.
Затворена тема
Страница 13 от 37 ПървиПърви ... 39101112131415161723 ... ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 920
    Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93 Виж мнението
    Май дотук беше с "Фен съм ти"
    Без грам сарказъм те питам как реши така? Нещо за мен което не съм споменал или показал все още е, че мненията ми рядко се променят, изпитвам отвъщение от грешките попринцип. Това, че не се разбираме, не значи, че мнението ми за нея не е хубаво или се е променило някак. Причината да не се разбираме с нея ми е ясно, а ако тя не я е разбрала това скоро ще се промени.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от chushkopek Виж мнението
    Без грам сарказъм те питам как реши така? Нещо за мен което не съм споменал или показал все още е, че мненията ми рядко се променят, изпитвам отвъщение от грешките попринцип. Това, че не се разбираме, не значи, че мнението ми за нея не е хубаво или се е променило някак. Причината да не се разбираме с нея ми е ясно, а ако тя не я е разбрала това скоро ще се промени.
    Защо мислиш,че ското ще се промени?

Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Защо мислиш,че ското ще се промени?
    Защото екстазито е всичко, но не и глупава, а причината да не се разбираме с нея е доста елементарна.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    а причината да не се разбираме с нея е доста елементарна.
    Да,приличате си.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

^Преди малко каза че и ние си приличаме ?!?

PyCoKoCkA93 изглежда доста точна, съвпадат ни мненията май по доста въпроси. Определено ми направи повече от добро впечатление до момента Мерси и за съветите в моята тема!

Цитирай Първоначално написано от ChuShki Виж мнението
    ^Преди малко каза че и ние си приличаме ?!?
    Не и схвана мисълта съвсем, с теб и с нея си приличаме в много различни отношения.

Град
    Пловдив
    Не е ли лицемерно да харесваш човек,с който не се разбираш?Привлича те тръпката от спора ли?И не мислиш ли,че не се разбирате,защото доста си приличате?(като начин на мислене)А това не значи ли,че теорията за привличането между противоположностите е абсолютно вярна?

Пф простете ...

Град
    Пловдив
    Лика-прилика сте си по маниер на изказване,макар да съм видяла едва 2-3 поста на чушките.
    Самоцитирам се и наблягам на МАНИЕР НА ИЗКАЗВАНЕ.Далеч съм от обощения от типа "начин на мислене","житейска философия" и пр.

WesSneijder,благодарим за милото мнение и няма защо да ми благодариш.И аз съм останала с много добри впечатления от теб,определено имаш възпитание,светоглед и манталитет,много близки до моите представи за интелигентен млад човек.

Не е ли лицемерно да харесваш човек,с който не се разбираш?Привлича те тръпката от спора ли?И не мислиш ли,че не се разбирате,защото доста си приличате?(като начин на мислене)А това не значи ли,че теорията за привличането между противоположностите е абсолютно вярна?
    Да е лицемерно? Защо? Та това е дефиницията на любопитство: интерес към непознатото. Нямаш си на представа какво душевно удоволствие изпитвам от спор с някой който ми е интересен. Не, не си приличаме като начин на мислене, сарказма ни е на едно ниво, както и факта, че ненавиждаме идиоти еднакво силно. Не, не значи това, дриймърката го каза много точно, противоположностите са си интересни, но не може да съществуват трайни отношения между тях.

много спамите ве.
    аре обсъждайте потребители, да стане пак интересно!
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Самоцитирам се и наблягам на МАНИЕР НА ИЗКАЗВАНЕ.Далеч съм от обощения от типа "начин на мислене","житейска философия" и пр.

WesSneijder,благодарим за милото мнение и няма защо да ми благодариш.И аз съм останала с много добри впечатления от теб,определено имаш възпитание,светоглед и манталитет,много близки до моите представи за интелигентен млад човек.
    С приятелката ми? Ами да в това отношение както и някои други си приличаме.

@jghgh, ти ли беше религиозната? Спомням си, че за нещо много исках да ти се озъбя, но забравих....

'Самоцитирам се и наблягам на МАНИЕР НА ИЗКАЗВАНЕ.Далеч съм от обощения от типа "начин на мислене","житейска философия" и пр.' Да да простете толкова и аз чета.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Сефте го виждам,няма какво да кажа...
    maDamn

С приятелката ми? Ами да в това отношение както и някои други си приличаме.

@jghgh, ти ли беше религиозната? Спомням си, че за нещо много исках да ти се озъбя, но забравих....
    религиозна ли? не.
    може би по-скоро спиритуална, но и това не пасва на моята същност твърде много.

имах тук един период, дето доста писах някакви неща за хармония, ин-ян, Бог като философска категория, но все пак мисля, че ме бъркаш с някой друг.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Пловдив
    Явно дефинициите ни за лицемерно значително се различават.Както и да е,различни хора,различни интерпретации.Изпитваш удоволствие от какво?Не е ли относително с кой и за какво спориш?Каква е крайната ти цел от този спор?Надделяване?Убеждаван е на другия в противното?Може би ти да се убедиш в противното?Мислиш ли,че би защитил еднакво добре две напълно различни тези за едно и също нещо?И,ако отговорът ти е да,както предполагам,тогава какъв е смисълът от спор,следователно и от удоволствие от него,при положение,че еднакво добре можеш да приемеш и двете страни на монетата?В този случай цялата ти логика за спора и ползата му не отива ли подяволите?
    Това за противоположностите няма да го зачеквам,че много въпроси ти станаха.Малко го превърнахме на "Разпитвайте ме"

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Чушкопек,да не се бъркаш с изключително религиозният npp ili Nam3less3? Те са религиозните

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ще пиша за тези, за които не съм писала досега oт последните страници.

jghgh - Понякога има леко отвеяни разсъждения, гледа прекалено цинично на много неща. Отделно много харесвам мнението и по доста въпроси, защото обикновено хвърля един здрав, сериозен и често съвсем точен анализ на ситуацията. Харесвам у хората умението наистина да помислят над определена тема, а не да си драснат дежурния пост ей така.

Violenza - Не знам дали е студена, но коментарите и винаги са на място. Ако някой ден седне на стола в някоя от темите за разпитване, ще ми е интересно да науча повече за нея.

DisappointedDreamer - 50/50, буквално . Има дни, в които много я харесвам. Има дни, в които направо си ме дразни. И аз мисля, че прекалява с острия език. Понякога това е добре дошло, друг път звучи злобно. Не харесвам като цяло злобни хора. Тук таме избухва много грозно за глупости, тук таме дава интересно мнение. Не е глупава, определено, но не е от хората, които биха приели чужда гледна точка, дори да не са прави. Не е ограничена точно, но не е и от хората, които са съгласни да възприемат различни от своите нагласи. Начетена е, което ми харесва. Любопитно ми е какво ли ще излезе от нея около моята възраст.

Shtrudel - И да се лигави понякога, хич не ми пречи. Трябва да има и по-розови хора. Съгласна съм с 90% от мненията и.

draid - Дори в теми, в които сме на различни мнения, ми е правил добро впечатление на човек, който не се налага и не се заяжда, а си изказва тезичката кротко и ясно. Това е много хубаво качество.

За Русокоска бях ли писала? Както и да е. - Първото ми впечатление за нея от изгледа на профила и беше много лошо. Точно и аз си казах "Кифла!" След темата и също не бях особено впечатлена. Но с всеки изминал пост, се доказа като много умно момиче и ясно защити тезата ми, че хората не са това, което си мислиш на пръв поглед. Вече ми е една от любимките. Емоционална е, умна е, старателна е и ми харесва, че не бяга като заек от учене.

Леле, пишеше ми се.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Абе, екстазито ме описа най-добре. Единствената точка дет грешите е т'ва че не умея да приемам чужди мнения. Напротив, напоследък съм доста open-minded. Сисито е права също, че се изхвърлям за глупости и избухвам (в чата в скайп ще се съгласят ) ама е зарад възрастта, хормоните, липсата на опит и т.н. В процес на научаване на сдържане съм.

С мненията на Сиси съм съгласна почти винаги. Страхотен и интересен човек, само веднъж ми е направила ужасно лошо впечатление. Не ме кефи само гаджето и.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    ^ Кога? Аз мислех, че са повече от веднъж.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    ^ Кога? Аз мислех, че са повече от веднъж.
    Когато със сто процента убеденост каза, че Екстази не може да проведе нормален разговор за биология без да е сигурна в думите си. Не я познаваше, беше страшно глупаво така прибързано да я отписваш. Най-ме изкефи обаче как екстази те затапи, казвайки че тя, също като теб, следва биология. И това преди доста месеци, в началото на идването ми във форума. В темата за нърдовете.

Много директен човек, който не се притеснява да си изкаже мнението, както и знае как да си го отстои. И въпреки ник нейма който е използвала съм останала с впечатлението , че е много позитивно момиче

Мега фен Аватара на Niakoitam
    От HollyGolightly май нямам наблюдения.
    DisappointedDreamer поражда в мен смесени чувства. В момента са добри,но не знам докога.На моменти е способна да ме ядоса и повечко с изказванията си, но зад тази обвивка ми изглежда добър, чувствителен и позитивен човек. В началото си бях изградил доста лошо мнение за нея,но постепенно се промени към по-добро.А след седенето и на стола в темата Разпитайте ме забелязах и други хубави неща в нея,които преди това ми бяха убягвали.
    SisiStrange като цяло изглежда мило и чувствително момиче.Наистина вярва в любовта и може би е много лесно ранима.Малко по-малко да скача като някои каже нещо за Shadow
    jghgh една от хората във форума, на които винаги ми е харесвал начина на мислене и изразяване.Няма една реплика, с която да не съм бил съгласен камо ли да ме е издразнила с нещо.Може би и това че сме от една зодия е донякъде определящо.Доколко си спомням и бях виждал някога една снимка с едно коте и изглеждаше симпатяга и на външен вид.
    Последно редактирано от Niakoitam : 08-23-2012 на 06:40
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Голям фен Аватара на Elli *
    HollyGolightly Пише много верни и точни коментари. Много ми е симпатична ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си