.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Ще е проглем ли ако си купя креатин ?

Здравейте, аз съм на 14 години и ходя на фитнес окола 2 месеца.Разбрах за този Креатин, и искам да попитам дали мога да го приемам, защото четох някъде че имало някъкви съставки дето и стероидите са имали и такива работи

По-добре някой протеин при този стаж, рано ти е за креатин макар. Даже най-добре наблягай само на храна и то качествена.

Цитирай Първоначално написано от underground33 Виж мнението
    По-добре някой протеин при този стаж, рано ти е за креатин макар. Даже най-добре наблягай само на храна и то качествена.
    Аз протеини си пия, ама поне колко време трябва да съм ходил, и това дето имало и нещо от стероидите вярно ли е ?

Абе ти на тия години даже и не отваряй тема за стероиди. Като не знаеш какво пиеш НЕ ПИЙ ! Като искаш яш телешко, в него има креатин. Креатина е за след като си достигнал максималното което можеш .. И къв протеин пиеш ?

Цитирай Първоначално написано от underground33 Виж мнението
    Абе ти на тия години даже и не отваряй тема за стероиди. Като не знаеш какво пиеш НЕ ПИЙ ! Като искаш яш телешко, в него има креатин. Креатина е за след като си достигнал максималното което можеш .. И къв протеин пиеш ?
    Nutrim Hi-Fit

И какво очакваш от този протеин ? Ако мога да го нарека така този прах. Това което взимаш ти е БОКЛУК някъф ефтин протеин.. Като почнеш да пиеш http://fitness1.bg/100-whey-gold-standard-5lbs/ ми се обади и да видим дали ще имаш нужда от креатин. Като не знаеш какво пиеш не пий. Едно, че ставаш смешен друго, че ставаш жалък. Искаш за 2 месеца мускули с някфи измислени протеини, и най-качествения протеин да взимаш за 2 месеца нищожен ще е напредъка.. всички искате мускули от днес за утре.. булка искам ама сега я искам, да ама не.. за 2 месеца и протеин не тряя взимаш. То заради такива като вас производителите били виновни... не знаел какво пиел и не знаел как и после що бил в болницата и си срал черния дроб.. седи си мирно на гъза и си тренирай без никакви добавки, малък си за фитнес още, какво остава за протеин и тем подобни..

1. креатина не ти е нужен още.
    2. никога не взимай нещо което не си сигурен какво точно прави.
    3. като имаш такива въпроси питай в някой фитнес форум. там има по-компетентни в тази област

е ти го изяде човека ... ;д Ти на 14 много ли си бил наясно с тези неща ? не че сега си май май ...
    По принцип и голд стандарт(който си е прехвален продукт и може да намериш също толкова качествен, ама и по-евтин протеин) да пие, креатин пак ще му трябва по някое време ;д не става само с протеинче. И ппц протеина си е допълнително ядене може и от първия ден да го взима може даже и да не тренира за да го пие ;д просто няма да има голям ефект.

Към момчето: Докато нямаш здрава храна, няма да имаш и здраво тяло, дори и на стероиди да минеш

Мега фен
    Къвто и протеин да вземеш дали голд дали боклучавия нутрим - все тая. Без да четеш и да практикуваш трудно ще стане. От креатин няма смисъл абсолютно никакъв.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    креатин на 14 години... нямам думи. Я си тренирай, яж здраво, пък вече като пораснеш, тогава мисли за такива боклуци. Трябва ти да си вземеш правописен речник... проГлем... (пише се проБлем)
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

anonymous546178
    Guest
    И аз да кажа... няма смисъл от креатин.. На тази възраст бих ти препоръчал някакъв спорт, пък зимата фитнес за да си подобриш постиженията в спорта. Вероятно някой няма да се съгласи, но според мен фитнес не се почва от нулата.. трябва да имаш някаква физическа подготовка. Яж си яко, тренирай нещо, не започвай да пушиш-пиеш.. пък на този етап посещавай отвреме на време залата за да наваксаш с изоставащите групи мускули(напр. ако тренираш гребане- блъскай за гърди, ако тренираш футбол, за цялата горна част от тялото и тн.)

Мега фен
    Не е нужно да имаш някакъв опит за фитнеса , има си инструктори , хората почват от 0 . Виж ако е нещо ММА примерно друг въпрос,въпреки че гледам всякакви келеши да ходят на ММА да се фукат..

а да... НИКОГА НЕ ПОЧВАЙ ЦИГАРИТЕ! Това е най-голямата ми грешка... много трудно се спират мамка му...

anonymous546178
    Guest
    Хората почват от нулата ама според мен е малко безсмислено да отидеш във фитнес и да цъкаш бицепсово сгъване с 2.5 кила дъмбел

Като спортист бих казал че креатинът е крайно неподходящ за човек на тази възраст. По никакъв начин няма да успееш да оползотвориш потенциала на добавката.
    Online магазин за бижута с кристали Сваровски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си