- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- CupcakeKitty с бан
 Отговор в тема
 Отговор в тема

аз не виждам кво лошо има да му се ебе от китито (ако не му е сестра както казахте :Д )
то густо, то пусто
Като не си идвала, моето момиче, как разбра, че града е цигански? Мога да те уверя, че града е доста по-добър от някои от по-големите градове.. има ги циганите, да, обаче българите са повече.. и на мен не ми харесват мангалите, ама кво мога да направя? Кефи ме града, тук съм.
Недей да демнострираш заучените си фразички, не минават.

Че го постига на цената на самоунижение пред маса хора.
И най-вероятно пак няма да постигне целта си
ех, сега за 3 дена темите за снимки от всички раздели ще изпаднат... после ши направят нов волюм...
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
епа аз един прав не виждам..
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
между другото, най - ми е интересно как човек, който с пробитите си части изглежда така - http://us.123rf.com/400wm/400/400/pr...ra-on-farm.jpg - дава оценка на вида на друг човек...

че защо да не дава?
всеки има право да си изкаже мнението.. не само да ви се правят комплименти и като ви кажат една дума крива и да се палите и да правите после хейтърски теми
това че някой е дал своята оценка на някой друг нищо не променя
ако той има достатъчно акъл ще разбере че това си е лично мнение и не го кара да се променя
следователно няма да се засегне
па дай тогава всички да се псуваме наред и като ходим по улицата, да си се храчим един на друг... щото така да показваме мнение към другия и щото имаме право
Аз за момчето говорех, за нея не съм казала нищо, тя си има височко самочувствие и тва е....
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Леле, колко интелигенти хора има, леле какво чудо.
Кити, Кити, тегли си куршума, майна.

Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Какво толкова ви боли кура за другите, никога няма да ги видите, да умрът в адски мъки, едва ли ще ви промени ежедневието
n00bs