.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Секс без презерватив-защо?

Страшно много еднотипни теми от този сорт... пък и имам познати момчета,които предпочитат секса без презерватив,а когато ги попитам не ги ли е страх от гафове ,повечето отговарят,че така било много по яко и сякаш не ги интересува ,какво може да се случи.

Защо толкова много тийнейджъри правят секс без презерватив,дори и когато знаят,че по този начин могат да съжаляват после? Всяка такава тема е 'знам,че не трябваше,но го направих' .

Не съм против такъв секс,но смятам,че той трябва да се практикува ,когато партньорите имат доверие в себе си и са готови да си поемат последствията.

Всеки тийнейджър знае значението на думата 'секс' ,практикува различните форми на секса ,знае как да му е готЕно ,но не всеки се интересува първо да предпази себе си от болести и забременяване .
    Изключвам ситуациите,когато е използван презерватив,но се е скъсал...

И все пак има толкова много информация и форуми в интернет (най-малкото) ,всеки втори е попадал на такава тема и въпреки това много хора го правят,а после реват по същите тези форуми...

Защо,защо,защо?

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Щото им пука повече за кефа и се мислят за пораснали

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Ако сте се разгорещили и нямате презарватив.. случвало ми се е, и не искам да имам деца все още, и знам, че е глупаво. Просто в такива ситуации и 2-та нямат достатъчно кръв в мозъка за правилна преценка )
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Град
    Ами и на мен ми се е случвало да се разгорещявам с момче супер много и да се окаже,че нямаме презерватив ,но тогава или той отива да купи или просто само се натискаме.
    Според мен това ,че двама души са се разгорещили не ги извинява,защото дори и тогава пак можеш да си имаш преценка и мисъл... Не може да знаеш как да му направиш свирка (с извинение) ,пък да не можеш да изчакаш 5 мин за 'до магазина' ...
    Защото имам наблюдения,че момчетата са доста по-разгорещени и доста биха го направили без ,но при твърдо НЕ на момичето докато той не отиде да купи презервативи , човека ще отиде, ще купи и всичко ще си е като по книгите...

А и да не говорим,че започнеш ли да водиш редовен полов живот винаги трябва да имаш поне един презерватив в себе си,независимо дали си момиче или момче.

Град
    Я сом ут село!
    Аз не съм казал, че това ги извинява, просто така се случва, много хора не мислят в такава ситуация, или си мислят, че просто момчето ще свърши някъде другаде и това е достатъчно.
    Интересно ми е защо си пуснала тази тема? Както е казал Айнщайн - вселената и човешката глупост са безкрайни, но за първото не съм сигурен. Докато има хора ще има и глупост.
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Град
    Просто погледнах тук там форумите и навсякъде едни и същи теми. Можеше и да не я пусна,но за момент се изумих от тази глупост наистина...Чиста провокация ;д

Град
    Я сом ут село!
    Изумяващо е наистина, и то не само на тази тема, честно казано тези дни почвам да се чудя дали е възможно да си намеря работа, където няма да работя с хора..
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Виж има някои, като мен примерно.. които го правят и така, но знаят кога, как и защо се забременява и не предприемат рискови действия .. Правя секс от година и половина някъде, повечето пъти сигурно са ми без.. и въпреки това съм нямала даже съмнения..
    Виж обаче това не означава, че толерирам тия дето си нямат ни най-малка сексуална култура и го правят ей така, за кефа, без дори да зная как стават бебетата

Мега фен
    Аз пък съм правил секс с презерватив само 3/ 4 пъти колкото да видя как е... е не ми харесва.
    Свикнал съм си без, не ходя по боклуци, нямам болести и гледам да не фърлям вътре..
    До толкова мразя и не бих сложил презерватив, че ако някое момиче ми каже или слагай или няма да правим нищо, ще си вдигна гащите и ще си тръгна
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Фен Аватара на shadowcrew
    Град
    Бургас - София
    Ако не искаш докато родителите ти взимат детски за теб, ти да почнеш да взимаш за своето дете, използвай презерватив. Аз водя по-свободен начин на живот и е "малко" ненормално да вървя с тестове в джоба и да питам всички "Ти ХИВ позитивна ли си?"

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    И аз съм от тези, които отдавна го правят само без, но го правя само с един партньор, за когото съм 100% сигурна че няма никакви болести ( както и аз ), а и той умее да се контролира и да не фърля вътре. Иначе съм твърдо против разни пикли на по 14, 15, 16 ( дори и 17 ми се вижда рано за този риск ) да ми се пращят без презерватив, та те повечето си нямат и най-елементарна сексуална култура, после следват аборти, и куп други неприятности. Няма да се научат малките намахани момиченца, че това удоволствие да се клецат без презерватив, може да им коста възможността да имат деца след време. Или просто цената не им се вижда скъпа.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз съм от тези, които отдавна го правят само без, но го правя само с един партньор, за когото съм 100% сигурна че няма никакви болести ( както и аз ), а и той умее да се контролира и да не фърля вътре. Иначе съм твърдо против разни пикли на по 14, 15, 16 ( дори и 17 ми се вижда рано за този риск ) да ми се пращят без презерватив, та те повечето си нямат и най-елементарна сексуална култура, после следват аборти, и куп други неприятности. Няма да се научат малките намахани момиченца, че това удоволствие да се клецат без презерватив, може да им коста възможността да имат деца след време. Или просто цената не им се вижда скъпа.
    Ухууу.. ей недей да говориш общо де.. И аз съм на 16 .. и честно казано даже ми е по-спокойно когато го правя без, от колкото със ... звучи странно, ама

Banned Голям фен
    Сигорно защото вече са измислили име за децата си.. или бързад преди да са изпуснали възможността

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ухууу.. ей недей да говориш общо де.. И аз съм на 16 .. и честно казано даже ми е по-спокойно когато го правя без, от колкото със ... звучи странно, ама
    Е казах повечето, което значи, че има и изключения, ама са рядкост. Иначе на мен лично не ми звучи странно, защото и аз съм на същото мнение. В смисъл като го правихме със все го проверявахме здрав ли е, пълнехме го с вода и тн ( въпреки че винаги беше сложен като хората ), абе мислехме го тоя презерватив все едно е злато, а сега няма ядове, той си хвърля отвънка, пикае между тековете, мие се и така.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    лол защо говориш само за момичетата? Момчетата са тези, които трябва да се контролират, а момичетата разбирам да ги обвиняваш за това, че са се навили да се шибат без презерватив просто.
    Много зряла и пораснала се изкарваш, все едно е сигурно на 100% че на теб няма да ти се случи ей така от нищото да надуеш корема.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    лол защо говориш само за момичетата? Момчетата са тези, които трябва да се контролират, а момичетата разбирам да ги обвиняваш за това, че са се навили да се шибат без презерватив просто.
    Много зряла и пораснала се изкарваш, все едно е сигурно на 100% че на теб няма да ти се случи ей така от нищото да надуеш корема.
    Защото ако те не пуснат на момчето, няма как да стане секса, иначе имаш право, че и момчетата, дето се праскат без на тая възраст са зле със сексуалната култура, и умение за контролиране на еякулациата ( не всички, но повечето ). Е на мен няма как да ми се случи защото знаем как да се пазим, но ако все пак се случи ще го родя и ще си го гледаме, въпреки, че няма да ни е леко.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не е въпросът само да знаете как да се пазите. Застраховка никой няма, разберете го това нещо. Въпросът е, че ако стане белята, на 15-16 какво можеш да направиш? Да ходиш с мама да правиш аборт? Правете нещо на своя глава, когато сте достатъчно големи за да понесете последствията сами.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Виж има някои, като мен примерно.. които го правят и така, но знаят кога, как и защо се забременява, повечето пъти сигурно са ми без.. и въпреки това съм нямала даже съмнения..
    Виж обаче това не означава, че толерирам тия дето си нямат ни най-малка сексуална култура и го правят ей така, за кефа, без дори да зная как стават бебетата
    Ахам, очевидно имаш сексуална култура и затова си позволяваш да го правиш без. Логиката е желязна. Спести ми урока по биология за овулацията.

Иначе, да ви е хрумвало, че някои от тези пият хапчета? (което пак е малко странно, ако се eбeш на 15). Не виждам нищо лошо да правиш секс без презерватив, ако имаш постоянен партньор и се предпазвате по други начини. Но пък не виждам и какъв е смисълът в загрижеността ви към очевидно безмозъчни същества. Който има да понася последствия, ще ги понася или ви сърбят пръстите да пуснете темичка..

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Стига момичето да не е в овулация и момчето да не се празни вътре.... е, случват се гафове естествено. Правила съм и без презерватив, знам че не е ставал гаф ама все пак всеки път ми е дори мъничко притеснено времето около цикъла ;д сега си правя секс само с презерватив да ми е мирна главата + тва и не е чак толкова зле. Нз. гадно е така разгорещили сте се и ви е хубаво и момчето да трябва да си секне удоволствието, за да не се изпразни в нея ако са без капут. ;д
    nigga stole my bike

Голям фен Аватара на notlike
    Искаш да ти кажа защо хората правят секс без презерватив - ами, защото искат! И нямаш никакво право да се месиш в личния им живот. Никой не те кара да го правиш със или без кондоми (за последното май само католическата църква забраняваше използването им). Просто темата ти е напълно безсмислена. Първо, защото сексът без презерватив носи доста по-голямо удоволствие. Второ, защото всеки си избира по какъв начин да живее. Трето - какво ми пука на мен или на някой друг точно ти какво ще ми кажеш? Не мислиш ли, че е малко тъпо да съветваш всички как да живеят, без дори да са го поискали от теб? Помисли над това и после пускай подобни теми!
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Какъв ти е проблема, лично на теб?
    Правят го, защото искат. От време на време, с моя приятел също практикуваме секс без презерватив. Определено усещането е наистина яко. Но въпреки това не можем да го правим често така, поради куп причини.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Всеки решава за себе си какво да прави и какво не. Преди не съм позволявала да се случи секс без презерватив, тъй като съм страшна паника. Но все пак имаше едно изключение и както някой по-нагоре каза беше заради страстта. И двамата възбудени на макс, на място където няма как просто да излезем до аптеката и е ясно, че ако отидем момента ще си отиде неустено. Това е и моето обяснение. А иначе тъй като ползвам хапчета от почти година нямам никакъв проблем да правя секс без презерватив и наистина ми харесва повече.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от KadifWerewolf Виж мнението
    Ако сте се разгорещили и нямате презарватив.. случвало ми се е, и не искам да имам деца все още, и знам, че е глупаво. Просто в такива ситуации и 2-та нямат достатъчно кръв в мозъка за правилна преценка )
    Случи ми се в началото на връзката ни с моя приятел. Еми, не правихме секс. Никой от двамата не си го и помисли.

Познавам двойки, които го правят без гума и не се пазят по други начини. Свършване отвън, пикаене между тековете и готово. Че даже свършват вътре по време на цикъл, а и далеч не смятат "опасните" дни. Далеч не ми се вижда толкова ужасно колкото в началото, когато започнах да правя секс и бях голяма паника.

"Някои" пак съветват да си обогатим сексуалната култура...

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Несъмнено без презерватив е приятно, но това е допустимо при двойки, които са много наясно с нещата, а и не се притесняват от евентуална бременност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си