- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- not that 'personal' but still Мine ^^ //*vol.2
Какво правят нормалните хора на Св. Валентин? И задължително ли е всичко да е толкова cheesy колкото по филмите или може и да си го караме по-лежерно.. например, вместо цветя и рози да ми подарят букет от захарен памук? Бих се зарадвала много повече на това, нда ^^
*не, че захарният памук не е cheesy.. добре де, може и букет от лазаня... омг, that would be awesome! (или поне ще е cheesy в буквалния смисъл на думата :д)*
От кога и във форума изскачат някакви досадни реклами и ми пречат на идиличното време, прекарано в него? This ain't cool, man.
Dudes, имам нужда от помощ.. не е като да съм очаквала да попитам нещо такова тук, но все пак, понички, или една 20-ка във формата на сърчице?
Защо аз трябва да съм жената, damn.. не е особено лесно понякога :/
Днес беше един особено напрегнат ден, но като се сетя утре какво ме чака, направо не ми се мисли... Сутринта първия час имам тест по химия, който всички останали са правили вече, но никой не се сети да ми даде задачите, или нещо от сорта. После имаме тест по литература, плюс устно изпитване на цялото творчество на Алеко Константинов. След това мисля да пропусна останалите 4 часа и да се прибера, за да мога да се подготвя за кампанията в Paradise. Към обяд ще трябва вече да съм тръгнала и да взема една приятелка, която беше супер ентусиазирана от идеята да раздава презервативи на непознати и реши да дойде с мен. В мола около 2-3 часа ще обикалям като идиот, ще се правя на миличка и ще радвам хората :д .. И после идва the big deal, когато нямам идея какво ще правим, защото ме държи в неведение.. дори не знам за какво да съм подготвена :с Но пък обичам изненадите, така че нямам право да се оплаквам :з
А днес бях на Софийски ученически съвет и бях заобиколена от сноби и високопарни персони.. definately not my thing. Обаче имаше и готини хора, което определено освежи обстановката^^. Срещнаха ни и със създателите на филма 'Ботев е идиот', който имам чувството, че само аз не съм гледала. The good thing is, че скипнах теста по химия, но за сметка на това ще го правя утре сутринта, което съква изключително много.. yepp.
Все още не съм му взела нищо, а имам чувството, че трябва да се отчета по някакъв начин.. Мислех си да му сготвя нещо, но засега той упражнява тази функция и, не е за вярване, но се справя изумително добре.. та моят опит само ще бледнее пред това и го изключих като вариант. Мислех и да му взема един буркан nutella, защото знам, че определено ще го оцени, но по-скоро бих си го взела за себе си.. нда. Накрая ще си вържа една панделка на малкото пръстче и да се оправя :д
такъв е живота, сори :д
бтв, взех му понички и той страшно много се зарадва.. it was a double win, защото имаше и за мен ^^
Забелязала ли си че хората в този форум стават все по скучни и досадни?
нда.. за форума in general не знам, но Кофата е в трагично състояние
I don't want to live on this planet anymore.. :х
Никога повече няма да чета теми от раздел "Секс" в този форум. Какво по дяволите е сбъркано с тези хора? И по-важното, защо се позволява на толкова инфантилни и ограничени същества да правят секс? Искрено се надявам всички там да са тролчета и всичко, което прочетох да е някакъв неуспешен опит за шега.
Anyway, така и така никой вече не влиза тук, което означава, че съвсем спокойно мога да си пиша някакви рандом нещица, just like that..
Преди няколко дни цели 7 часа писах доклад за "Микел Анжело" от Пенчо Славейков и стана супер добър! Много съм доволна от себе си^^
А сега трябва да прочета някои неща за кръгът 'Мисъл', защото едва ли някой от моята група ще си е направил труда и утре ще трябва да им разказвам за какво иде реч. Thank God they have me ;D
My 'fuck yeah' list:
•имам си 6 по химия, италиански, английски и математика
•успях да сготвя мега вкусните гъбки и то в микровълновата!
•от толкова много изкачване на стълби краката ми са станали супер стегнати :з
•започнах да играя Path of Exile
•от 2 месеца не съм си боядисвала косата(а не е като да не ми се иска, damn)
•направих си нова програма и от понеделник си refresh-вам тренировките.. до лятото ще съм мега яка(не, че сега не съм :d)
Май пак се разболявам и това никак не ми харесва.. заради това скапано време, вече ще ми е за трети път :с
А аз съм си крехко създание и само от една настинка се превръщам труп на батерии и говоря като онова малко дразнещо нещо от 'Transformers' .. мисля, че беше миксер, или нещо от сорта :д
Снощи сънувах уникално як сън <3
Първо бях заедно с X-Men и бягахме от лошите. Беше късно вечерта. Стигнахме до нещо като университет за хора със суперсили и трябваше да се скрием там, но един от лошите ни попречи и първо започна да се бие с X-Men, после и с мен, само че на нас ни беше адски трудно да го надвием, защото не знаехме каква е неговата суперсила и какво да очакваме. А той (дори помня как изглеждаше: беше рус, със светла кожа и малко лунички, на не повече от 16-17 и носеше червен sweatshirt с бели ивици) имаше способността да се възстановява, независимо от какво е наранен и не изпитваше болка, което направи нашата задача непосилна и не можахме да го надвием.
След тази част от съня си, сънувах нещо с доста повече елементи на фантастика. Отново бягах от лошите, но този път не помня с кого бях. Пак беше късно през нощта, времето беше ясно и небето беше изпълнено със звезди. Бяхме в някаква огромна зала, без покрив, с прозорци, вместо стени, с ескалатори и златни ренесансови колони.. беше като дворец на открито. Тръгнахме да бягаме към ескалаторите, но мен ме хванаха, а този, с когото бях изчезна на някъде. Като ме хванаха започнаха да ме хвърлят към небето и излитах толкова нависоко, че преминавах извън орбита на Земята и я виждах супер ясно(като Google Earth, само че на живо) и при всяко следващо хвърляне, попадах в различна точка от света. Първо паднах в ледовете на Гренландия, после бях някъде из джунглите на Южна Америка, после в някаква пустиня, след това мисля че в Австралия.. и всичко изглеждаше толкова реално, че чак не мога да повярвам, че съм го сънувала.
От всичко това, мога само да си мисля, че в главата ми се случват изключително странни и интересни неща, докато спя.
*имам си як аватар и мога да правя бананови палачинки!*
Мамка му, чувството да ти липсва някой е ужасно и дори целият шоколад на света не е в състояние да те накара да се почувстваш по-добре. Поне при мен е така. Изведнъж всичко фейдна. Но той е прекрасен, как няма да ми липсва ^^. Това не е на добре. Има прекрасни сини очи, готви уникално вкусно, има сравнително awesome чувство за хумор, изключително умен е, постоянно учим нови неща един от друг.. като сме заедно все едно времето е спряло, всичко е спокойно, не мислим за ежедневното еднообразие, и всеки следващ момент е още по-прекрасен от предишния. И е гушлив ^__^ Damn, не вярвах, че някой е способен да ми завърти така главата. И не е като да го няма за супер много време. Nope. Само няколко дни, но сега ми се струват цяла вечност. А ние не се виждаме всеки ден, ценим си личното пространство и отделяме време за всичко. Пък и така поддържаме тръпката, защото като не се виждаме известно време, после не можем да си се наситим един на друг, винаги има за какво да си говорим и се радваме на всяка минутка прекарана заедно. Боже, ако само преди 3 месеца някой ми беше казал, че ще чувствам нещо подобно към точно този човек, със сигурност нямаше да му повярвам. Но пък все още сме съвсем пресни и всичко това е нормално. Та ние дори не сме се карали още :д А какви страхотни палачинки прави.. и въобще, всичко, което сготви става изключително вкусно и прекрасно. Oh, трябва да се стегна. Да, ще изляза с някоя приятелка, това винаги помага. Шоколада свърши. Хора, обичайте се, чувството е прекрасно! ^^
*добре, че поста е дълъг и никой няма да го чете :д*
*ако някой гледа мача Левски-Рилски Спортист, да каже колко е резултата после, thank you
(за баскет става въпрос, прекрасни, футбола е скучен, като изключим световното)*
Damn, изпуснах оскарите :с
Лео не е взел награда, нали.. чак ми става жал за него, но пък като се замисля, и Джони Деп няма оскар, така че всичко си е окей^^