.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Smile Розова коса

Здравейте ^^ Другата седмица има фестивал на японската култура, аниметата, мангата и така нататък...искам да си боядисам косата в розово... трябва ли да се изсветлява преди това? Косата ми е кестенява и се чудя дали боята ще хване без да съм я изсветлявала предварително

Никак даже няма да хване без обезцветяване, това е

Супер фен Аватара на DennisCobain
    Няма да те хване. Купи си обезцветител. Трябва да станеш доста светло, светло руса за да стане готино розово. ^.^

благодаря ^^ една приятелка предложи да ме изруси, но много се притесних...затова се чудех дали може да стане без изсветляване, но явно ще се наложи... ^^

Мега фен Аватара на Dagichka
    защо просто не си купиш някоя готина перука? ;д аз не бих имала смелостта да ходя като пинко розовата пантера по цял ден плюс че майка ми ще измете пода с розовата ми косица :Д

И защо ще рискуваш тая твоята приятелка да те окепази само за ЕДИН ден, перука и тва е-не вярвам да се справи с изрусяването, най-малкото както ти е тъмна косата една приятелка на етапи ходеше докато стане руса, а с блондор ще стане жълто, абеее сложно е , по-хубаво перука

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    И защо ще рискуваш тая твоята приятелка да те окепази само за ЕДИН ден, перука и тва е-не вярвам да се справи с изрусяването, най-малкото както ти е тъмна косата една приятелка на етапи ходеше докато стане руса, а с блондор ще стане жълто, абеее сложно е , по-хубаво перука
    +1
    или на фризьор, че какви бели могат да станат..
    http://ask.fm/iwwkaa

попринцип искам да съм с розова коса...
    ... друга приятелка си беше купила обезцветител на Л'ореал и я изсветли с 2-3 тона...но не съм сигурна как ще стане ако го направя в домашни условия

може да си купиш шампоан оцветител , който не е за постоянно и след 4,5 измивания си връщаш естествения цвят

По-добре отиди на фризьор! Както казаха по-нагоре - недей рискува с приятелка, фризьорката ще се справи най-добре
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от VEnzz Виж мнението
    може да си купиш шампоан оцветител , който не е за постоянно и след 4,5 измивания си връщаш естествения цвят
    Шампоан оцветител + розов спрей.

Не се знае, на какво място може да ти се наложи да отидеш, в смисъл ...на някое изискано място или де да знам ,но ако искаш да си съсипваш така косата...прав и път

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Aз ходих оня ден и стоях 2 часа да чакам да ме изсветли напълно. Ама, ако излезеш на слънце става по-бързо. Иначе и аз имам мерак да я правя розова, ако не ме карат да се подстригвам от даскалото.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Защо просто не си я направиш със спрей, въпреки че са малко скапани, но поне ще е временно.
    Иначе си я изсветляваш мноооого светло русо и после клепаш боята. Да знаеш обаче, че ще си съсипеш косата.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Недей се боядисва само заради един ден в розово. И напразно да си изтощиш косата с всичките нужни процедури, за да се получи всичко, както трябва. Купи си един розов спрей и това е.

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Не си пре*бавай косата.
    По-добре си вземи перука.

Мега фен Аватара на Зайче..
    относно идеята за спрея - и тогава косата трябва да е доста светла, за да може малко от малко този спрей да си личи(:
    http://ask.fm/iwwkaa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си