.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Пичове помогнете

Не мислех че някога ще поискам помощ относно софтуера (защото уча програмиране) но май дойде момента... Фейсбука не зарежда интерфейса и не може да се ползва, излиза така http://prikachi.com/images.php?images/571/5145571D.jpg някой да има идеи как да се оправи?

Повече от фен Аватара на Kamikazeto
    Предполагам си рестнал компа и браузера..само фейсбук ли ти излиза така? Ако не преинсталирай модзилата...скапан нет?
    П.П. Само програмиране или и уеб-сайтове учиш?

програмиране Ц+ Джава Паскал... а и нета е добър преинсталирах мозилата ъпдейтнах я и от хрома ми излиза така просто вече нз кво да праа и да само фб е така

уча уеб сайтове на много долно ниво иначе мога да си ги пиша на хтмл :Д но предпочитам да си ги правя с готови модули щото е по лесно и бързо

Виж горе на линка където пише httpS - изтрий S-то и зареди страницата

да де ама като го изтрия автоматично си го слага... споко пробвах го

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Учиш програмиране, а си нямаш и понятие от уеб. Изтрий всички кешове, кукита и всичко. Използвай CCleaner.

Цитирай Първоначално написано от sokol02 Виж мнението
    уча уеб сайтове на много долно ниво иначе мога да си ги пиша на хтмл :Д но предпочитам да си ги правя с готови модули щото е по лесно и бързо
    Ако наистина искаш да се научиш на уеб девелопмент и дизайн, спри с готовите сорсове !
    - Ти не учиш уеб сайтове. Ти учиш уеб езици !
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Още ли го бозите тоя XP?

Голям фен
    Сложи си уиндолс 8 и си почисти компютъра от вътре(части).И ако не е от интернета-трябва да се оправи.Иначе и аз мисля да слагам уиндолс 8,защото хп е най-бъгнатия и бъгав уиндолс-който ползвам
    skype dubi95

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dubi95 Виж мнението
    Сложи си уиндолс 8 и си почисти компютъра от вътре(части).И ако не е от интернета-трябва да се оправи.Иначе и аз мисля да слагам уиндолс 8,защото хп е най-бъгнатия и бъгав уиндолс-който ползвам
    Windows eXPerience forever моето момче

-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си