- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с потенето под мишниците
ЗдравейтеАз съм на 13 години и имам проблем с потене ! Преди няма и 3-4 месеца не се потях под мишниците,но ето че започнах.Дори да ми е студуне,топло или съвзем нормално се потя.Като съм в нас изобщо не се потя на излезя ли навън все се потя.Дори докато съм на урок по китара се потя
Много ми е неудобно ако има момичета покрай мен а аз съм доста изпотен САМО под мишниците
Има толкова много продукти против изпотяване, толкова ли не можеш да се сетиш?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Какво ли непробвах със сякакви дезодоранти ролони с бръснене с всичко
Одорекс, потърси за него (макар че не решава проблема, а го прикрива).
moje li da pitam .....polzwah odorex ii pyrwiq pyt mi pomogna no vtoriq NE ... ? ??? neshto drygo protiv potene ???
аз имам същия проблем и ползвам одорекс
при мен не решава проблема напълно
но се потя много по-малко
препоръчвам ти го
хора,това си е до ген и не може да се предотврати по никакъв начин.. единственото решение е добра лична хигиена и ако наистина ви е срам от петна по дрехите и тн.. просто носете цветове,при които тези петна не личат.. и аз имам такъв проблем,но съм се примирила
You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.
До човек си е наистина и да се мажа с каквото и да е и да не се мажа няма отърваване така, че примиряваш се и това е.
Пълни глупости.. "примиряваш се и това е" бла бла блааа .. Толкова ли е трудно да отидете до личния си лекар? Или ви мързи май? Ами потете се и смърдете откилометри тогава!
Ако там, където се намираш, има dm, си вземи сив рол он на Balea - по 2 кинта са и вършат в пъти по-добра работа от всички нивеи и тн.
Потенето е важен жизнен процес, осигурява постоянната телесна температура на тялото.. Не се притеснявай! + Пубертетът си оказва влияние. Спазвай добра лична хигиена, ползвай дезодорант против изпотяване, пий много вода. Това е![]()
http://apteka.framar.bg/30015933/виш...не-48-час Чувала съм, че този продукт също много помага![]()
Може малко да си напълняла..от това също се получава изпотяване изведнъж. Има много продукти против изпотяване,порови се,над мен също ти дадоха много вариянти.
kak da se primirim kato men me e sram da si povdigna rukatashte se oplashi nqkoi ...kwo li ne probvah (odorex,gillete,rexona,garnier) ne pomagat oderexa da ma samo 1-wiq pyt .. :X
Ти си на 13 това е и от пубертета,хормоните ..+ това преди 4 месеца(април) не е било чааак толкова топло ,че да се потиш .
Давам съвети :
-Да посетиш личния.
-Да спазваш отлична лична хигиена.
-Да използваш дезедорат против изпотяване.
-и НЕ се примирявай както казаха някой от потребителите !!! Ужасно е това да минаваш покрай момиче и да вониш (~*~DaRk GiRl~*~ глупости говориш)