Днес беше един особено напрегнат ден, но като се сетя утре какво ме чака, направо не ми се мисли... Сутринта първия час имам тест по химия, който всички останали са правили вече, но никой не се сети да ми даде задачите, или нещо от сорта. После имаме тест по литература, плюс устно изпитване на цялото творчество на Алеко Константинов. След това мисля да пропусна останалите 4 часа и да се прибера, за да мога да се подготвя за кампанията в Paradise. Към обяд ще трябва вече да съм тръгнала и да взема една приятелка, която беше супер ентусиазирана от идеята да раздава презервативи на непознати и реши да дойде с мен. В мола около 2-3 часа ще обикалям като идиот, ще се правя на миличка и ще радвам хората :д .. И после идва the big deal, когато нямам идея какво ще правим, защото ме държи в неведение.. дори не знам за какво да съм подготвена :с Но пък обичам изненадите, така че нямам право да се оплаквам :з
А днес бях на Софийски ученически съвет и бях заобиколена от сноби и високопарни персони.. definately not my thing. Обаче имаше и готини хора, което определено освежи обстановката^^. Срещнаха ни и със създателите на филма 'Ботев е идиот', който имам чувството, че само аз не съм гледала. The good thing is, че скипнах теста по химия, но за сметка на това ще го правя утре сутринта, което съква изключително много.. yepp.
Все още не съм му взела нищо, а имам чувството, че трябва да се отчета по някакъв начин.. Мислех си да му сготвя нещо, но засега той упражнява тази функция и, не е за вярване, но се справя изумително добре.. та моят опит само ще бледнее пред това и го изключих като вариант. Мислех и да му взема един буркан nutella, защото знам, че определено ще го оцени, но по-скоро бих си го взела за себе си.. нда. Накрая ще си вържа една панделка на малкото пръстче и да се оправя :д