния.
    -Да спазваш отлична лична хигиена.
    -Да използваш дезедорат против изпотяване.
    -и НЕ се примирявай както казаха някой от потребителите !!! Ужасно е това да минаваш покрай момиче и да вониш (~*~DaRk GiRl~*~ глупости говориш )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си