Сега ще ви споделя един мой "пророчески сън" да не кажете,че вкарвам филми,ако искате ми вярвайте..
Значи преди 6 години (тогава живеех на друго място) сънувах как се разхождаме с майка ми и падам в някаква дупка,пързалям се по нещо като пързалка,такава завъртяна и падам при спящата красавица
Сънят не си го спомням много подробно,но си спомням,че държах спящата красавица над гардероба.Приятелите ми
дойдоха на рождения ми ден и аз без да искам се изпуснах,че тя е у нас.Всички отидоха да я видят и като я обградиха
тя се задуши и умря.Събудих се цялата обляна в сълзи.След няколко дни ми съобщиха,че пра дядо ми е починал.
4 години по-късно (т.е. преди 2 години) сънувах същия сън.Този път имаше и образи на хора,с които съм се запознала
след като съм го сънувала първия път,но ситуацията беше същата.Пак парзалката,спящата красавица и т.н.Този път обаче я криехме под някаква маса.Естествено аз пак се изпуснах и я задушиха заради мен.А някъде по средата на този сън (както казах не си го спомням с подробности) сънувах как говоря с пра дядо ми и плача за дядо ми (т.е. сина му) , защото мъртав и много ми липсва.Събудих се отново плачейки за спящата красавица,защото дядо ми си беше жив и зрав..Но след няколко седмици почина..Може и да е някакво съвпадение,обаче..