.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на pepa97

Red face Упражнения против гръбначни изкривявания?!?!

Знаете ли някакви упражнения против гръбначни изкривявания?!?

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Ъъъ ..Ние от къде да знаем какво ти е изкривяването ?!!

Предполагам ,че ходиш изгърбена като мен ?! Нищо друго няма да те оправи така както плуването .Запиши се .

аз имам изкривяване!Момиче отивай на лекар колкото се може по-бързо!!Нищо сграшно няма да ти направят!Но ако ти е голямо изкривяването трябва да взимаш мерки.Аз нося корсет който е чиста пластмаса предписаха ми го въпреки че не ми е голям градуса на изкривяването.Неудобен е но действа и се свиква.Моя излезе 460 лв но зависи от къде си го купуваш аз ходих чак до варна а преди това в София където ми казаха че ще ми трябва корсет и освен това ми дадоха 27 различни упражнения специално за моето изкривяване и ми казаха да плувам.Отивай на лекар недей да висиш тук!!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Запиши се на плуване.

и аз имам изкривяванее .. иначе иди на лекар,най-добре или в плд- спортния център за рехабилитация или в софия (горна баня) има клиника по ортопедия май се водии аз бях в плд и сега ме пращат в клиниката в горна баня понеже там се изработвали индивидуално специялни корсети + гимнастика (упражненията се определят от това в каква степен е изкривяването )

дано съм ти помогнала

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от complicated_ Виж мнението
    и аз имам изкривяванее .. иначе иди на лекар,най-добре или в плд- спортния център за рехабилитация или в софия (горна баня) има клиника по ортопедия май се водии аз бях в плд и сега ме пращат в клиниката в горна баня понеже там се изработвали индивидуално специялни корсети + гимнастика (упражненията се определят от това в каква степен е изкривяването )

дано съм ти помогнала
    / /благодаря за информацията.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Отивай на лекар бързо,защото може да стане много сериозно и да ти прави проблеми.Задължително се запиши и на плуване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си