- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам слушалки Beats By Dre Solo HD
Продавам Solo HD, причината е, че си имам слушалки тапи, които ме устройват идеално и тези ми стават излишни.
Слушалките са чисто нови, отворени са само за пробва и за да видя какво включва комплекта.
Слушалки, 2х 3,5 жака (единия обикновен, другия специално за телефон с хендсфри и навигация за музикален плеър), калъф, книжки, гаранция една година, която все още не е попълнена и може да бъде попълнена на името на купувача, кутия. Слушалките са червения модел, идеални за подарък.
Цената която им търся e 300лв, което е около 100лв на доло от цената в магазините, разбира се може да се очаква коментар по цената от сериозни купувачи или от Варна такива.
За контакти - 0885851274, Мариан.
Последно редактирано от Myrinero : 08-17-2012 на 13:12
Добре де, хора .. Защо участвате в тази промоция като изобщо не ви трябват слушалките?
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Добре де, човек, а ти защо не престанеш да спамиш във всяка една тема за въпросните слушалки? Не съм участвал в промоцията, майка ми го прави, на нея слушалки пък не и трябват. Ще те помоля да спреш до тук и да не се отклоняваме от темата.
просто не очаквай някой да ги купи, докато тече още промоцията
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Човече, съветвам те да възприемеш поста ми като сериозно предупреждение че виждам какво става, но умишлено не се замесвам /засега/.
Искам да те попитам нещо- като имам регистрирани общо 15 кода, можеш ли да познаеш дали играя за 15 билета, за 5 телефона или за 3 чифта слушалки? М?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
По-добре се откажете от тази промоция и ако наистина искате слушалките си ги купете. Аз съм регистрирал общо около 300-400 капачки за един месец и на спечелих. Преди няколко дена си поръчах Solo HD за 370 лева и сега ги чакам.
муринеро не че нещо , но цената на който ги продаваш е 300 лв нали ? но ако цъкнеш само http://beatsbydre.com/ можеш да видиш че не отваряни смисъл от друг ( теб ) са ти 310 лв .. не искъм да ти се бъркам , но ако помислиш реално по-добре ги пусни за 250-280 лв просто нормална цена))
И ДА БРО отговоря който мислиш в момента е ''ми и мойте са отваряни веднъж'' но никой незнае да ли си ги използвал нали просто ги пусни по ефтино ако искаш да имаш копувачи ...
П.С - това е просто мнение и не е спам ако мислиш
@PepelniCheToO, цената на която ги пуснах беше според това каква беше цената на други обяви, които се пуснаха в сайтовете и форумите, също така най-ниската цена на която ги видях в български магазин беше 460 впрочем.
Колкото до това дали са използвани - ми не, не са.
Повдигам темата с нова атрактивна цена - 180лв!
П.П. Влизането от фейсбук нещо ми създаде нов профил и не мога да си обновя 1вия пост. Информацията е същата, цената е 180лв!
Последно редактирано от Myrinero : 08-30-2012 на 11:49
zdravey,dai si skype da se razberem moje da gi vzema![]()
Продавам Monster Beats by Dr Dre Solo HD, чисто нови, отворени само за един поглед, с гаранция, черни с червено.
Ако има заинтересовани да пишат на ЛС, цена по договаряне.